נכוויתי קשות מטלוויזיה של לווה (LOEWE)
לפני כחמש שנים רכשתי טלוויזיה LCD של חברת לווה.
הטלוויזיה התקלקלה לאחר כשנתיים (בעודה בתקופת האחריות). לקחתי אותה לתיקון, ולאחר שהיא "שכבה" במעבדה של לווה כחודש, היא חזרה אלי "תקינה".
במהלך השנים העוקבות, התקלה חזרה כל קיץ מבלי שהחברה הייתה מוכנה לקחת אחריות על התיקון.
לאחר לחץ מסיבי שכלל התכתבות של מספר חודשים עם נציגי החברה בגרמניה, סוכם להחליף לי את המסך בתמורה להשתתפות עצמית, במסך XELOS מהסדרה החדשה.
המסך החדש התקלקל כעבור שבוע אחד בלבד !!! הוא פשוט כבה כבה לאחר שבוע ולא נדלק מאז !
בשורה התחתונה, הייתי מצפה לשירות לקוחות טוב יותר מחברה שגובה על טלוויזיה פי 5 מכל חברה אחרת. מה גם, שהניסיון שלי הוכיח שמדובר במוצרים לא אמינים שנוטים להתקלקל.
אני כבר לעולם לא אקנה אף אחד ממוצרי חברת לווה !
הטלוויזיה התקלקלה לאחר כשנתיים (בעודה בתקופת האחריות). לקחתי אותה לתיקון, ולאחר שהיא "שכבה" במעבדה של לווה כחודש, היא חזרה אלי "תקינה".
במהלך השנים העוקבות, התקלה חזרה כל קיץ מבלי שהחברה הייתה מוכנה לקחת אחריות על התיקון.
לאחר לחץ מסיבי שכלל התכתבות של מספר חודשים עם נציגי החברה בגרמניה, סוכם להחליף לי את המסך בתמורה להשתתפות עצמית, במסך XELOS מהסדרה החדשה.
המסך החדש התקלקל כעבור שבוע אחד בלבד !!! הוא פשוט כבה כבה לאחר שבוע ולא נדלק מאז !
בשורה התחתונה, הייתי מצפה לשירות לקוחות טוב יותר מחברה שגובה על טלוויזיה פי 5 מכל חברה אחרת. מה גם, שהניסיון שלי הוכיח שמדובר במוצרים לא אמינים שנוטים להתקלקל.
אני כבר לעולם לא אקנה אף אחד ממוצרי חברת לווה !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
קלקול תוך שבוע זה אומר שנפלת על תקלה נקודתית - זה לא קשור לשירות לקוחות...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
איך בדיוק שירות לקוחות נהדר או תקלה נקודתית...
הבחור רכש מוצר במחיר גבוה פי כמה ממוצרים מקבילים ובמהלך 5 שנים הוא רק מתקן וכיום אין לו אפילו מסך עובד אז מה בדיוק בסדר בחברה
ובשרות לקוחות.
שהחברה כאשר מוכרת את מוצריה שתרשום שהמחיר גבוה כי הבונוס הוא שהמסכים שלה לא עובדים שחם!!! זה שרות
הבחור רכש מוצר במחיר גבוה פי כמה ממוצרים מקבילים ובמהלך 5 שנים הוא רק מתקן וכיום אין לו אפילו מסך עובד אז מה בדיוק בסדר בחברה
ובשרות לקוחות.
שהחברה כאשר מוכרת את מוצריה שתרשום שהמחיר גבוה כי הבונוס הוא שהמסכים שלה לא עובדים שחם!!! זה שרות
לווה אופטה ידועה כבר מזמן עוד עידן הCRT החביבה בבעיות האמינות של הרכיבים של הטלוויזיותשלה
שלא לדבר על התמחור המטורף של המסכים שלהם...
אני עדיין תקוע עם מסך לווה אופטה CRT שלהם 25 אינטש
שהצבע שלה נעלם לאחר חצי דקה צפייה -מסך שעלה מתצוגה 45000 שח ......
לא שווה לא מצדיק לא כדאי
שלא לדבר על היזקקות לתיקון במעבדות שלהם נדמה לי בפאל בחיפה
עוד סיוט מתמשך
הגיע הזמן שיבינו שלמוצרי פרימיום כמו לווה ופיוניר (בזמנו)אין מקום במחוזותינו
ושכנראה היא תגמור כמו פיוניר
כי עדיף היום לקנות כבר מסך של האייר ב3-3500 שח
ולהחליף כל שנתיים שלוש
מאשר להיתקע עם מסך פרימיום שעולה הון(גם בבריאות)
ושלא עובד בקייץ אלא בסמיכות למזגן או מאוור תיקרתי....
ולהתחיל בנסיעות ומריבות וויכוחים עם השרות לקבל או לא לקבל אחריות על המוצר הלעילא דלעילא כביכול שרכשנו ....
ב20000 שח........
אגב אני עוד נזכר עד היום בבחור שפירסם ביד 2 מסך CRT שלהם 40אינטש שעלה בזמנו 40000 שח!
ופירסם אותו ב500 שח ....
זרוק במחסן אצלו
ובסוף עוד התחננן אלי שאבוא לקחת אותו גם בחינם
רק להכין חברת הובלה עם סבלים להרים את המקרר הזה ..
ואיפוא התקלות המסוכנות שחברת לווה פירסמהללקוחות שלה להביא מסכים מסוג מסויים(לפי מספר סידורי מאחור)
למעבדות מחשש שהמנורה יכולה להתפוצץ תוך כדי צפייה או להישרף ...
בקיצור אם אין מבצע של מסך לווה פלוס מטף פלוס מזגן במחיר אחד
לא קונה
שלא לדבר על התמחור המטורף של המסכים שלהם...
שהצבע שלה נעלם לאחר חצי דקה צפייה -מסך שעלה מתצוגה 45000 שח ......
לא שווה לא מצדיק לא כדאי
שלא לדבר על היזקקות לתיקון במעבדות שלהם נדמה לי בפאל בחיפה
עוד סיוט מתמשך
הגיע הזמן שיבינו שלמוצרי פרימיום כמו לווה ופיוניר (בזמנו)אין מקום במחוזותינו
ושכנראה היא תגמור כמו פיוניר
כי עדיף היום לקנות כבר מסך של האייר ב3-3500 שח
ולהחליף כל שנתיים שלוש
מאשר להיתקע עם מסך פרימיום שעולה הון(גם בבריאות)
ושלא עובד בקייץ אלא בסמיכות למזגן או מאוור תיקרתי....
ולהתחיל בנסיעות ומריבות וויכוחים עם השרות לקבל או לא לקבל אחריות על המוצר הלעילא דלעילא כביכול שרכשנו ....
ב20000 שח........
אגב אני עוד נזכר עד היום בבחור שפירסם ביד 2 מסך CRT שלהם 40אינטש שעלה בזמנו 40000 שח!
ופירסם אותו ב500 שח ....
זרוק במחסן אצלו
ובסוף עוד התחננן אלי שאבוא לקחת אותו גם בחינם
רק להכין חברת הובלה עם סבלים להרים את המקרר הזה ..
ואיפוא התקלות המסוכנות שחברת לווה פירסמהללקוחות שלה להביא מסכים מסוג מסויים(לפי מספר סידורי מאחור)
למעבדות מחשש שהמנורה יכולה להתפוצץ תוך כדי צפייה או להישרף ...
בקיצור אם אין מבצע של מסך לווה פלוס מטף פלוס מזגן במחיר אחד
לא קונה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני מבין אותך לגמרי *
זה סוד ידוע מאד שמוצרים של חברות "פרימיום" (עלק) נוטים להיות פחות אמינים ממקביליהם ה"עממיים" ולרוב גם השירות ללקוח בחברות ה"יוקרה" הנ"ל גרוע יותר. אלה מוצרים שנקנים בעיקר לטובת הסטאטוס והפוזה ולא משום האיכות (שאותה ניתן לקבל בלאו הכי גם בהרבה פחות כסף, במיוחד ככל שהטכנולוגיה מתקדמת והבדלי האיכות בין מוצר זול ליקר נמחקים).
* רק למה בחרת ככינוי את שם החברה המאוסה (כעת) בעיניך?
* רק למה בחרת ככינוי את שם החברה המאוסה (כעת) בעיניך?