נגן בלוריי 3d סמסונג 500 ₪ שווה
-
Roybens1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם אני חבר די זמן בפורום הזה ביום חמישי האחרון נכנסתי לשופרסל אקסטרה בנס ציונה מכרו שם נגן בלו ריי 3d bd-d5500 של סמסונג ב499 ₪ רכשתי אחד נראה לי שהמחיר דיי הוגן למכשיר הנל מה דעתכם? ואם זה שווה לכו לרכוש אוליי עוד נשארו
ביי יום טוב לכולם
ביי יום טוב לכולם
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
הדגם הזה נמכר בדיוטי פרי במחיר של 200 דולר. אתמול בידיוק הורי טסו לחו"ל וביקשתי שיביאו לי אחד כזה. ברגע האחרון החלטתי על משהו אחר.
הודות לך, נסעתי היום עם פתיחת הסניף עד לנס ציונה ורכשתי את האחרון. המחיר טוב מאוד למכשיר מסוג זה.
חיברתי אותו. עוד לא יצא לי לשחק יותר מדי אבל התמונה טובה, ויש כמה אפליקציות כמו YNET, גוגל מפות וכו'.
הקופסא - כאמור אחרונה, הייתה קצת בלויה ועשה רושם שזה מוצר שהיה אצל לקוח וחזר (לא ארוז יסודי בפנים והסוללות מותקנות כבר בשלט) אני אף פעם לא רוכש ככה, אבל בגלל המחיר, ובגלל שיום לפני זה הייתי אמור לתת 200 דולר לקחתי.
חיברתי לרשת, הוריד כמה עדכונים לאפליקציות, ואפילו כתב לי חג שבועות שמח
.
אז תודה על הטיפ. עשיתה מצווה, וגם אתה זכית למוצר טוב במחיר מצויין (ואפילו שערורייתי)
הודות לך, נסעתי היום עם פתיחת הסניף עד לנס ציונה ורכשתי את האחרון. המחיר טוב מאוד למכשיר מסוג זה.
חיברתי אותו. עוד לא יצא לי לשחק יותר מדי אבל התמונה טובה, ויש כמה אפליקציות כמו YNET, גוגל מפות וכו'.
הקופסא - כאמור אחרונה, הייתה קצת בלויה ועשה רושם שזה מוצר שהיה אצל לקוח וחזר (לא ארוז יסודי בפנים והסוללות מותקנות כבר בשלט) אני אף פעם לא רוכש ככה, אבל בגלל המחיר, ובגלל שיום לפני זה הייתי אמור לתת 200 דולר לקחתי.
חיברתי לרשת, הוריד כמה עדכונים לאפליקציות, ואפילו כתב לי חג שבועות שמח
אז תודה על הטיפ. עשיתה מצווה, וגם אתה זכית למוצר טוב במחיר מצויין (ואפילו שערורייתי)
בדקתי היום בבוקר וזה מבצע בכל סניפי הרשת שיש להם מחלקות חשמל עד סוף השבוע
אני רכשתי אחד בסוף השבוע בראשון במחיר הזה זו פשוט מציאה , חשבתי שזה היה מחיר נקודתי לסניף
מקווה שזה יעזור למי שרוצה לרכוש
דרך אגב מכשיר מעולה ( בטח במחיר הזה
)
אני רכשתי אחד בסוף השבוע בראשון במחיר הזה זו פשוט מציאה , חשבתי שזה היה מחיר נקודתי לסניף
מקווה שזה יעזור למי שרוצה לרכוש
דרך אגב מכשיר מעולה ( בטח במחיר הזה
- roypeles
- חבר מביא חבר

גם אני שמתי לב לזה. לא יודע למה זה לא תומך. יש גם אפליקציות נוספות שיש בטלויזיה ואין במכשיר. אולי בטלויזיה יש מעבד יותר חזק שתומך (זה גם עובד יותר חלק).ahersko כתב:מכשיר מצויין. 500 ש"ח מחיר מעולה.
מפתיע שמלבד HT ו YNET הפליקציות של MAKO ו WALLA לא ניתנות להתקנה בו...
מאוד מוזר! כי בטלבזיה הם קיימות.
משהו יודע למה?...
שלום לכולם,
ברצוני לדעת אם מישהו מכם נתקל בבעיה עם כתוביות בעברית לסרטים בפורמט MKV.
כאשר אני מפעיל סרט עם כתוביות אז הן מופיעות בעברית אך בצורה הפוכה (משמאל לימין).
חיפשתי פתרון באינטרנט אך לא מצאתי .
אודה לכם אם תכתבו תגובה על כך.
תודה
ברצוני לדעת אם מישהו מכם נתקל בבעיה עם כתוביות בעברית לסרטים בפורמט MKV.
כאשר אני מפעיל סרט עם כתוביות אז הן מופיעות בעברית אך בצורה הפוכה (משמאל לימין).
חיפשתי פתרון באינטרנט אך לא מצאתי .
אודה לכם אם תכתבו תגובה על כך.
תודה
לנגן יש חיבור רשת המאפשר לו להתחבר למחשבים אחרים וגם לאינטרנט לצורך עדכונים והורדת אפליקציות .
ישנה בעיה עם התפריטים בעברית שמופיעים הפוך ושמתי לב שלא כל הסרטים שנמצאים ברשת מוצגים .
הארד דיסק חיצוני בפורמט NTFS לא מופיע ברשת אך בחיבור ישיר עם כבל USB ניתן לראות אותו
ישנה בעיה עם התפריטים בעברית שמופיעים הפוך ושמתי לב שלא כל הסרטים שנמצאים ברשת מוצגים .
הארד דיסק חיצוני בפורמט NTFS לא מופיע ברשת אך בחיבור ישיר עם כבל USB ניתן לראות אותו
- roypeles
- חבר מביא חבר

אצלי הוא מחובר לרשת, והוא מנגן את כל התכנים שיש לי על המחשב ללא כל בעיה. אני התקנתי את תוכנת ה allshare במחשב, שיתפתי סיפריות והכל עובד בלי בעיה.
כולל מתאם אלחוטי שהוספתי לו.
דבר נוסף - המטרה העיקרית של המכשיר הוא בכל זאת נגן בלו-ריי/DVD. לי יש אוסף גדול שכזה.
אני חושב שדי ברור שמי שאין לו תקליטורים לא צריך מכשיר שכזה.
כולל מתאם אלחוטי שהוספתי לו.
דבר נוסף - המטרה העיקרית של המכשיר הוא בכל זאת נגן בלו-ריי/DVD. לי יש אוסף גדול שכזה.
אני חושב שדי ברור שמי שאין לו תקליטורים לא צריך מכשיר שכזה.