קודם כל שלום לכולם, אני משה וזה די הפוסט הראשון שלי פה למרות שאני קורא פה כבר המון זמן.
אז ככה, התלבטתי והתחבטתי רבות לגבי אוזניות קצת מעל הממוצע וכששאלתי וביררתי בכל מיני מקומות, ישר רצו להגיד לי מה ז"א? הכי קל! קח Beats By Dre Studio, אוזניות מטורפות עם עיצוב לא נורמלי.
כהרגלי, חופר עמוק עמוק עד שאני מכיר את המוצר על כל בורג ובורג בו, גיליתי את הביקורות האמיתיות מעבר לסתם ילדים שמתלהבים מאיזה אוזניות של ראפר מגניב שכמה סלבס מסתובבים איתם.
בקיצור, בשלב הזה הם ירדו מהפרק והתקדמתי הלאה. חשבתי לרדת בתקציב ולקנות Q460 של AKG (או K, לא כזה משנה הליין של קווינסי עבורי) ובסוף וויתרתי.
לסיכומו של עניין בסופו של דבר ההתלבטות הסופית הייתה בין Sennheiser HD 25-1 II ובין AKG Q701. קראתי והתעניינתי וגם בגלל שאני מעוניין לקחת את האוזניות לנסיעות בדרכים וריצות וכו' נפל הפור והוחלט ללכת על הHD 25-1 II.
רציתי לשמוע את דעתכם לגבי האוזניות הנ"ל, גם בהאזנה בבית, במחשב וגם בהאזנה דרך הסלולרי (אייפון) ולשמוע רשמים מאנשים שהאוזניות בבעלותם. כמה האוזניות עקרות ללא מגבר וכמה אפשר להנות מהן ללא מגבר ?
בנוסף, אני אשמח את עזרת חברי הפורום בנושא העיקרי שבשבילו פתחתי את הנושא - ההזמנה והמשלוח מאיביי.
אין לי מושג לגבי מכס\מעמ על אוזניות והחוק של ביטול המכס על מוצרים שפחותים מ-200 דולר ממש ממש מעורפל ולא ברור. רציתי לדעת את דעתכם בנושא.
המוכר (חנות בארה"ב) הציע לי לשים מדבקה ולתייג את החבילה כ"מתנה" בשווי 90 דולר, כשבפועל המוצר עלה כולל משלוח 230 דולר. השאלה היא כמה זה עוזר לי והאם זה יתפוס במכס או לא ? ומלכתחילה האם מוצר בשווי 90 דולר לא מחוייב במכס ?
אשמח לקבל תשובות על השאלות הנ"ל והסבר איך לתדרך את המוכר בדיוק לשלוח את החבילה כדי כמה שפחות להתחכך בעובדי המכס או למשוך את תשומת ליבם לחבילה שלי וקצת בירור ופיזור העשן בנוגע לכל העניין של מוצרי אלקטרוניקה ככלל ואוזניות בפרט מחו"ל.
תודה רבה והמשך יום טוב, משה.