מתלבט בין כמה סטרימרים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
yoni1990 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אני מתעניין ברכישת סטרימר לסלון.
הדרישות שלי ממנו הן: הצגת כל תכני הוידאו באיכות FULLHD וכן תמיכה בפורמטי הסאונד החדשים של DTS HD וכו'.
שיהיה מכשיר שלא יתקע לי באמצע סרטים, שיציג כתוביות בעברית ללא באגים.
בכל הנוגע להצגת תכנים ברשת וכו' זה לא כזה מעניין אותי, או דיסק קשיח פנימי, אני פשוט אחבר אליו DOK עם סרטים וזהו.
בעיקרון שלושת הדגמים שקרצו לי הם: BOXEE BOX , XTREAMER PRO, POPCORN A-210
על איזה דגם מבין הדגמים הנ"ל/דגמים אחרים אתם ממליצים?

הערה: בבאג דיוטי פרי יש את האקסטרימר פרו במחיר של 180$ והבוקסי בוקס ב-200$. אז ביחס למחירים הללו, אימרו לי מה עדיף ביחס לעלות מול ביצועים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

כל הסטרימרים בדביק ימלאו את הדרישות שהוצגו. מומלץ לקרוא את הביקורות על המכשירים שמעניינים אותך ואת השרשורים הנלווים וכך להגיע להחלטה איזהו הסטרימר המתאים עבורך.

yoni1990 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוקיי, עכשיו ההתלבטות שלי הצטמצמה ל- XTREAMER SIDEWINDER 3 או BOXEE BOX. בביקורת של הבוקסי קראתי שהוא קצת נתקע בהרצת סרטים באיכות FHD וכן בביקורות שבאתר זאפ. האם התקלה הזאת תוקנה בעקבות קושחה חדשה שיצאה או משהו?
מישהו יכול להמליץ לי בין שני הדגמים הנ"ל? מה הטוב מביניהם בכל הקשור לתמיכה בפורמטים ובמהירות ממשק והרצת סרטים? (תכני אינטרנט פחות חשוב).

iosef
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

יש גם Xtreamer prodigy Silver, שהוא במחיר של בוקסי ולדעתי היתרון שלו לעומת סידוינדר הוא אפשרות להכניס כונן קשיח 3T

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #5 

בעקבות הפרסום הזה
http://www.httv.co.il/article03642

אני מאמץ את הגישה שאומרת "אקסטרימר קנית? טעית"

eran360
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 294
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

istarmini כתב:בעקבות הפרסום הזה

...
חולק עליך !!!
יש לי את הכסוף ואני מאוד מרוצה .
תמיד יש דברים שאפשר לשפר אך אני בהחלט חושב שהאתר כאן לא עושה צדק עם הפרודיג'י ביחס של תמוה תועלת הוא
עולה על רובם אם לא על כולם .

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #7 

...
גם לי לא ברור הקשר...
אקסטרימר לא יחידה שבחרה ב-REALTEK... ועד עכשיו כמו שרשום בכתבה מתחרים לא הוציאו צ'יפ עם תמיכה טובה ב-3D...

אישית, אני עדיין חושב שבחלק מהמתכונות , אקסטרימר טוב יותר ממוצרים שונים של DUNE או POPCORN

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

eran360,
תוכל להרחיב על חוסר הצדק שאתה רואה ב"אתר כאן"?
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 30/05/2012 17:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

godZilla כתב:

...
גם לי לא ברור הקשר...
אקסטרימר לא יחידה שבחרה ב-REALTEK... ועד עכשיו כמו שרשום בכתבה מתחרים לא הוציאו צ'יפ עם תמיכה טובה ב-3D...

אישית, אני עדיין חושב שבחלק מהמתכונות , אקסטרימר טוב יותר ממוצרים שונים של DUNE או POPCORN
...
כאילו קראת את מה שכתוב בקישור או מה?
לא ברור לך שחברת המעבדים פרשה ממגרש המשחקים של הסטרימרים.
לא ברור לך מהכתוב, שיש מצב סביר מאוד, שעדכוני קושחות ושיפורים לסטרימרים של אסטרימר ואחרים ,שמשתמשים במעבד של ריילטק, יגיעו רק בחלומות הלילה?
בתערוכה הקרובה פופקורן אמורה להציג סטרימר עם מעבד שתומך בתלת.

האקסטרימר הזה זו בדיחה עצובה של חברה מחורבנת ,שלא עומדת מאחורי ההבטחות ללקוחות שלה ועכשיו ,אחרי הזובור שקיבלו מריילטק ,כל המשתמשים של אקסטריימר ימצאו את עצמם בלי אבא ואמא בקרוב מאוד.

לאור האמור אני חושב שלרכוש היום מוצר שלהם זו פשוט טעות אפילו, שהוא כרגע והדגש על כרגע ,היחידי שתומך בתלת.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #10 

istarmini כתב:
godZilla כתב:

...
גם לי לא ברור הקשר...

...
כאילו קראת את מה שכתוב בקישור או מה?
לא ברור לך שחברת המעבדים פרשה ממגרש המשחקים של הסטרימרים.
לא ברור לך מהכתוב, שיש מצב סביר מאוד, שעדכוני קושחות ושיפורים לסטרימרים של אסטרימר ואחרים ,שמשתמשים במעבד של ריילטק, יגיעו רק בחלומות הלילה?
בתערוכה הקרובה פופקורן אמורה להציג סטרימר עם מעבד שתומך בתלת.

האקסטרימר הזה זו בדיחה עצובה של חברה מחורבנת ,שלא עומדת מאחורי ההבטחות ללקוחות שלה ועכשיו ,אחרי הזובור שקיבלו מריילטק ,כל המשתמשים של אקסטריימר ימצאו את עצמם בלי אבא ואמא בקרוב מאוד.

לאור האמור אני חושב שלרכוש היום מוצר שלהם זו פשוט טעות אפילו, שהוא כרגע והדגש על כרגע ,היחידי שתומך בתלת.
...
כמובן, קראתי (מינימום כבוד...)
ושוב אני אציין - לא רק אקסטרימק בחרה בריילטק, לכן ירידה הזאת על החברה ספציפית מזכירה ויקוח "למי גדול יותר"...
ממש לא מתכוון להתוכח.
ישנם מוצרים של אקסטרימר שלא זקוקים כבר לעדכוני קושחה וישנם אלו שאפשר לעדכן גם כשריילטק תעלם מהשוק המעבדים לסטרימרים.
ובכלל לגבי עדכוני קושחה והבטחות, גם POPCORN יודעת למרוח זמן - קושחה אחרונה ל-A210 יצא ב-25.05.2011 ורק כעבור שנה מאז נקבל עדכון (אני מאמין בשבועיים האחרונים). ולמרות ההבטחות שנאמרו בהתחלה שם לא יהיה ממשק חדש... בטח זה יזכיר לך מקרה של חברה שאתה פחות מחבב וסיפור של קושחה 3 לכל הנגנים שלה.
כל מה שאני רוצה להגיד, זה "אקסטרימר קנית? לא בהכרח טעית". יש הרבה שמוצר יספק אותם כמו שהוא - במיוחד שהיום הוא היחיד שמנגן 3D ויש כאלו שלא רוצים להמתין לתערוכה ולתאריך השיווק הלא ידוע.
(f)

yoni1990 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אוקי, אז על סמך הניסיון של כולכם, תוכלו להמליץ לי על סטרימר מסויים?
דווקא הבנתי שה-SW3 גם תומך ב-3D, זה לא נכון? ועכשיו בלי קשר ל-3D, אם משווים בין ה-SW3 לפרודיג'י, מה עדיף מביניהם ולמה? ב-SW3 יש גם חיבור USB3, כך שאם אני מחבר הארדיסק חיצוני עם חיבור USB3, הרצת הסרט תהיה מהירה משמעותית מאשר מחבר USB2 או דרך הרשת, אני טועה?
ואלו מביניכם שאינם בעד האקסטרימר, על איזה סטרימר הייתם כן ממליצים?
יש לציין שהקריטריון של אופציה להארדיסק לא כ"כ חשוב, כי אני מתכוון לרוב להפעיל סרטים דרך DOK או הארדיסק חיצוני, והבנתי שגם יש סטרימרים שלא עובדים כ"כ טוב עם הצגת סרטים דרך מקור חיצוני.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

yoni1990 כתב:אוקי, אז על סמך הניסיון של כולכם, תוכלו להמליץ לי על סטרימר מסויים?
דווקא הבנתי שה-SW3 גם תומך ב-3D, זה לא נכון? ועכשיו בלי קשר ל-3D, אם משווים בין ה-SW3 לפרודיג'י, מה עדיף מביניהם ולמה? ב-SW3 יש גם חיבור USB3, כך שאם אני מחבר הארדיסק חיצוני עם חיבור USB3, הרצת הסרט תהיה מהירה משמעותית מאשר מחבר USB2 או דרך הרשת, אני טועה?
ואלו מביניכם שאינם בעד האקסטרימר, על איזה סטרימר הייתם כן ממליצים?
יש לציין שהקריטריון של אופציה להארדיסק לא כ"כ חשוב, כי אני מתכוון לרוב להפעיל סרטים דרך DOK או הארדיסק חיצוני, והבנתי שגם יש סטרימרים שלא עובדים כ"כ טוב עם הצגת סרטים דרך מקור חיצוני.
...
במידה וחשוב לך 3d אז אין ברירה וצריך לרכוש אקסטרימר. לאור הכתבה שפורסמה אני טוען שזה לא יהיה חכם לרכוש אף סטרימר שמשתמש במעבד ריילטק, זו דעתי. בנוסף מעבדי ריילטק לא ממש יודעים להתמודד עם הזרמה ברשת של תכני בלו ריי ויש המון גימגומים בהזרמה.

לאור האמור אני הייתי הולך על ה a300 של פופקורן או במידה ועדין תצליח להשיג אז על ה a210 שהוא ישן יותר אבל יציב יותר .
בימים הקרובים אמורה לצאת קושחה חדשה ל 210 ,שסביר להניח תהפוך אותו לייציב הרבה יותר. גם ה a300 אמור לקבל קושחה חדשה בזמן הקרוב וגם הוא ,סביר להניח, יהיה יציב הרבה יותר.

בהצלחה

yoni1990 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

שמע ה-A300 כבר יקר לי, הוא בסביבות ה1000 שקל.
חוץ מזה לא הבנתי למה אסור לקנות מוצר של XTREAMER לאחר הכתבה הזאת. הכתבה אומרת שרילטק יפסיקו לייצר את המעבדים, אבל המעבד הנוכחי יספק את העבודה לא? זה לא שאני צריך לחכות למעבד חדש שייצא, אלא רק לקושחה חדשה אולי.
A210 אני לא רואה שהוא מוצע למכירה איפשהו חוץ מיד שנייה, ולא כ"כ בא לי יד שניה.
מה דעתך על הבוקסי בוקס? קראתי כאן בביקורות עליו שהוא די איטי בהרצת סרטי FHD ועיקר היתרונות שלו הוא בצפייה בכל תכני הרשת שהוא מציע. זה נכון? או שמאז עודכנה הגרסא והיום הוא מציג את הסרטים ללא תקיעות ואיטיות?

ובנוגע לדגמי האקסטרימר- מישהו יכול לומר לי מהם ההבדלים לטובה ולרעה בין האקסטרימר סיידווינדר 3 לבין הפרודיג'י? מה עדיף?

(הבוקסי והפרודיג'י נמכרים בדיוטיפרי ב-200$)
נערך לאחרונה על ידי yoni1990 ב 31/05/2012 21:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים

שליחה #14 

אני חושב כמו YONI. המעבד הקיים עושה את העבודה לא רע. בכלל, פעם הייתי בדיעה שסטרימר צריך להיות "טיפש" כמה שיותר. ז"א לקרוא את התיקיות המשותפות מהמחשב ולהקרין את מה שיש שם בלי לחשוב, לעבד או לעשות משהו חוץ מלהזרים ואם אפשר, גם כתוביות (יש).
לי יש את האקסטרימר הראשון והוא עושה את העבודה כמו סוס. מקרין הכל ללא גיהוג וללא שיהוק. אני מחובר בכבל למען ה1080P, הוא דולק רוב היום ואין שום בעיה איתו.
היום אני רוצה קצת, אבל קצת: שימשוך את הפרטים של הסרט (תמונת עטיפה, במאי, שחקנים וכד') בצורה אוטומטית מIMDB או כל מקור אמין אחר.
אני יודע שזה קיים ויש הרבה סטרימרים שמריצים XBMC, אבל זה דורש סטרימר שהוא מחשב ממש. זה מחטיא את המטרה לטעמי. שוב, סטרימר צריך להיות קל, מהיר ו"טיפש". מחשב יש לי כבר (נייד, נייח וטאבלט). בשביל סרטים אני צריך משהו עם מינימום פיצ'רים ומקסימום מהירות. לפי מה שקראתי, SW3 עונה על הדרישות האלו. אני הייתי מסתפק בזה (וכנראה שאחליף את הקיים לדגם הזה).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #15 

SW3 ממש לא מומלץ. הקושחה החדשה שם איטית בהרבה לעומת ה- SW1 בהשוואה. כנ"ל לגבי היציבות.

yoni1990 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

ומה עם הפרודיג'י, או בוקסי?
הבוקסי תומך בכל הפורמטים של הוידאו והאודיו החדשים? (לא מעניין ה-3D). איך הוא בהרצת סרטים דרך מקור חיצוני? הוא לא נתקע או איטי?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #17 

מומלץ לקרוא את הביקורות והשרשורים הנלווים על כל סטרימר, הכל רשום כולל חוויות ממשתמשים.

yoni1990 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

קראתי את הביקורות, אבל הביקורות הללו אינן מעודכנות לימים אלו, כך שיכול להיות שבביקורת המכשיר מוצג כמקרתע או איטי במקרים מסויימים, אך היום, עקב עדכוני קושחה וכו', הוא כבר התגבר על הבעיות האלה והוא עובד מצויין. לכן אני פונה כאן אל הגולשים כדי לקבל חוות דעת אישית שלהם על המוצר שברשותם כיום.
לדוגמא, בביקורת של הבוקסי מוצגות מס' תקלות שאיני יודע אם הן כבר נפתרו, הנה ציטוט: " פיענוח H264 עדיין עושה בעיות. הגענו עם החומרה והרשת שיש לנו כאן, לנגן תכנים ב-70Mbps כשורה עבור פורמט MKV. פורמט M2TS עדיין דורש אופטימיזציה כלשהי.
סרטי DVD נתמכים אך הניווט בהם אינו תקין לחלוטין.
חלק מסרטי בלוריי גמגמו במהלך הניגון (למשל Sin City).
פורמט DTS HD MASTER עובד כשורה וכך גם PCM.
פיענוח של פורמטים מתקדמים בדולבי בעייתיים עדיין.
ביצועי המכשיר ב-USB כרגע אינם מזהירים, הם משמעותית פחות חזקים מהרשת (כולל גם רשת N). (הבעיה שהכי קריטית לי, כיוון שאני הולך להריץ סרטים בעיקר ממקור חיצוני ולא מהרשת. ואיני יודע אם הבעיה הזאת קיימת גם היום במכשיר).
אין עדיין ממשק בעברית
התאמת פריימים למקור מעט בעייתי עם 24FPS
קבצי MKV שיש להם תרגום מובנה בעברית מציגים את העברית הפוך.
DLNA יגיע רק בגרסאת תוכנה עתידית"

elic1973
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #19 

מה עם ה c200 , לא יתן מענה טוב לכל הפורמטים ו- 3d ?

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים

שליחה #20 

ziv_r כתב:מומלץ לקרוא את הביקורות והשרשורים הנלווים על כל סטרימר, הכל רשום כולל חוויות ממשתמשים.
...
השרשור הזה מאוד לא מעודכן. היום יש שחקנים חדשים, עדכונים משמעותיים ודגמים אחרים שלא כלולים בשרשור הזה.
הייתי מעוניין לשמוע חוות-דעת מבעלים של SW3...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”