המלצה למסך דק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
2Fluffy4U פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב, אני משתמש חדש באתר ורציתי לשאול איזה מסכים דקים מומלצים עבור הדרישות הבאות שלי...
לרגל שיפוץ שאנו עורכים בבית אנו שוקלים רכישת מסך. נכון לעכשיו אנחנו עם טושיבה 29 אינץ מהישנות העבות.
מדובר בסלון הבית, גדול ומואר מחלון צד. מרחק צפיה כארבע וחצי פלוס מטר. יעשה שימוש בשידורים דיגטליים. אין צורך בשידור תכני מחשב. אינני רואה צורך לפונקציית התלת מימד. קיימת מערכת שמע איכותית של קאנטון 5.1 ורסיבר שאותו אולי אחליף כי אני לא מרוצה ממנו כל כך...
הדגש שלי הוא שאיכות הצפיה תהיה מעולה. לא מריחות, לא הרגשה של מעבד שמריץ תמונה מהר מדי, שכתוביות יהיו מובחנות וברורות. לסיכום איכות תמונה ללא פשרות. התקציב כרגע גמיש. אשמח לשמוע איזה מסכים נמצאים בצד המינימלי ואיזה בצד המקסימלי.. אני מאמין שלפי זה אנסה למקסם את היחס עלות לתועלת למול הדרישות האישיות שמתאימות לצרכיי.
המון תודה

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #2 

למרחק של 4.5 מטר ומעלה המינימום הוא 55'
מכאן הכל עניין של תמונה שתאהב יותר ותקציב שיגדיר אם זה 55' או 60' או 64'.

מה התקציב המוגדר ? הוא גמיש אך לא ציינת שום מספר..
רק כך נוכל לשים את האצבע על מסך כזה או אחר.

2Fluffy4U פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

התקציב באמת גמיש כרגע כי המסך הוא חלק ממכלול השיפוץ. יכול להיות 3500 שקלים ויכול להיות 17000 שקלים.. אני פשוט מאד אשמח לראות איזה מסכים מומלצים קיימים ואז להחליט על אילו תכונות אני לא מוותר ואילו כן. אני לא חושב למשל שמסך תלת מימד מדהים יהיה חיוני עבורי. אולם אם האיכות הנלווית היא כזו אדירה אז אשקול זאת. באמת שאין לי נסיון בנושא ועל כן מספר מסכים בטגוריות שונות יאפשרו לי להתמקד יותר.. פלזמה מול lcd, מט מול שקוף. איכות הצפיה וכו
תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”