קודם כל - תודה רבה על ההיענות!
Amira, ודאי שקראתי את השרשור ההוא, ואני מוריד בפניך את הכובע על התהליך הארוך והמספק שעברת. נראה לי שיש לנו אותו טעם, כי גם אני כיוונתי לעבר ה-1008 (הייתי מבצע מהלך התאבדותי מול ההנהלה והולך על רצפתיים רק במקרה של 1028be, אם לא המחיר...

).
בכל אופן, בעוד 10 חודשים בערך אני מקבל מפתחות לדירה חדשה מקבלן, כך שהתהליך לא חייב להיות מהיר. עדיין לא ישבנו עם מעצב על המבנה של החלל המשותף, אבל הנקודות העיקריות כבר סגורות.
מדובר בסלון, מטבח ופינת אוכל פתוחים בגודל משותף של בערך 8X8. לא תהיה טלויזיה בסלון אלא רק מקרן - אליו ואל מסך ההקרנה יופנה תקציב נפרד.
בשלב זה אני לא רוצה להפריד את הפרוססינג וההגברה, בעיקר כי אני מעדיף להשקיע ברמקולים הקדמיים ובסאב.
ודאי שהייתי מעדיף לרכוש רצפתיים, אבל כמו שכתבתי מקודם, ההנהלה מעדיפה שלא. כמובן שאם יהיה פה דיל כזה שלא אוכל לעמוד בפניו אז אני אעשה מאמץ.
כרגע מדפיים איכותיים הם הכיוון.
לגבי תצורת פריסת הרמקולים, נראה לי שהכיוון הוא 7.1 עם 2 סטים של Axiom כמו שהציע kipikipod, אלא אם למישהו תהיה התנגדות.
מבחינת רסיבר, המועמדים העיקריים הם צמד האונקיו 3009 או 5009.
לגבי קדמיים (מדפיים), סנטר וסאב - אין לי שמץ של מושג וכאן אני זקוק לעזרתכם. מה הכיוון שאתם הייתם הולכים בו ואיזה סט-אפ הייתם בוחרים במסגרת המגבלות שרשמתי כאן.