האם מישהו עשה השוואה טכנית/שירות בין הוט-מובייל לגולן ?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #1 

הכוונה לא להשוואת חבילות שזה קל על פי המידע שהם מפרסמים, אלא
השוואה של תקלות ותגובות אליהן.
משה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

לדעתי עוד מוקדם בשביל בדיקה כזאת, הרי שתיהן מתטרחות אצל מפעילות ותיקות..

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #3 

אך למרות זאת כבר כותבים על תקלות מסוימות בגולן שקשורות למיתוג. הרי גם ברשתות המארחות יש צורך בקינפוג, אחרת הן לא יוכלו לעשות בילינג נכון.

שאלה אחרת: האם יש מגבלת זמן לגבי ניוד מספר. אם אני מצטרף ומנייד לחברה X, ואחרי שבועיים רואה כי לא טוב, אני יכול מייד לעבור לY ?
נערך לאחרונה על ידי moco ב 25/05/2012 23:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #4 

מ x ל y מתי שרק תרצה.
שי

Caleb666
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

מתברר שהבעיות של הניוד בגולן קשורות לבעיות שנגרמות להן מהמפעילים וחוסר כח האדם שלהם.
לפי מה שהבנתי, כשאתה מבצע ניוד לגולן (או לכל חברה אחרת), אז גולן שולחים בקשה לכל חברות הסלולר כדי שיעדכנו את הפרטים שלך. כאשר יש בעיה בשליחה אל אחד מהספקים, אז לא תוכל לקבל מהספק הספציפי הזה שיחות, SMS וכו'... ואז צריך לבצע ניוד _ידני_ מול הספק הרלוונטי.
לדוגמא, אם עשית ניוד מפלאפון, והם הצליחו לשלוח לפלאפון בקשת ניוד, אז יש מצב שבגולן סטטוס הניוד שלך ישתנה ל-"הצלחה", אבל יכול להיות ששליחת בקשת הניוד לאורנג' נכשלה, ואז לא תוכל לקבל שיחות מאורנג' עד שלא יבצעו את זה ידנית.

כנראה שהמפעילים הוותיקים לא ממש דואגים לעשות את זה לבד ולכן בגלל שאין הרבה כוח אדם לגולן אז לוקח זמן עד שכל תהליך הניוד מתבצע במלואו.
אני אישית עם קו חדש בגולן ולא הייתה שום בעיה מהיום הראשון שהפעלתי את הסים (חוץ מבעיה שיש לכולם שלא ניתן לחייג למספרים מסויימים כגון *2700, 1-800-800-054, *166, וכו' - אבל זה בטיפול).

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”