המלצה לקניית סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
liorophir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אז אחרי התמהמהות ארוכה אני מתכנן להוציא לפועל קנית סטרימר (הראשון שלי..)

הקונפיגורציה שלי:
- מקרן EPSON powerlite 8350 (משובח!! ולא 3D)
- נגן בלו ריי LG BD550 (שמשמש היום בעיקר כסטרימר לעניים - פרטים למטה)
- רסיבר DENON avr 1905
- הארד דיסק Seagate GoFlex 1.5TB (עם תמיכה ב- USB 3.0)
כיום הבלו-ריי מחובר למקרן ב-HDMI ולרסיבר (שבצד השני של החדר, אילוצי מערכות עם מקרן) בכבל SPDIF קואקסיאלי (עבור אופטי המרחק גדול מדי - כ-8 מטר), וכן מחובר ב- CAT-5 (כלומר Ethernet) לראוטר האלחוטי של הרשת הביתית.
על ההארד דיסק יש לי סרטים בעיקר ב-mkv (הרוב 1080p וגם 720p), אך גם ISO וגם BDMV (וכמה avi ופורמטי DVD- כלומר vob וכד') שבהם אני רוצה לצפות דרך המקרן.
כיום אני מחבר את ה-HD לבלו-ריי והפלא ופלא חלק גדול מהסרטים מתנגנים מצוין ללא בעיות, אבל אחרים לא (למרות ש-VLC מנגן אותם ללא בעיות).
כמו כן כתוביות בעברית מוצגות הפוך מה שמגביל עבורי צפיה בסרטים זרים...

אז מה אני מחפש?
סטרימר טוב ואמין, עד כ-1000 ש"ח שידע לנגן את כל הפורמטים הנ"ל, וידע להציג כתוביות בעברית.
הסטרימר יחובר במקום הבלו-ריי ועם ה-HD החיצוני וחיבור כבל רשת. כאמור חשוב שתהיה יציאת SPDIF קואקסיאלית.
ממיר DVB-T כלול ישמח אותי - אם יעבוד (הבנתי שזה ב-prodigy לא ממש עובד...) אבל לא חובה.
3D לא מענין אותי כרגע. גם streaming אינטרנטי פחות מענין. וכנ"ל אפליקציות angry-birds וכיו"ב.

אחרי שוטטות וקריאה מעמיקה בפורום ובעוד מקומות נראה לי שהמועמדים הם ה-popcorn A-300 וה-xtreamer prodigy black (הבוקסי נפל בגלל מחסור ביציאת קואקס). ואולי גם ה-sidewinder (או sidewinder 3). ואולי אחרים שלא מכיר?
הנטיה שלי לאור התגובות שראיתי היא לכיוון ה-a-300 (במיוחד לאור העובדה שיכול לקבל אותו מארה"ב ב-219 דולר = 850 ש"ח).

חברי פורום יקרים - אשמח לחוות דעתכם המלומדות, ובעיקר מאלה שיש להם מכשיר כזה בבית !!

תודה גדולה,
ליאור

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

פופקורן קנית לא טעית.
שים לב שלצרכים שלך גם הפופקורן a210 יענה על הדרישות בקלילות. ההיתרון שלו על פני ה 300 שהוא ותיק יותר ולכן יציב יותר. ה 300 יחסית חדש יותר ועדין לא יציב כמו ה 210 .

בקרוב אמורה לצאת קושחה חדשה ל 210 שתייצב אותו אף יותר.

יש אחד למכירה בלוחות בדוק אותו כי מדובר באחלה מכשיר.

חדש ניתן להשיג עדין בבאג נדמה לי בכ 970 ש״ח

באקסטרימר לא הייתי נוגע.

liorophir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה istarmini !!
אכן אבדוק בלוחות למרות שנוטה כבר ללכת עם הדור החדש בתקוה שגם הוא יתיצב כמו ה-210. ובמחיר של 850 ש"ח בארה"ב זה לא נורא...
אגב לא היתה איזו בעית התחממות עם ה-210 (או שזה היה ה-200 ונפתר ב-210)?
(וגם תגובות ודעות נוספות תתקבלנה בברכה..)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #4 

liorophir כתב:תודה istarmini !!
אכן אבדוק בלוחות למרות שנוטה כבר ללכת עם הדור החדש בתקוה שגם הוא יתיצב כמו ה-210. ובמחיר של 850 ש"ח בארה"ב זה לא נורא...
אגב לא היתה איזו בעית התחממות עם ה-210 (או שזה היה ה-200 ונפתר ב-210)?
(וגם תגובות ודעות נוספות תתקבלנה בברכה..)
...
מאחר ואני לא מכניס למכשיר דיסק פנימי לא נתקלתי מעולם מבעיית התחממות.

מבנה ה 300 וה 210 די זהה ולכן רכישת החדש לא תבטיח לך כלום מבחינת פוטנציאל ההתחממות.

במידה ואתה רוצה שקט מהבחינה הזו קנה את ה c300 החדש או c200 ״הישן״.

לאור הדרישות שלך מהסטרימר רכישת הדגמים החדשים של פופקורן לא תיתן לך דבר וחצי דבר. לא מדובר במוצרים שהציגו פריצה טכנולוגית מדובר בסתם שיפצוץ של דברים, שלפי מה שכתבת, לא אמורים לענין אותך.

אני כותב לך את הדברים האלו לאחר שעשיתי שימוש ב c200 ולאחר שהתחיל לעשות לי בעיות(שטופלו בשחרור הקושחה האחרון) רכשתי a210 ולא a300 מהסיבות שכתבתי לך.

בהצלחה

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

מצטרף בחום להמלצה.מניסיון עם רוב סוגי הסטרימרים אישי או דרך חברים ה-A210 בכול מה שנוגע
ליכולות הזרמת מדיה וממשק יציב יחסית עם אופציות כסנכרון אודיו,ג'וקבוקס ושלט מעולה הוא ללא
ספק הסטרימר הטוב ביותר בקטגוריה של מתחת ל-1000 ש"ח.

liorophir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אז בהתעלמות משיקולי תקציב, בין ה-A-210 וה-A-300 הייתם ממליצים לי לקנות את ה-A-210?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”