בעלי הדיבוריות ברכב - גם אתם משלמים 15 שח לקבלת שיחות?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום

החלטתי לבדוק קצת את החשובניות שלי באורנג' , ויוצא שיש שם הרבה שטויות שאני לא צריך, כך שזה יוצא המון כסף.

יש לי שאלה לגבי הדיבורית, אני צריך לשלם 15 שח באורנג על "שירות "Orange2" קבלת שיחות במכשיר נוסף" (בטח הדיבורית ברכב), וזה בנוסף לדיבורית עצמה שגם עליה אני משלם כל חודש.
ככה זה אמור להיות?

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

אני בפלאפון וגם לי עשו את הטריק הזה בלי ליידע אותי בכלל. מחייבים אותי 4.9 ש"ח כל חודש על קו נוסף לדיבורית.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

אם יש לכם טלפון קבוע ברכב אז זה הגיוני מאוד. הרי זה לא סתם דיבורית, אלא מכשיר עם קו נוסף לכל דבר ועניין. התשלום יכול להיות שונה מחברה לחברה. אבל אין שום סיבה שלא ימכרו את השירות הזה.

שאלה אחרת - למה צריך מכשיר קבוע ברכב עם קו נוסף כאשר אפשר לרכוש דיבורית bluetooth בתשלום חד-פעמי כלשהו?

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

אצלנו בחברה ברשת פלאפון זה 4.9 ש"ח, אבל מקבלים כל חודש 4.9 ש"ח הנחה. ככה שזה חינם.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

dima_vy כתב: שאלה אחרת - למה צריך מכשיר קבוע ברכב עם קו נוסף כאשר אפשר לרכוש דיבורית bluetooth בתשלום חד-פעמי כלשהו?
...
הרבה אנשים משתמשים בסים של ה"מכשיר קבוע ברכב" עבור שימוש ב Ipad, מודם נייד וכד'. ככה ניתן לנצל את חבילת הגילשה הקיימת במכשיר נוסף.

באוטו משתמשים במכשיר הרגיל + דיבורית.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #6 

dima_vy כתב: שאלה אחרת - למה צריך מכשיר קבוע ברכב עם קו נוסף כאשר אפשר לרכוש דיבורית bluetooth בתשלום חד-פעמי כלשהו?
...
א. נוחות (מכשיר קבוע עם לחצנים גדולים מאשר מכשיר טאצ' כלשהו שמחייב שימוש ב 2 ידיים לחיוג אפילו למספר האחרון).

ב. איכותן הירודה של 99.99% מדיבוריות הבלוטות למיניהם.

ג. הניתוקים מהמכשיר ו/או התרוקנות הסוללה בידיוק בשיחה חשובה ובידיוק שהמשטרה עומדת בפינה.

ד. הצורך והסרבול הנורא בלזכור להטעין את דיבורית הבלוטות' (במידה והיא לא קבועה), להדליק אותה ע"י לחיצות ארוכות על לחצן זעיר כלשהוא (עם הנדסת אנוש ירודה - ארור מי שהמציא את הפטנט של הלחיצות הארוכות)

ד. איכות השמע והדיבור - אף!!! דיבורית בלוטות' לא יכולה להתקרב לאיכות השיחה במכשיר קבוע לרכב. (הדבר הכי קרוב זה מערכות כאלה שמותקנות ומובנות במבנה המקורי של הרכב).

מכל הסיבות האלה, ומכל אחת לחוד.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #7 

סלקום זה 6 שקל לחודש לסים נוסף

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #8 

אכן בפרטנר גובים מחיר מוגזם על Orange2, אבל הבנתי שיש כאלה שהצליחו להתמקח ולהוריד את העלות.

בלי קשר, מעצבן בפרטנר שאי אפשר להתקשר מהמכשיר הקבוע למכשיר הנייד.
בסלקום זה אפשרי.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

roypeles כתב:
...
א. נוחות (מכשיר קבוע עם לחצנים גדולים מאשר מכשיר טאצ' כלשהו שמחייב שימוש ב 2 ידיים לחיוג אפילו למספר האחרון).

ג. הניתוקים מהמכשיר ו/או התרוקנות הסוללה בידיוק בשיחה חשובה ובידיוק שהמשטרה עומדת בפינה.

ד. הצורך והסרבול הנורא בלזכור להטעין את דיבורית הבלוטות' (במידה והיא לא קבועה), להדליק אותה ע"י לחיצות ארוכות על לחצן זעיר כלשהוא (עם הנדסת אנוש ירודה - ארור מי שהמציא את הפטנט של הלחיצות הארוכות)

ד. איכות השמע והדיבור - אף!!! דיבורית בלוטות' לא יכולה להתקרב לאיכות השיחה במכשיר קבוע לרכב. (הדבר הכי קרוב זה מערכות כאלה שמותקנות ומובנות במבנה המקורי של הרכב).

...
כן, ללא ספק, על איכות ושירות צריך לשלם, לכן ברור שמי שרוצה את הסים השני על אוטו קו ישלם עליו, וכך זה אמור להיות

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #10 

roypeles כתב:א. נוחות (מכשיר קבוע עם לחצנים גדולים מאשר מכשיר טאצ' כלשהו שמחייב שימוש ב 2 ידיים לחיוג אפילו למספר האחרון).

...
הסיבות שלך נחרצות מדי ולא נכונות. אם משתמשים בדיבורית בלוטות' איכותית, כל הבעיות האלו לא קיימות. גם 99.9% זו סתם קביעה שרירותית ומאוד לא נכונה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

pixies כתב: הסיבות שלך נחרצות מדי ולא נכונות. אם משתמשים בדיבורית בלוטות' איכותית, כל הבעיות האלו לא קיימות. גם 99.9% זו סתם קביעה שרירותית ומאוד לא נכונה.
...
כן, עם זה אני מסכים מניסיון כבר, כי לי יש דיבורית bluetooth משולבת במערכת סטריאו של Clarion, גם אני שומע טוב מאוד וגם אותי שומעים בסדר גמור בהחלט. דבר שבדוק עם שני טלפונים שונים.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #12 

הסיבה שלי להשתמש בסים כפול היא האפשרות להשתמש ב GPS ודבר בטלפון במקביל

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #13 

שימוש דומה למה שכתבת - טלפון פשוט למקום עבודה שאסור להכניס אליו מצלמה, סמארטפון לשאר המקומות, כאשר את הסמארטפון משאירים באוטו שבחניון כשמגיעים לעבודה. לזה אמנם לא ממש חייבים סים כפול, אבל זה בהחלט נוח אם יש.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

ועל נוחות אנחנו משלמים :)

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

dima_vy כתב:ועל נוחות אנחנו משלמים :)
...
על נוחות לא חייב תמיד לקחת תשלום.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #16 

חיוב חד פעמי נוסף על הסים החדש (39 ש"ח), ואולי עוד איזושהי עמלה חד פעמית ל"שידוך" בין הסימים, יהיה הוגן מאוד.
לקחת על זה סכום חודשי קבוע זה לא הוגן לדעתי.

Playaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 541
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #17 

(Y)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

nerya40 כתב:
dima_vy כתב:ועל נוחות אנחנו משלמים :)
...
על נוחות לא חייב תמיד לקחת תשלום.
...
אני חושב שאתה טועה. תעמיד את עצמך רגע במקום נותן שירות, שהוא נוח ללקוחותיו. אבל תשים לב, שאותו "נותן שירות" מתפרנס ממתן שירותים. אז מה יהיה? למה שאתה (אם נניח לרגע שאתה במקומו) תמכור מוצר (שירות) במכירה חד-פעמית? אם תעשה זאת כך, איזה משכורת תביא הביתה בחודש הבא?

הרי כולנו רוצים לקבל שירות, אבל אף אחד מאיתנו לא רוצה לשלם עבור השירות, במיוחד אם מדובר בשירות שאנחנו משתמשים בו באופן קבוע ורציף.

אבל הבעיה, שלרוב נותני שירותים חיים מזה... אנחנו לא מדברים כאן על שירותי אינסטלציה, כאשר אינסטלטור חיי על תקלות, אלא אנחנו מדברים על שירות שלא ממש מתקלקל. ואם קורת תקלה בשירותי תקשורת פעם ב-"לא יודע כמה זמן", היא די רצינית, ולא קשורה ללקוח בקצה. אבל נותן שירות עדיין כל יום צריך לתת לחם לילדים שלו בבית...

פעם אחת תסתכלו על זה מהצד השני, של מי שנותן שירות, שלא מתקלקל...

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

כל מקום עסק שיודע איך להתייחס ללקוחות, ימכור דברים ביקר ויפנק אותם במשהו זול. זה הטריק וזה עובד להם יפה.
כמו שקורה במסעדה, אתה קונה בשרים במאות שקלים, אבל בסוף הארוחה שהוא מפנק אותך במשהו קטן "על חשבון הבית" אתה יוצא מרוצה מהיחס והשירות ומעריך את זה שיתחשבו בך.

אבל אלה חברות שלוקחות כסף על הכל! אני משלם להם 200 שקל, אז מתמקחים איתי על ה- 5 שקל האלו של הדיבורית ? הם לא יכולים לפרגן ולהגיד יאללה קח את ללא עלות בגלל שאכפת לנו מהלקוחות.
זה דבר שנותן ללקוחות להרגיש טוב אפילו אם זה רק 5 שקל.

מה שמעצבן אצלם הזה עיקרון ולא ה- 5 שקל האלו.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

המקרה הזה הוא קצת שונה מהדוגמא של מסעדה - כי אתה גם תשלם את ה-5 ש"ח, וזה לא רק אתה אלא עוד כמה מאות אלפים של לקוחות שמשתמשים בשירות הזה, וזה מסתכם בכמה מיליוני שקלים חדשים בשנה. נראה אותך, יושב על תקציב שנתי אומר "נו טוב, נוותר על רווח של כמה 3-4 מיליון שקל", וזה כאשר אתה אישית נמדד על עליה ברווחים באופן קבוע

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”