יש מה לעשות עם GPS בן שנתיים וקצת שאינו בשימוש (ונקנה באורנג')?
לפני שנתיים וקצת, ההורים שלי קנו GPS לאוטו מדגם Mio MOOV 380. הם מחוייבים עליו ב- 35 ש"ח לחודש + "תכנית תעריפים" של 8.86 ש"ח.
הם לא משתמשים בו ולכן עלתה האפשרות למכור אותו...
1. אני מעוניין לדעת אם יש מה לעשות איתו בלי להיות קשור לאורנג'? (הוא יכול לעבוד עצמאית בלי SIM?)
2. יש טעם למכור אותו? או שבשלב זה כבר אף אחד לא יקנה GPS ישן במחיר שאפשר לקנות בו חדשים היום...?
תודה רבה!
הם לא משתמשים בו ולכן עלתה האפשרות למכור אותו...
1. אני מעוניין לדעת אם יש מה לעשות איתו בלי להיות קשור לאורנג'? (הוא יכול לעבוד עצמאית בלי SIM?)
2. יש טעם למכור אותו? או שבשלב זה כבר אף אחד לא יקנה GPS ישן במחיר שאפשר לקנות בו חדשים היום...?
תודה רבה!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
ה gps עובד על לווינים. הרשת הסלולרית היא בשביל לקבל עדכוני דיווחי תנועה בלבד על מנת לייצר ניווט עוקף פקקים. (במרבית המקרים זה קישקוש בלבוש). עד כמה שידוע לי (ולא לתפוס אותי במילה) במכשיר הזה ספציפית המפות מובנות בפנים ואפשר לעבוד איתו מצויין גם בלי סים (ללא עדכוני התנועה כמו מרבית מכשירי הניווט).
על מנת להיות בטוח, למה שלא תעשה בעצמך ניסוי, ותנסה לנווט איתו כשכרטיס הסים בחוץ.
בנוסף, נראה כי על המכשיר, אתה יכול להתקין תוכנת ניווט לחו"ל אם תצטרך אי פעם ע"י כרטיס זכרון.
מה שבטוח, לפני שאתה חושב לנתק את הקו הזה מאורנג', דבר איתם, ותבקש הנחיות להוריד מפה מעודכנת למכשיר, כי מאז 2009 נפתחו כבישים חדשים בארץ ואם כבר - אז כבר.
תעשה חיפוש בגוגל. תקיש את דגם המכשיר. תקבל הרבה תוצאות ותוכל ללמוד עליו.
על מנת להיות בטוח, למה שלא תעשה בעצמך ניסוי, ותנסה לנווט איתו כשכרטיס הסים בחוץ.
בנוסף, נראה כי על המכשיר, אתה יכול להתקין תוכנת ניווט לחו"ל אם תצטרך אי פעם ע"י כרטיס זכרון.
מה שבטוח, לפני שאתה חושב לנתק את הקו הזה מאורנג', דבר איתם, ותבקש הנחיות להוריד מפה מעודכנת למכשיר, כי מאז 2009 נפתחו כבישים חדשים בארץ ואם כבר - אז כבר.
תעשה חיפוש בגוגל. תקיש את דגם המכשיר. תקבל הרבה תוצאות ותוכל ללמוד עליו.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
לא הייתי נפתר מGPS כלכך מהר, אני למשל משתמש בGPS קטן וישן עם מפות משנת 2006/7 ומעולם לא הלכתי לאיבוד באירופה ובארה"ב.
כבישים ראשיים ואתרים לא השתנו, מקסימום איזה מלון או מסעדה פשטו את הרגל ונסגרו אבל תמיד יש משהו אחר קרוב ולעיתים יש כיכר במקום רמזור .
כבישים ראשיים ואתרים לא השתנו, מקסימום איזה מלון או מסעדה פשטו את הרגל ונסגרו אבל תמיד יש משהו אחר קרוב ולעיתים יש כיכר במקום רמזור .
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא, אבל חברת רונלייט לא תעזור לך, ממה שאני זוכר ה 380 מעודכן רק דרך חברת אורנג', הרבה פורצים אותם ומתיקנים IGO
הרי הוא מבוסס על WINCE בסופו של דבר.
הרי הוא מבוסס על WINCE בסופו של דבר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "