מגבר ללא HDMI
אני מעוניין לקנות 46" SMART TV לא חייבת לכלול תלת מימד אבל זו תוספת נחמדה.
טווח המחירים שלי 4,500-6000 למגבר שיש לי (SONY) אין כניסת HDMI, ואני מעונין בסאונד היקפי.
האם יש דגם שקיימת בו יציאה קו אקסלית, או שקיים כבל HDMI לקואקסלי או שיש לחילופין אופצייה שלא חשבתי עליה,
הדבר היחידי שמתקרב לפתרון הוא קופסת מיתוג מדיל אקסטרים עם חיבור לחשמל אבל אני לא משתגע על אלקטרוניקה מהאתר הזה בעיקר בגלל בעיות איכות.
תודה מראש לעוזרים
אלי
טווח המחירים שלי 4,500-6000 למגבר שיש לי (SONY) אין כניסת HDMI, ואני מעונין בסאונד היקפי.
האם יש דגם שקיימת בו יציאה קו אקסלית, או שקיים כבל HDMI לקואקסלי או שיש לחילופין אופצייה שלא חשבתי עליה,
הדבר היחידי שמתקרב לפתרון הוא קופסת מיתוג מדיל אקסטרים עם חיבור לחשמל אבל אני לא משתגע על אלקטרוניקה מהאתר הזה בעיקר בגלל בעיות איכות.
תודה מראש לעוזרים
אלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם לרסיבר יש קואקס או כניסה אופטית זה יספיק לך: אופציה אפשרית היא ממתג hdmi עם יציאת spdif.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
את מקור האות (DVD או BR) אתה מחבר עם HDMI ל TV ואת היציאה האופטית/קוואקס אתה מחבר למגבר לשמע של 5.1
קח בחשבון שמגברים ישנים לא תומכים בפורמטי השמע החדשים.
קח בחשבון שבגלל זמן עיבוד התמונה נוצר חוסר סנכרון בין השמע לתמונה.
פיתרון:
1. במגבר יש השהיה מובנית (צריך לבדוק אם יש לך)
2. לקחת את השמע מהיציאה האופטית של ה TV (בסמסונג מקבלים רק 2 ערוצים...אז הלך ה 5.1)
3. לקנות משהה אותות חיצוני TOSLINK - יקר
מש"ל
תחליף גם את המגבר.
קח בחשבון שמגברים ישנים לא תומכים בפורמטי השמע החדשים.
קח בחשבון שבגלל זמן עיבוד התמונה נוצר חוסר סנכרון בין השמע לתמונה.
פיתרון:
1. במגבר יש השהיה מובנית (צריך לבדוק אם יש לך)
2. לקחת את השמע מהיציאה האופטית של ה TV (בסמסונג מקבלים רק 2 ערוצים...אז הלך ה 5.1)
3. לקנות משהה אותות חיצוני TOSLINK - יקר
מש"ל
תחליף גם את המגבר.