התחדשתי ב xtreamer sidewinder 3 בזכות כמה מההמלצות שקיבלתי פה בפורום וקודם כל..הוא באמת הרבה יותר טוב מהדגם הקודם ודי זהה לprodigy בגדול אני מרוצה עכשיו כמה שאלות:
1.אני מחבר חיבור אופטי מהסטרימר לרסיבר pioneer vsx-421 שלי הסאונד קצת עמום ולא מדהים כמו הסאונד שיוצא לי מהכרטיס קול במחשב (גם מחובר בחיבור אופטי) בהגדרות audio הסטרימר מוגדר ל lpcm ב hdmi וגם ב spdif out.
surround mode על undefined
ההגדרות האלו בסדר ? האם כדאי לשנות את סוג החיבור
אני שומע רק על 2 ערוצים (ככה אני אוהב) יש לי רק שתי רמקולים קדמיים
2. האם כדאי לעדכן קושחה ? כרגע הקושחה על 3.0.3 ויש באתר קושחה חדשה אבל הם כותבים שם לעדכן רק דרך מצב חרום ואני די חושש לעשות זאת
3. איך מקטינים את הרווח בין שתי השורות בתרגום?
כמה שאלות בנוגע להגדרות בsidewinder 3
אינני מכיר את המוצר, ולכן לא אוכל לענות ספציפית. אך:
1. מדוע להשתמש בחיבור האופטי להעביר את הסאונד, ולא בHDMI? ממה שידוע לי כדי ליהנות מפורמטי האודיו החדשים יש להעביר את הסאונד דרך הHDMI.
2. גם בxtreamer mk1 הם המליצו תמיד על שחזור "emergency". אני לא הייתי חושש מזה, ומעדכן בכיף.
3. הייתי מנסה אולי גודל פונט אחר או פונט אחר, אלא אם יש שליטה על הרווח בין השורות (כדאי לבדוק במדריך).
1. מדוע להשתמש בחיבור האופטי להעביר את הסאונד, ולא בHDMI? ממה שידוע לי כדי ליהנות מפורמטי האודיו החדשים יש להעביר את הסאונד דרך הHDMI.
2. גם בxtreamer mk1 הם המליצו תמיד על שחזור "emergency". אני לא הייתי חושש מזה, ומעדכן בכיף.
3. הייתי מנסה אולי גודל פונט אחר או פונט אחר, אלא אם יש שליטה על הרווח בין השורות (כדאי לבדוק במדריך).