מישהו יכול להסביר לי איך עובד העניין של ה-3D הפסיבי ב-7606 ?
ניסיתי להבין...mp3lll כתב:אתה צריך להוריד סירטי HD אם זה SBS או 3D "אמיתי" אם המוצר שלך תומך.
נראה לי שניתן לעשות המרה אבל זה לא אותו רמה.....
SBS יעבוד עם הטלוויזיה והמשקפיים שלי ? 3D אמיתי הכוונה היא לאדום כחול ?
תודה ועוד שאלה, אחרי נגיד שאני מוריד סרט SBS (במידה ואני משדר מהמחשב בעזרת התוכנה KMPlayer) אני צריך להגדיר משהו מיוחד בטלוויזיה או שאני רק שם משקפיים ונהנה ?mp3lll כתב:Oxygen87
SBS יעבוד כמובן.
3D אמיתי הוא אמיתי דיסק בלו ריי, ולא אדום כחול בכאילו....
א. היא לא יודעת לעשות המרה מ2d
ב. איך זה עובד:
יש שלוש שיטות עיקריות להציג תלת מימד:
כחול-אדום שלדעתי כל טלוויזיה יכולה להציג כי זו תמונה אחת,
SBS/TOB שזה צד לצד או אחת מעל השניה
ותלת מימד למשקפיים אקטיביות.
תלת מימד של SBS שזה בעצם side by side, זה מה שהטלוויזיה שלך תומכת בו. תמונת HD אחת חצויה, שבכל חצי יש את התמונה של הסרט (כאילו הוא מוצג לך פעמיים, על שני חולונות צמודים). כל אחת משתי התמונות מוצג בזווית טיפה שונה מהשניה.
הטלויזיה שלך יודעת למתוח את שתי התמונות אחת מעל השניה ולהציג כל תמונה באור בעל קיטוב שונה, כך שכל אחת מהתמונות תצליח לחדור רק לעדשה שמתאימה לה במשקפי התלת מימד הפסיביים שלך.
לעומת זאת, בטלויזיות שתומכות בפריים מעל פריים, בתלת מימד אקטיבי, יש שתי תמונות של הסרט, שכל אחת מהן במסך מלא וברזולוציית HD מלאה, ויש משקפיים חשמליות שמסונכרנות עם הטלוויזיה ומחשיכות את העדשות לסירוגין, אחת אחרי השניה, במהירות גבוהה, כך שבכל פעם עין אחת מקבלת את המידע ויחד זה נראה כמו תלת מימד.
זה הסבר קצת חפיפניקי, בלי להכנס לעובי הקורה.
טכנית, מה אתה צריך לעשות:
לראות סרט תלת מימד בבלוריי או להוריד סרט שכבר מגיע בפורמט SBS - לא תפספס את זה כי תראה שתי תמונות מוקרנות על אותה מסגרת.
כשהסרט מוקרן, תלחץ בשלט על כפתור adjust, תעבור עם החצים ל3d ותבחר side by side, אח״כ תלחץ אסקייפ ותחזור לתפריט הקודם, לחצן ימינה לפונקצייה 2d/3d שם תעביר לתלת מימד.
תהנה
ב. איך זה עובד:
יש שלוש שיטות עיקריות להציג תלת מימד:
כחול-אדום שלדעתי כל טלוויזיה יכולה להציג כי זו תמונה אחת,
SBS/TOB שזה צד לצד או אחת מעל השניה
ותלת מימד למשקפיים אקטיביות.
תלת מימד של SBS שזה בעצם side by side, זה מה שהטלוויזיה שלך תומכת בו. תמונת HD אחת חצויה, שבכל חצי יש את התמונה של הסרט (כאילו הוא מוצג לך פעמיים, על שני חולונות צמודים). כל אחת משתי התמונות מוצג בזווית טיפה שונה מהשניה.
הטלויזיה שלך יודעת למתוח את שתי התמונות אחת מעל השניה ולהציג כל תמונה באור בעל קיטוב שונה, כך שכל אחת מהתמונות תצליח לחדור רק לעדשה שמתאימה לה במשקפי התלת מימד הפסיביים שלך.
לעומת זאת, בטלויזיות שתומכות בפריים מעל פריים, בתלת מימד אקטיבי, יש שתי תמונות של הסרט, שכל אחת מהן במסך מלא וברזולוציית HD מלאה, ויש משקפיים חשמליות שמסונכרנות עם הטלוויזיה ומחשיכות את העדשות לסירוגין, אחת אחרי השניה, במהירות גבוהה, כך שבכל פעם עין אחת מקבלת את המידע ויחד זה נראה כמו תלת מימד.
זה הסבר קצת חפיפניקי, בלי להכנס לעובי הקורה.
טכנית, מה אתה צריך לעשות:
לראות סרט תלת מימד בבלוריי או להוריד סרט שכבר מגיע בפורמט SBS - לא תפספס את זה כי תראה שתי תמונות מוקרנות על אותה מסגרת.
כשהסרט מוקרן, תלחץ בשלט על כפתור adjust, תעבור עם החצים ל3d ותבחר side by side, אח״כ תלחץ אסקייפ ותחזור לתפריט הקודם, לחצן ימינה לפונקצייה 2d/3d שם תעביר לתלת מימד.
תהנה
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music