אז מה אתם הייתם קונים ? מחשב גיימינג, PS3 או XBOX360 ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
stonecold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים,
אני מתלבט כבר יותר מידי זמן לגבי איזו קונסולה לקנות ולא מצליח להגיע להחלטה
בגדול אני רוצה לשבת עם החבר'ה לשחק משחקי מכות סטייל WWE12
הבנתי שלקנות היום XBOX או PS3 זה בגדול זריקת כסף מבחינת רמת החומרה
השאלה האם אפשר להעביר במחשב גיימינג את החוויה מבחינת רמת המשחקים (אנחנו משחקים בעיקר משחקי מכות והרפתקאות)
כאשר הדגש הוא על משחקים חברתיים - שיהיו 3-4 שלטים פזורים בינינו (עדיף אלחוטיים) וכולם מעורבים ביחד במשחק
אין לי שום צורך במשחקי אונליין ואין לי זמן להתעסק בכל הנוגע לפריצות, צריבות וכו' רוצה פעם בחודש להוריד משחקים מהרשת
להזמין את החברה וכמו שאני מוריד סרט והוא מוכן לצפייה ככה אני מצפה גם מהקונסולה/מחשב את אותה מהירות העבודה.
חוץ מזה רוצה לדעת יש בכלל משחקי מכות סטייל WWE למחשב ? או שאני חייב קונסולה ...
תודה רבה לעונים אולי סוף סוף תעשו לי סדר בראש :)

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #2 

אני לא מוצא משחקים במחשב כמהנים כמו משחקי קונסולה.
אני מסכים שאיכותית גרפים וביצועים יש עדיפות למחשב, אבל:
1. הקונטקורלרים מהנים יותר ומתאימים יותר למשחק מול מסך גדול.
2. חוויה המשחק מול מסך גדול
3. חוויה חברתית, כמו שציינת, כמה משתמשים עם כמה שלטים.
4. קיימת אופציה של מחשב סלוני, אבל שוב, אני לא מוצא את זה רלוונטי לרוב.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

אני לא חושב שיש למחשב היום יותר מידיי משחקי מולטיפלייר מקומי.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

Chura , Itay_Pollak
שמים לב שלא שיחקתם כמה שנים במחשב טוב עם סאטפ עדכני. :wink:
אני פה עם פנסוניק E30 42 אינץ', מחשב משחקים מתוקתק, בקר USB של XBOX עם 2 שלטים קיימים, ואפשרות לעד 4 כמו בקונסולה עם אותו שלט.
אחד מהשלטים שלי הוא של XBOX מקורי ואחד נקנה עם ה USB (אותו שלט אחד לאחד).
אז חד משמעית החוויה יותר טובה מכל בחינה במחשב!!!
אתם חיים קצת בסרט שיש יותר משחקים מרובים בקונסולות מאשר במחשב, מותר לכם.
אין מה לעשות מחשב תמיד ישלוט במשחקים מבחינת התוכן!!
לא משנה כמה ינסו בכוח למשוך אותנו לכיוון הקונסולות.
עכשיו מבחינת ביצועים אין מה לדבר בכלל, כמו שכתבת זה בערך ביזבוז כסף ביחס לחומרה שמקבלים.
הPS3 לא מסוגל להרציץ יותר מ 30 FPS ברוב המשחקים החזקים, וזה רע!!! בעיקר שהמטרה העיקרית של הקונסולה היא חוויות משחק...(מעבד ישן, כרטיס מסך לא עדכני) גם בתלת הוא נופל... ביחס למחשב.
אז כמו שאמרתי גם אני פה יושב עם החברה ומשחקים ביחד, לדוגמא יצא עכשיו Street Fighter X Tekken ו DiRT Showdown שהם פצצות למשחקים חברתיים, ויש עוד כמה מיליונים אחרים.
ההבדל היחיד זה שמחשב יעלה לך יותר מאשר קונסולה, אבל בתמורה לזה אתה מקבל חווית משחק לא נורמלית, ביחד עם ההטבות של השלט של הXBOX
זה כאילו יש לי את SUPER XBOX. זאת דעתי האישית, ההחלטה כולה שלך. 8)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

אין ספק שמחשב חזק יותר מכל קונסולה שיצאה ומכזו שגם תצא - תמיד הוא יהיה בעל יכולות טובות יותר מעצם הגדרתו כמודולרי.

אבל, למחשב יש שלושה חסרונות עיקריים:
1) הוא משמעותית יקר יותר מקונסולה. משהו כמו פי שניים עד שלוש.

2) הוא מסורבל יותר מקונסולה, הן בגלל גודלו הפיסי והן בגלל התכנה.
(התקנה של חלונות, אנטי-וירוס, רדיפה אחרי דרייברים ופאצ'ים בגלל בעיות חוסר תאימות וקריסות מוזרות..)

3) משחקים. לא יעזור למחשב - המפתחות פשוט משקיעות יותר ביצירת תכנים ובהתאמתם לקונסולות ופחות למחשב.
(משחקים כמו Uncharted, Killzone, Metal gear solid ועוד עשרות (ואולי מאות) אחרים פשוט יוצאים בלעדית לקונסולות)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

TheTurtle - טוב נו - תגיד זקנים :)
טוב לדעת שיש תמיכה מסודרת בריבוי שלטים וכד' (אני עוד זוכר שהיה לי SIDEWINDER שהיה דומה לשלטי הPS1 שאם היית רוצה לחבר שלט נוסף היה איזה כיסוי מתנתק והיית מחבר לשם את השלט - אחד מחובר לשני.

אם אפילו TEKKEN יש למחשב - אז אין ספק שהמצב השתנה

החכמה הגדולה בקונסולות - עכשיו אתה קונה, עוד 5 דקות אתה משחק. (אלא אם יש עדכונים :))
אין הגדרות, אין התקנות אין קשקושים אחרים.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #7 

שקוף שPC :twisted:
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

איתי, אל תקשה על עצמך 8) כיום עם כל החידושים כבר קשה לעקוב אחרי הכל, ואחרי כל הסאטפים החדשים. גם אצלי זאת בעיה...
הזכרת לי פה את ה SIDEWINDER עם המיקרופון והשליטה הקולית הראשון שכאילו יוצר למשחקים, לפני משהו כמו 13 שנים, ווואי אני זוכר כמה התלהבתי ממנו אחרי שקניתי, וכמה הוא היה גרוע. :wink: בהשוואה להיום אין תחרות.
היום מחשב זה סופר קונסולה, בייחוד מאז שמיקרוסופט הבינה שיש לה קהל גם במחשב והוציאה את הבקר USB התותח שלה למחשב!
ברגע שהתחילו לצאת מסכי ה LCD/LED/PLASMA עם חיבור HDMI אנשי המחשבים הבינו שאפשר לחבר מחשב סוף סוף ברזולוציה נורמלית ולשחק וזה לא רק אקלוסיבי לקונסולות. באותו רגע נגמר המשחק בשביל הקונסולה המיושנת.
ברור שקונסולה זה פחות מסורבל ונוח יותר (בדרך כלל לאנשים פחות טכניים, או כאלה שאין להם כוח להתעסק) Plug And Play , אצלי זה ההפך. הכל תלוי בבן אדם.
בשבילי הרעיון זה שמחשב נותן לי חוויית משתמש יותר עשירה ומגוונת- אם זה משחקים, סרטים, עבודה, מסמכים, WEB יש לך את כל האפשרויות שאחרת היית צריך לבזר אותם לכמה מכשירים (סטירמר, HTPC, קונסולה ועוד...) אז יותר נוח לדעתי. כל טלוויזיה מחשב מתוקתק, זה מה שיש לי פה.
זה אישי וכל אחד אחר...

jacko-il- "משחקים. לא יעזור למחשב - המפתחות פשוט משקיעות יותר ביצירת תכנים ובהתאמתם לקונסולות ופחות למחשב.
(משחקים כמו Uncharted, Killzone, Metal gear solid ועוד עשרות (ואולי מאות) אחרים פשוט יוצאים בלעדית לקונסולות)"
* כמו שרשמתי, בשנים האחרונות מנסים בצורה שיווקית דורסנית להעביר את אנשי המחשב לקונסולה. :evil:
אם זה בדרך יצירת משחקים בלעדית לקונסולה, או בזה שמפתחים עד היום כמעט את כל המשחקים למנוע של הקונסולה, ואז שהמשחק יוצא למחשב האישי שום דבר לא פועל, והמשחק קורס, ופאטצים אחרי פאטצים וחודשים עד שהמשחק עובד נורמלי במחשב (n) . היו לי פה כמה כותרים בשנים האחרונות שפשוט ראיתי זילזול גמור מצד החברה בי כגיימר עם מחשב משחקים, וכמה שלא איכפת להם ממני ומחווית המשחק אצלי במחשב בניגוד לחוויה שהם מנסים לתת לאנשים הקונסולות- ששם הם משקיעים.
יש שני סוגי אנשים בעולם, אלה שמקבלים את זה ואוהבים ומשחקים בעצמם בקונסולות.
ואלה שלא משנה מה בתור שחקנים ובתור אנשי מחשבים תמיד ירצו לראות מחשב מול העיניים, עם הסטאפ הכי עדכני- או אישי שהם יכלו לבנות.
כל המשחקים שמייצרים בשנים האחרונות שספציפית מקודדים לקונסולה זה בשבילי אכזבה גדולה וזילזול מוחלט, שיתנו לי להחליט!! באיזה פלטפורמה אני רוצה לשחק. כי הקונסולה עם כל הכבוד עם מעבד מיושן וכרטיס מסך מיושן, בזמן שבמחשב האישי יש לי כבר DX11, Physx, Cuda, Eyefinity ומעבדי על. ומשחקים אמורים לשחק במחשב!!!

*אם כל משחק שהיה יוצא היה מקודד אישית לכל פלטפורמה ויוצא לכולם, לי ולאף אחד לא הייתה שום בעיה וכולם היו שמחים וגם החברה הייתה מרוויחה משימוש נרחב בכל פלטפורמה.
הבעיה היא שהם מנסים בכוח להרוויח את הכסף מהקונסולות ומהגימיק הפשוט ועל הדרך מזלזלים ופוגעים בצורה בוטה בשחקני המחשב הוותיקים שהשקיעו את מירב כספם בבילד האולטימטיבי!!!
קצת הוצאתי קיטור :twisted:

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #9 

יש לי מחשב מאוד חזק, סוג של מפלצת (בדיעבד מבוזבז), דיאבלו קרייסיס ושות'.
ועדיין אני מוצא את עצמי משחק בקונסולה, חוויה שונה, לא יודע.
ולא, זה לא בגלל שאני רגיל, עד לפני שבועיים לא הייתה לי פריצה ולא נגעתי במכשיר מעל שנתיים.
מחשב זה עבודה, בין אם במשחקים ובין אם בהזרמת תכנים (בהזרמת תכנים התועלת עולה על העבודה ולכן פה בחרתי דווקא במחשב)

קונסולה מחברים, בום עובד (כולל תלת מימד למקרה שתהיתם), עם סאונד 5.1 DTS, רזולוציה פיקס, שקט כמובן (ולהשקיט מחשב עולה המון, המון!), קטן, סולידי, חסכוני בחשמל יחסית, הדלקה מהירה (דרך שלט).
אז אני יודע, להכל אפשר לסדר במחשב, אבל העלות כבר בשמיים, תנסה לחשוב על עלות מחשב במארז קטן שקט (ומאוורר).

אז כן, אני עדיין בוחר בקונסולה.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

zooty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 202
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #10 

בשביל לשחק אין ספק שקונסולה עדיפה משתי סיבות
1.המחיר הרבה יותר זול
2. נוחות - מסך גדול בהנחה שאתה מתכוון לשחק עם חברים , אין על טלויזיה (אלא אם תחבר את המחשב לטלויזיה)

המשחקים בקונסולות נראים מספיק טוב וההבדל לPC לא משמעותי עד כדי כך שמצדיק העדפה שלו
XBOX זאת הבחירה שלי

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”