איתי, אל תקשה על עצמך

כיום עם כל החידושים כבר קשה לעקוב אחרי הכל, ואחרי כל הסאטפים החדשים. גם אצלי זאת בעיה...
הזכרת לי פה את ה SIDEWINDER עם המיקרופון והשליטה הקולית הראשון שכאילו יוצר למשחקים, לפני משהו כמו 13 שנים, ווואי אני זוכר כמה התלהבתי ממנו אחרי שקניתי, וכמה הוא היה גרוע.

בהשוואה להיום אין תחרות.
היום מחשב זה סופר קונסולה, בייחוד מאז שמיקרוסופט הבינה שיש לה קהל גם במחשב והוציאה את הבקר USB התותח שלה למחשב!
ברגע שהתחילו לצאת מסכי ה LCD/LED/PLASMA עם חיבור HDMI אנשי המחשבים הבינו שאפשר לחבר מחשב סוף סוף ברזולוציה נורמלית ולשחק וזה לא רק אקלוסיבי לקונסולות. באותו רגע נגמר המשחק בשביל הקונסולה המיושנת.
ברור שקונסולה זה פחות מסורבל ונוח יותר (בדרך כלל לאנשים פחות טכניים, או כאלה שאין להם כוח להתעסק) Plug And Play , אצלי זה ההפך. הכל תלוי בבן אדם.
בשבילי הרעיון זה שמחשב נותן לי חוויית משתמש יותר עשירה ומגוונת- אם זה משחקים, סרטים, עבודה, מסמכים, WEB יש לך את כל האפשרויות שאחרת היית צריך לבזר אותם לכמה מכשירים (סטירמר, HTPC, קונסולה ועוד...) אז יותר נוח לדעתי. כל טלוויזיה מחשב מתוקתק, זה מה שיש לי פה.
זה אישי וכל אחד אחר...
jacko-il- "משחקים. לא יעזור למחשב - המפתחות פשוט משקיעות יותר ביצירת תכנים ובהתאמתם לקונסולות ופחות למחשב.
(משחקים כמו Uncharted, Killzone, Metal gear solid ועוד עשרות (ואולי מאות) אחרים פשוט יוצאים בלעדית לקונסולות)"
* כמו שרשמתי, בשנים האחרונות מנסים בצורה שיווקית דורסנית להעביר את אנשי המחשב לקונסולה.
אם זה בדרך יצירת משחקים בלעדית לקונסולה, או בזה שמפתחים עד היום כמעט את כל המשחקים למנוע של הקונסולה, ואז שהמשחק יוצא למחשב האישי שום דבר לא פועל, והמשחק קורס, ופאטצים אחרי פאטצים וחודשים עד שהמשחק עובד נורמלי במחשב

. היו לי פה כמה כותרים בשנים האחרונות שפשוט ראיתי זילזול גמור מצד החברה בי כגיימר עם מחשב משחקים, וכמה שלא איכפת להם ממני ומחווית המשחק אצלי במחשב בניגוד לחוויה שהם מנסים לתת לאנשים הקונסולות- ששם הם משקיעים.
יש שני סוגי אנשים בעולם, אלה שמקבלים את זה ואוהבים ומשחקים בעצמם בקונסולות.
ואלה שלא משנה מה בתור שחקנים ובתור אנשי מחשבים תמיד ירצו לראות מחשב מול העיניים, עם הסטאפ הכי עדכני- או אישי שהם יכלו לבנות.
כל המשחקים שמייצרים בשנים האחרונות שספציפית מקודדים לקונסולה זה בשבילי אכזבה גדולה וזילזול מוחלט, שיתנו לי להחליט!! באיזה פלטפורמה אני רוצה לשחק. כי הקונסולה עם כל הכבוד עם מעבד מיושן וכרטיס מסך מיושן, בזמן שבמחשב האישי יש לי כבר DX11, Physx, Cuda, Eyefinity ומעבדי על. ומשחקים אמורים לשחק במחשב!!!
*אם כל משחק שהיה יוצא היה מקודד אישית לכל פלטפורמה ויוצא לכולם, לי ולאף אחד לא הייתה שום בעיה וכולם היו שמחים וגם החברה הייתה מרוויחה משימוש נרחב בכל פלטפורמה.
הבעיה היא שהם מנסים בכוח להרוויח את הכסף מהקונסולות ומהגימיק הפשוט ועל הדרך מזלזלים ופוגעים בצורה בוטה בשחקני המחשב הוותיקים שהשקיעו את מירב כספם בבילד האולטימטיבי!!!
קצת הוצאתי קיטור