הטעיית צרכן?
קראתי בעיתון סוף שבוע
מחסני חשמל - מבצע 40" LED סמסונג הסדרה החדשה מעיתון ידיעות אחרונות
השקה ראשונית !!! הסדרה החדשה EH , קצב רענון מסך 100HZ , FULL HIGH DEFINITION
3,199 ש"ח במקום 4,499 ש"ח
ניגשתי לחנות וראיתי שבגדול הזה יש 40 אינץ דגם 5000 ב-3700 שקל
שאלתי את המוכר איפה הטלויזיה שבמבצע
בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר,אמר שיבדוק,הוא חזר אליי הצביע על ה-5000
ואמר לי שהמבצע מדבר על הדגם הזה
נראה לי משהו חשוד האם אני צודק?
מחסני חשמל - מבצע 40" LED סמסונג הסדרה החדשה מעיתון ידיעות אחרונות
השקה ראשונית !!! הסדרה החדשה EH , קצב רענון מסך 100HZ , FULL HIGH DEFINITION
3,199 ש"ח במקום 4,499 ש"ח
ניגשתי לחנות וראיתי שבגדול הזה יש 40 אינץ דגם 5000 ב-3700 שקל
שאלתי את המוכר איפה הטלויזיה שבמבצע
בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר,אמר שיבדוק,הוא חזר אליי הצביע על ה-5000
ואמר לי שהמבצע מדבר על הדגם הזה
נראה לי משהו חשוד האם אני צודק?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם המסך "5000" הוא אכן מסדרת EH, הוא אכן בקצב רענון של 100HZ וגם מסך FHD
אתה יכול לדרוש אותו במחיר 3,199 ש"ח כמו שכתוב בפרסום ולא ב-3,700 ש"ח כמו שהוא ציין את המחיר ואמר במפורש שזהו המסך מהפרסום.
ד"א, הם תמיד לא יודעים באיזה דגם מדובר.. או על מבצעים שפורסמו... זה לא חדש
בכל מקרה רוב הסיכויים שהמסך הוא מיבוא מקביל ועם שנה אחריות, לא הייתי רוכש במקום כזה.
אתה יכול לדרוש אותו במחיר 3,199 ש"ח כמו שכתוב בפרסום ולא ב-3,700 ש"ח כמו שהוא ציין את המחיר ואמר במפורש שזהו המסך מהפרסום.
ד"א, הם תמיד לא יודעים באיזה דגם מדובר.. או על מבצעים שפורסמו... זה לא חדש
בכל מקרה רוב הסיכויים שהמסך הוא מיבוא מקביל ועם שנה אחריות, לא הייתי רוכש במקום כזה.
- מחסני_חשמל
- עוסק בתחום

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בנוגע לשאלתך על דגם 40eh5000
שלום רב,
הדגם החדש 40eh5000, כפי שפורסם, נמצא במלאי בכל חנויות הרשת. ככל הנראה מדובר באי הבנה מצד נציג המכירות.
על מנת שנוכל לטפל בפנייתך לשביעות רצונך אנא שלח לנו את פרטיך ואנו ניצור איתך קשר בהקדם:
[email protected]
בברכה,
זהר
מחסני חשמל
הדגם החדש 40eh5000, כפי שפורסם, נמצא במלאי בכל חנויות הרשת. ככל הנראה מדובר באי הבנה מצד נציג המכירות.
על מנת שנוכל לטפל בפנייתך לשביעות רצונך אנא שלח לנו את פרטיך ואנו ניצור איתך קשר בהקדם:
[email protected]
בברכה,
זהר
מחסני חשמל
- adirbooking
- חבר ותיק

EH הוא אכן דגם חדש של סמסונג משנת 2012, כמו גם ES בפלזמות.אלביס18 כתב:השאלה שלי האם דגם ה-EH החדש הוא בעצם דגם 5000............?
או שהמוכר לא יודע על מה הוא מדבר...
בקשר למחסני חשמל,
תמיד זה אי הבנה של הנציג או טעות מצידו, אף פעם זה לא בא לטובת הלקוח... מעניינת הסוגייה הזו..
- adirbooking
- חבר ותיק

ההבדל בין EH לבין 5000 הוא אפסי - כי זה אותו המסך ! הדגם שלו הוא 40EH5000אלביס18 כתב:תודה על התגובות
מה ההבדל בין ה-EH ל-5000
מה ההבדל בתכונות שלהם
ואם המחיר זהה איזה מסך עדיף לרכוש?...
EH מסמל את שנת הדגם, 5000 מסמל את רמת הדגם..
C - 2010
D - 2011
E - 2012
דגמי המסכים, מגיעים בסדרות 5XXX, 6XXX, 7XXX, 8XXX כמו כן, יש את סדרות ה-OLED שהתחילו בייצור סדרתי למכירה [אך מתומחרים בכ-9,000$ בחו"ל וכשיגיעו לארץ... עדיף לקנות אוטו
בקשר ל-100 הרץ, אכן כמו שציין dmitrys זהו נתון משתנה בכל חברה, סמסונג מודדים ב-CMR, LG מודדים ב-MCI וכן הלאה.
באנה מה אתה רוצה?! לא עברו שלוש שעות וכבר ענו לו ועוד רוצים לדבר איתו ולהתנצל.... איפה אתה רואה דבר כזה היום?adirbooking כתב:EH הוא אכן דגם חדש של סמסונג משנת 2012, כמו גם ES בפלזמות.אלביס18 כתב:השאלה שלי האם דגם ה-EH החדש הוא בעצם דגם 5000............?
או שהמוכר לא יודע על מה הוא מדבר...
בקשר למחסני חשמל,
תמיד זה אי הבנה של הנציג או טעות מצידו, אף פעם זה לא בא לטובת הלקוח... מעניינת הסוגייה הזו.....
למה תמיד להעביר ביקורת
- adirbooking
- חבר ותיק

בוקר טוב גם לך סקייפ..
מישהו מינה אותך מטעם ההגנה של החברה ?
מה יגידו כל האנשים שלא בדיוק משוטטים להם בפורומים כאלה ?
אתה לוקח מקרה ספציפי ונצמד אליו, תחשוב כמה אנשים כמו הבחור הנחמד הזה נכנסו לאותה חנות או סניף אחר של הרשת וקיבלו את אותן תשובות, מה איתם ?!
למי הם יפנו שאלות ? ממי יקבלו תשובות ?
זה לא מקרה חד פעמי, אתה דיי חדש בפורום ולא יצא לך לראות "קצת" תלונות על רשת כזו או אחרת..
זה דפוס התנהגות כמו אצל כל חברות הסלולר במדינה וכמו חברות הלווין והכבלים וכו', הרשימה עוד ארוכה.
תודה רבה לך.
מישהו מינה אותך מטעם ההגנה של החברה ?
מה יגידו כל האנשים שלא בדיוק משוטטים להם בפורומים כאלה ?
אתה לוקח מקרה ספציפי ונצמד אליו, תחשוב כמה אנשים כמו הבחור הנחמד הזה נכנסו לאותה חנות או סניף אחר של הרשת וקיבלו את אותן תשובות, מה איתם ?!
למי הם יפנו שאלות ? ממי יקבלו תשובות ?
זה לא מקרה חד פעמי, אתה דיי חדש בפורום ולא יצא לך לראות "קצת" תלונות על רשת כזו או אחרת..
זה דפוס התנהגות כמו אצל כל חברות הסלולר במדינה וכמו חברות הלווין והכבלים וכו', הרשימה עוד ארוכה.
תודה רבה לך.