עזרה בפתרון אקוסטי לחדר קולנוע
שלום חברים,
מצורפות תמונות של חדר קולנוע שבניתי בבית (צירפתי תמונות של החלק האחורי וצד שמאל בנפרד, ותמונה נוספת של כל הצדדים בחדר).
האקוסטיקה בחדר לא משהו (בדגש על הבאסים), ואני מעוניין לשפר אותה.
אני לא מעוניין בפתרון Hi-End, אלא בפתרון במחיר סביר שייתן תוצאות טובות (גם אם לא מושלמות).
ממדי החדר:
אורך - 560 ס"מ
רוחב - 460 ס"מ
גובה - 233 ס"מ
גובה החלונות בצד הימני הוא 142 ס"מ מהריצפה.
תודה,
רועי.
מצורפות תמונות של חדר קולנוע שבניתי בבית (צירפתי תמונות של החלק האחורי וצד שמאל בנפרד, ותמונה נוספת של כל הצדדים בחדר).
האקוסטיקה בחדר לא משהו (בדגש על הבאסים), ואני מעוניין לשפר אותה.
אני לא מעוניין בפתרון Hi-End, אלא בפתרון במחיר סביר שייתן תוצאות טובות (גם אם לא מושלמות).
ממדי החדר:
אורך - 560 ס"מ
רוחב - 460 ס"מ
גובה - 233 ס"מ
גובה החלונות בצד הימני הוא 142 ס"מ מהריצפה.
תודה,
רועי.
שלום
הבעיה היא איך להכניס חומרים אקוסטיים בלי לשנות את העיצוב בבית.
שטיחים ווילונות בולעים חזק את התדר המאוד גבוה ואז יוצרים עיוות בסאוונד.
צריך חומרים אקוסטיים, עם תחום בליעה רחב של תדרים.
"בולעי רעש" בהדבקה לתקרה בכיסוי של 70 % יעשו את העבודה. ישנן פלטות חלקות שמתאימות לסלון של בית.
אם אתה רוצה להסחף, אתה יכול להדביק כמה סונקסים בודדים, מיוחדים לתדר נמוך, כמו תמונות על גבי 2 קירות סמוכים בלבד.
הבעיה היא איך להכניס חומרים אקוסטיים בלי לשנות את העיצוב בבית.
שטיחים ווילונות בולעים חזק את התדר המאוד גבוה ואז יוצרים עיוות בסאוונד.
צריך חומרים אקוסטיים, עם תחום בליעה רחב של תדרים.
"בולעי רעש" בהדבקה לתקרה בכיסוי של 70 % יעשו את העבודה. ישנן פלטות חלקות שמתאימות לסלון של בית.
אם אתה רוצה להסחף, אתה יכול להדביק כמה סונקסים בודדים, מיוחדים לתדר נמוך, כמו תמונות על גבי 2 קירות סמוכים בלבד.
כמעט לכל חדר יש בעיות בתדרים הנמוכים (באסים). טפול אקוסטי "בסיסי" לא יעזור לך כאן. הפתרונות המקובלים הם: לשחק עם המיקום של הסאב, להוסיף סאבים נוספים ולשחק עם המיקום שלהם, להזיז רמקולים מהפינות, ולהשתמש ב room correction. מלבד זה, התמונות משאירות רושם של חדר מהדהד למדי, וכדאי גם לטפל בזה.האקוסטיקה בחדר לא משהו (בדגש על הבאסים), ואני מעוניין לשפר אותה....
הפתרונות הטריוויאלים הם קודם כל לקנות שטיח .בנוסף אני הייתי מרחיק את הרמקולים מהקירות (כדאי שהם יהיו לפחות חצי מטר מכל מחסום) .
זה כבר יעזור לך . בשלב הבא הייתי חושב על ווילונות עבור תדרים גבוהים ועל שילוב של עוד סאב ביחד עם רום קורקשייו טוב. המיקום של הסאב כמו שרשמו כאן
יכול לעשות הרבה שינוי.
זה כבר יעזור לך . בשלב הבא הייתי חושב על ווילונות עבור תדרים גבוהים ועל שילוב של עוד סאב ביחד עם רום קורקשייו טוב. המיקום של הסאב כמו שרשמו כאן
יכול לעשות הרבה שינוי.