album artwork
צהריים טובים!
אני עושה import לדיסקים (מקוריים) ל - itunes.
לאחר שפעולה הנ"ל מסתיימת בהצלחה, אני מנסה להביא עטיפה לאלבום (Get Album Artwork).
אבל, להפתעתי, itunes לא מצליח למצוא עטיפה לאף אלבום.
מה אני עושה לא נכון?
תודה.
נ.ב. כל האלבומים ידועים ומפורסמים.
אני עושה import לדיסקים (מקוריים) ל - itunes.
לאחר שפעולה הנ"ל מסתיימת בהצלחה, אני מנסה להביא עטיפה לאלבום (Get Album Artwork).
אבל, להפתעתי, itunes לא מצליח למצוא עטיפה לאף אלבום.
מה אני עושה לא נכון?
תודה.
נ.ב. כל האלבומים ידועים ומפורסמים.
- Nissan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אפשר להפוך את החשבון
אפשר להפוך את החשבון לאמריקאי ע"י שינוי כתובת,
זה לא גורם לשום נזק, רק פותח בפניך את כל מה שפתוח לאמריקאים - ITUNES STORE, MATCH...
זה לא גורם לשום נזק, רק פותח בפניך את כל מה שפתוח לאמריקאים - ITUNES STORE, MATCH...
Who turned off the lights ?
אתה יכול להשתמש באותו מייל בשביל לפתוח חשבון חדש בחנות האמריקאית עד ידי שימוש בתגית '+' למייל שלך. לדוגמא, אם המייל שלך הוא [email protected], תפתח חשבון בחנות האמריקאית עם המייל [email protected]. זה עובד לי מצויין וככה אתה לא צריך לנהל 2 (או יותר) חשבונות מייל.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
לא בהכרח חייבים חשבון אמריקאי.
תייבא את השירים לאייטיונז, סמן את כל השירים באלבום, לחץ כפתור ימני, וגרור תמונה למשבצת של העטיפה.
זה קצת יותר עבודה כי צריך לגגל כל פעם את העטיפה ידנית, אבל גם אני מעדיף את זה על פני משחקי חשבונות כפולים.
תייבא את השירים לאייטיונז, סמן את כל השירים באלבום, לחץ כפתור ימני, וגרור תמונה למשבצת של העטיפה.
זה קצת יותר עבודה כי צריך לגגל כל פעם את העטיפה ידנית, אבל גם אני מעדיף את זה על פני משחקי חשבונות כפולים.
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
עוד אפשרות
חפש באמזון את הדיסק שהורדת, העביר את המעטפת (הגדולה) ל Get info ב iTunes במשבצת המתאימה
בצורה זאת נתוני המעטפת מתמזגים עם הפרקים של הדיסק
בצורה זאת נתוני המעטפת מתמזגים עם הפרקים של הדיסק