טריפל 100 מגה כולל חבילת ערוצי הספורט (1,2 ו-1HD)
טריפל Platinum - ללא התחייבות
הצטרף לטריפל Platinum ותהנה מחבילת תקשורת מושלמת:
טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט (בסיס), כל חבילות התוכן אקסטרה וחבילת ערוצי HD
ממיר Magic HD וממיר HD VOD
קו טלפון מתקדם במסלול Unlimited - דקות שיחה ללא הגבלה לנייד ונייח
אינטרנט מהיר במהירות 100Mb
רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי
חבילת ערוצי הספורט: ספורט 1, ספורט 2 וספורט 1 HD.
כל זאת רק ב-379 ש"ח לחודש.
בשורה טובה לכל חובבי הספורט שבינינו.
הצטרף לטריפל Platinum ותהנה מחבילת תקשורת מושלמת:
טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט (בסיס), כל חבילות התוכן אקסטרה וחבילת ערוצי HD
ממיר Magic HD וממיר HD VOD
קו טלפון מתקדם במסלול Unlimited - דקות שיחה ללא הגבלה לנייד ונייח
אינטרנט מהיר במהירות 100Mb
רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי
חבילת ערוצי הספורט: ספורט 1, ספורט 2 וספורט 1 HD.
כל זאת רק ב-379 ש"ח לחודש.
בשורה טובה לכל חובבי הספורט שבינינו.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני ממש לא מבין אין לשלם כ"כ הרבה לכ"כ מעט ערוצי ספורט זה בשורה טובה 
אם היה אפשר לקחת רק את הספורט אפילו ב 100 ש"ח, זה היה בשורה.
אם היה אפשר לקחת רק את הספורט אפילו ב 100 ש"ח, זה היה בשורה.
BigDragoon,Asafc
המחיר הרגיל של חבילת פלטינום הוא 379, טריפל מאה מגה.
הם הוסיפו לזה את ערוצי הספורט HD בחינם.
ביחס למחירי ערוצי הספורט והחבילות, וביחס לחבילה הכוללת, פשוט קיבלת חינם, אני לא יגיד לא.
אני במילא בחבילת הפלטינום אז אני יוציא עכשיו גם את ערוצי הספורט על הדרך.
ביחס למחירי ערוצי הספורט והחבילות, וביחס לחבילה הכוללת, פשוט קיבלת חינם, אני לא יגיד לא.
אני במילא בחבילת הפלטינום אז אני יוציא עכשיו גם את ערוצי הספורט על הדרך.
- BigDragoon
- חבר ותיק

TheTurtle,
אני מסכים איתך שבזה שמוסיפים את ערוצי הספורט 1, 2 ו HD בחינם זה מצויין!
אני פשוט אומר שאם רוצים רק ערוצי ספורט (לחובבי הספורט) אז אין שום עסקה משתלמת בהוט או ביס.
אני מסכים איתך שבזה שמוסיפים את ערוצי הספורט 1, 2 ו HD בחינם זה מצויין!
אני פשוט אומר שאם רוצים רק ערוצי ספורט (לחובבי הספורט) אז אין שום עסקה משתלמת בהוט או ביס.
רק חבילת הספורט עולה 65 שקל בחודש!! אז לקבל אותה חינם כן נשמעת לי בשורה טובה. כמובן שמכריחים אותך לקחת את הטריפל הכי יקר אבל אל תשכח שאתה מקבל בו 100 מגה וטלפון ללא הגבלה ואת כל הערוצים כולל HD.
אבל בלי קשר, המחירים של ערוצי הספורט גבוהים לא בגלל הוט או יס, אלא בגלל בעלי הערוצים, שיודעים שאתם כל כך רוצים אותם אז הם מרשים לעצמם להעלות את המחיר.
אבל בלי קשר, המחירים של ערוצי הספורט גבוהים לא בגלל הוט או יס, אלא בגלל בעלי הערוצים, שיודעים שאתם כל כך רוצים אותם אז הם מרשים לעצמם להעלות את המחיר.
אני לא מכיר את החבילה, זה כולל ספק או לא?TheTurtle כתב:BigDragoon,Asafc
אני במילא בחבילת הפלטינום אז אני יוציא עכשיו גם את ערוצי הספורט על הדרך....
- BigDragoon
- חבר ותיק

לLIVEHD ול 5HD צריך להוסיף עוד כמה עשרות שקליםnerya40 כתב:רק חבילת הספורט עולה 65 שקל בחודש!! אז לקבל אותה חינם כן נשמעת לי בשורה טובה. כמובן שמכריחים אותך לקחת את הטריפל הכי יקר אבל אל תשכח שאתה מקבל בו 100 מגה וטלפון ללא הגבלה ואת כל הערוצים כולל HD.
אבל בלי קשר, המחירים של ערוצי הספורט גבוהים לא בגלל הוט או יס, אלא בגלל בעלי הערוצים, שיודעים שאתם כל כך רוצים אותם אז הם מרשים לעצמם להעלות את המחיר....
זה לא כולל ספק.Asafc כתב:אני לא מכיר את החבילה, זה כולל ספק או לא?TheTurtle כתב:BigDragoon,Asafc
אני במילא בחבילת הפלטינום אז אני יוציא עכשיו גם את ערוצי הספורט על הדרך.......
אם אתה רוצה גם ספק של הוט אתה צריך להצטרף בנפרד (כי אסרו עליהם למכור את הטריפלים יחד עם "הוטנט" הספק שלהם).
עם ספק הוטנט (ב- 20 ש"ח לחודש) המחיר יוצא 399 ש"ח בחודש.
Bonanja,
למה אתה מקשקש? ספורט 5HD משדר כמעט את כל המשחקים של ברצלונה וריאל מדריד בשידור ישיר, במסגרת הליגה הספרדית, ובנוסף הוא משדר גם 13 מחזורים של ליגת האלופות. ביחד זה יוצא כ-85 משחקים, וזה רק מה שמעניין אותי אישית. מן הסתם הוא משדר לא מעט תכנים נוספים בשידור ישיר(תוכניות מקור, חדשות הספורט, וענפי ספורט נוספים ומשחקי כדורגל בשידור ישיר).
למה אתה מקשקש? ספורט 5HD משדר כמעט את כל המשחקים של ברצלונה וריאל מדריד בשידור ישיר, במסגרת הליגה הספרדית, ובנוסף הוא משדר גם 13 מחזורים של ליגת האלופות. ביחד זה יוצא כ-85 משחקים, וזה רק מה שמעניין אותי אישית. מן הסתם הוא משדר לא מעט תכנים נוספים בשידור ישיר(תוכניות מקור, חדשות הספורט, וענפי ספורט נוספים ומשחקי כדורגל בשידור ישיר).
ברור שלא התכוונתי ל20 שידורים... הכוונה הייתה שביחס לספורט 1 HD הם משדרים משחקים בודדים... אתה לא יכול להשוות את כמות השידורים בספורט 1-2 + HD לשידורים שיש בלייב\5HD, הם בדיחה, אישית ממני הם לא יראו שקל.sunny_jim כתב:Bonanja,
למה אתה מקשקש? ספורט 5HD משדר כמעט את כל המשחקים של ברצלונה וריאל מדריד בשידור ישיר, במסגרת הליגה הספרדית, ובנוסף הוא משדר גם 13 מחזורים של ליגת האלופות. ביחד זה יוצא כ-85 משחקים, וזה רק מה שמעניין אותי אישית. מן הסתם הוא משדר לא מעט תכנים נוספים בשידור ישיר(תוכניות מקור, חדשות הספורט, וענפי ספורט נוספים ומשחקי כדורגל בשידור ישיר)....
יש לערוץ הספורט חמישה ערוצים... והם לא מפסיקים להעביר תכנים(גביע... ליגה לאומית ועוד) לערוצי "פרימיום", ספורט 1-2 שווים כל שקל.