קניתי את הטלוויזיה של HISENSE, לד + תלת מימד
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32255 - זה אותה טלוויזיה רק בגודל 42.
קודם כל רציתי לדעת איך הטלוויזיה, הבאתי אותה במבצע הזה שהיה בעיתון, במחיר של 3200 כולל משלוח, אחריות 3 שנים, ומשקף אחד, כשעל כל משקף נוסף צריך לשלם 89 ש''ח.
בכל מקרה נתקלתי בבעיה קטנה...כשאני מחבר את המחשב ב HDMI עם כרטיס מסך מסדרת HD5700, אז התמונה התזוזה של השחקנים נראית קצת מקורטעת ולא ממש חלקה...גם התזוזה של העכבר עצמו כשאני במסך של הטלוויזיה לא נראית חלקה ויש קצת "כבדות" בתנועה.
זה דבר שאני יכול להסביר שהוא דומה לפיצ'ר שנקרא מנגון 100Hz שאפשר לכבות ולהדליק בטלוויזיה של פיליפס שיש לאמא שלי בבית [8404]
אני רוצה לציין שעד עכשיו הייתה מחוברת פלזמה 42 למחשב, והכל היה בסדר, היו רואים חלק וללא תקיעות בכלל.
מה זה יכול להיות? ואיך אני מסדר את זה בהגדרות אם אפשר? חיפשתי ולא מצאתי משהו כזה
תודה לעוזרים
קניתי טלוויזית LED חדשה צריך עזרה בכמה דברים
מצאתי 2 הגדרות שקשורות לזה, ושיחקתי איתם, ועם שניהם אני לא לא מצליח למצוא תמונה רצוייה ו"נורמלית"
האחד הוא 3DNR - אפשרות זו תסייע בשיפור אות הוידאו, תפחית רעשים חיצוניים, ותפיק אות מקורי טהור, יש 4 אפשרויות - מכובה, נמוך, בינוני וגבוה.
והשני MFC - אפשרות זו תסייע בשיפור קצוות התמונה, כאשר היא נעה במהירות. וגם שם יש את אותם 4 אםשרויות לבחירה.
מה לפי דעתכם אני צריך לעשות כדי שהתמונה תראה הכי נורמלית ולא כמו שתיארתי למעלה?
האחד הוא 3DNR - אפשרות זו תסייע בשיפור אות הוידאו, תפחית רעשים חיצוניים, ותפיק אות מקורי טהור, יש 4 אפשרויות - מכובה, נמוך, בינוני וגבוה.
והשני MFC - אפשרות זו תסייע בשיפור קצוות התמונה, כאשר היא נעה במהירות. וגם שם יש את אותם 4 אםשרויות לבחירה.
מה לפי דעתכם אני צריך לעשות כדי שהתמונה תראה הכי נורמלית ולא כמו שתיארתי למעלה?
תבדוק במחשב שאתה על 60HZ. תנסה גם לשחק עם הרזולוציה, 720P 1080P במחשב אולי זה יסדר את זה.
תשחק גם עם ההגדרות המתקדמות בטלוויזיה כמו שכתבת.
אבל יש לי הרגשה שמדובר בטלוויזיה עצמה! 8BIT
לאח שלי יש פה את ה LCD24 גם מאותו יצרן סידרה, הזוייה. (שלא קיימים בעולם הדגמים האלה)
אל תצפה ליותר... יש סיבה שהם עולות כל כך קצת (בייחוד עם 3D).
אחרי שהוא קנה גם התבאסנו פה על האיכות אבל זה היה זול לאללה.
תשחק גם עם ההגדרות המתקדמות בטלוויזיה כמו שכתבת.
אבל יש לי הרגשה שמדובר בטלוויזיה עצמה! 8BIT
לאח שלי יש פה את ה LCD24 גם מאותו יצרן סידרה, הזוייה. (שלא קיימים בעולם הדגמים האלה)
אל תצפה ליותר... יש סיבה שהם עולות כל כך קצת (בייחוד עם 3D).
אחרי שהוא קנה גם התבאסנו פה על האיכות אבל זה היה זול לאללה.