החבילה החדשה של סלקום (n)
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
קיבלתי היום שיחת טלפון נוספת ממוקד השימור של סלקום אחרי שהעברתי בנתיים קו אחד מתוך כמה קווים שיש לי.
ההצעה שלהם::
אינטרנט/שיחות/הודעות/חו"ל בלי הגבלה ב149 ש"ח לחודש עם זיכוי של 50 ש"ח למשך שנה וחודשיים ראשונים חינם.
לכאורה הצעה מצוינת, אבל... היא ניתנת רק לקו שנויד ולמה רק לשנה? לשאר הקוים הם מציעים את אותה חבילה ב119 ש"ח, כדי לקבל את המחיר המוזל ואת החודשיים מתנה צריך לנייד את כל הקווים ורק אז לחזור לסלקום.
הבנתם? הם חושבים שאנשים פריירים, עשקתם אותנו במשך שנים, אתם ממשיכים לשחק משחקים, שוחטים את המחיר אפילו יותר מהחברות החדשות רק כדי להפיל אותן ולחזור לעשוק אותנו ואתם מצפים שנחזור אליכם? לא תודה, אני מוותר על החודשיים מתנה שאתם מעניקים לי, אמן שכל הלקוחות יעזבו אתכם וזה יהיה שיעור לכל חברות הטלקום הקיימות.
לרגע גם חשבתי על באמת לחזור, אבל ברגע ששמעתי שהתנאים ללקוח חדש וללקוח קיים הם שונים מיד התעשתי והבנתי שעד שאחת מ3 החברות תקרוס הם לא ילמדו.
דבר אחד אני אגיד לזכותם, ללכלך על חברות אחרות הם יודעים טוב מאד...
ההצעה שלהם::
אינטרנט/שיחות/הודעות/חו"ל בלי הגבלה ב149 ש"ח לחודש עם זיכוי של 50 ש"ח למשך שנה וחודשיים ראשונים חינם.
לכאורה הצעה מצוינת, אבל... היא ניתנת רק לקו שנויד ולמה רק לשנה? לשאר הקוים הם מציעים את אותה חבילה ב119 ש"ח, כדי לקבל את המחיר המוזל ואת החודשיים מתנה צריך לנייד את כל הקווים ורק אז לחזור לסלקום.
הבנתם? הם חושבים שאנשים פריירים, עשקתם אותנו במשך שנים, אתם ממשיכים לשחק משחקים, שוחטים את המחיר אפילו יותר מהחברות החדשות רק כדי להפיל אותן ולחזור לעשוק אותנו ואתם מצפים שנחזור אליכם? לא תודה, אני מוותר על החודשיים מתנה שאתם מעניקים לי, אמן שכל הלקוחות יעזבו אתכם וזה יהיה שיעור לכל חברות הטלקום הקיימות.
לרגע גם חשבתי על באמת לחזור, אבל ברגע ששמעתי שהתנאים ללקוח חדש וללקוח קיים הם שונים מיד התעשתי והבנתי שעד שאחת מ3 החברות תקרוס הם לא ילמדו.
דבר אחד אני אגיד לזכותם, ללכלך על חברות אחרות הם יודעים טוב מאד...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
פורסם כאן בשרשור אחר :
פלאפון נכנעו ללחץ - חבילה ללא הגבלה בעלות של 99 ש"ח
דקות ללא הגבלה
סמסים ללא הגבלה
חבילת גלישה בנפח של 100 מגה
כל זה ב- 99 ש"ח בחודש.
ניתן לשדרג את החבילת גלישה ללא הגבלה בתוספת של 19.90 ש"ח
* ניתן להצטרף לחבילה רק דרך נציגי מכירות שטח ורק ללקוחות מניידים
ממקור בכיר -
החבילה הזו תוך שבוע לערך תהייה לכל המעוניין בלי קשר לניוד....
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
שיעבור לגולן או להוט, 99שקל ו89שקל בהתאמה.dima_vy כתב:תעבור לאורנג', 125 ש"ח......
אין שום סיבה להישאר ב3 החברות הגדולות עד שלא ייתנו חבילה זהה.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
הכי טוב לדפוק את כולם...
להתנתק מכולם ולהסתובב בלי
זה יכול להיות מעניין מה אז יקרה....
להתנתק מכולם ולהסתובב בלי
זה יכול להיות מעניין מה אז יקרה....
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
netivi
צודק, קראתי פעם שאם אנשים לא ישתמש במכשיר סלולרי מספר ימים ( אף אחד אבל) זה יגרום לקריסה של הרשת, לא יודע א זה נכון..
צודק, קראתי פעם שאם אנשים לא ישתמש במכשיר סלולרי מספר ימים ( אף אחד אבל) זה יגרום לקריסה של הרשת, לא יודע א זה נכון..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
mp3lll
לא נכון בעליל
נ.ב. אני מתכוון לעבור מאורנג לגולן
לא נכון בעליל
נ.ב. אני מתכוון לעבור מאורנג לגולן
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
וואלה אנשים פה מזוכיסטים.
צוחקים עליהם בפנים והם ממשיכים להיות "עבדים נרצעים" של המפלצת התלת ראשית(אורנג',סלקום ופלאפון).
גילוי נאות: אינני עובר לחברות החדשות מכיוון שניתוק זיקה נותן לי חשבון מאופס.
אבל אם הייתי במצב אחר, הייתי עובר ללא מחשבה.
רק אם המפלצת התלת ראשית היתה מורידה למחירים נמוכים יותר מהחברות החדשות הייתי שוקל להישאר וגם לא בטוח.
כנראה שבאמת יש תסמין "האשה המוכה"
צוחקים עליהם בפנים והם ממשיכים להיות "עבדים נרצעים" של המפלצת התלת ראשית(אורנג',סלקום ופלאפון).
גילוי נאות: אינני עובר לחברות החדשות מכיוון שניתוק זיקה נותן לי חשבון מאופס.
אבל אם הייתי במצב אחר, הייתי עובר ללא מחשבה.
רק אם המפלצת התלת ראשית היתה מורידה למחירים נמוכים יותר מהחברות החדשות הייתי שוקל להישאר וגם לא בטוח.
כנראה שבאמת יש תסמין "האשה המוכה"
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
חמי דיבר היום עם פלאפון והודיע להם שהוא מנייד 5 קווים להוט מובייל.
בתגובה הנציג שימור הסביר לו שזו טעות איומה כי הרשת של הוט מובייל מחורבנת, מה שמאוד שיעשע אותי ואת חמי מכיוון שהוט מובייל משתמשים בתשתיות של פלאפון.
עוד סיבה טובה להישאר כביכול הייתה העלות הפסיכית שגבו ממנו בפלאפון על מכשירים בסיסיים למדי, אבל גם ככה עם הפרופיל שימוש של המשפחה מסתבר שבאמצעות החבילה הקלה של הוט מובייל או החבילה הבלתי מוגבלת אפשר לנייד את כולם, וגם עם יתרת התשלום על המכשירים עדיף לא להישאר בפלאפון עם ההצעות הפתטיות שלהם.
בשורה התחתונה, החברות הוותיקות נמצאות היום במצב קשה עד בלתי אפשרי והם יעשו ויגידו הכל (כולל שקרים בוטים ומופרכים) כדי לנסות ולהשאיר מנויים אצלן בכיס הקטן...
בתגובה הנציג שימור הסביר לו שזו טעות איומה כי הרשת של הוט מובייל מחורבנת, מה שמאוד שיעשע אותי ואת חמי מכיוון שהוט מובייל משתמשים בתשתיות של פלאפון.
עוד סיבה טובה להישאר כביכול הייתה העלות הפסיכית שגבו ממנו בפלאפון על מכשירים בסיסיים למדי, אבל גם ככה עם הפרופיל שימוש של המשפחה מסתבר שבאמצעות החבילה הקלה של הוט מובייל או החבילה הבלתי מוגבלת אפשר לנייד את כולם, וגם עם יתרת התשלום על המכשירים עדיף לא להישאר בפלאפון עם ההצעות הפתטיות שלהם.
בשורה התחתונה, החברות הוותיקות נמצאות היום במצב קשה עד בלתי אפשרי והם יעשו ויגידו הכל (כולל שקרים בוטים ומופרכים) כדי לנסות ולהשאיר מנויים אצלן בכיס הקטן...
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
זאת הקלטה שאני אשמח לשמוע!epony כתב:חמי דיבר היום עם פלאפון והודיע להם שהוא מנייד 5 קווים להוט מובייל.
בתגובה הנציג שימור הסביר לו שזו טעות איומה כי הרשת של הוט מובייל מחורבנת, מה שמאוד שיעשע אותי ואת חמי מכיוון שהוט מובייל משתמשים בתשתיות של פלאפון.![]()
![]()
.....
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
האיכות שיחה ב hot מעולה .
לוקח להם הרבה זמן לניד את המספר צריך לחכות לחשבונית מסלקום .
אגב אתמול הייתי בסלקום כדי לפתוח רת המכשיר לsim free .

לוקח להם הרבה זמן לניד את המספר צריך לחכות לחשבונית מסלקום .
אגב אתמול הייתי בסלקום כדי לפתוח רת המכשיר לsim free .
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני אישית לא אוהב את איכות השמע בסלקום (גולן טלקום בינתיים רוכבים עליהם) ולא אוהב חוסר אפשרות להשתמש בדור 2 (המצב של פלאפון והוט מובייל). ויש לי חיבה אישית לרשת אורנג' שבהקמת השקעתי שנתיים של חייariel-ro כתב:שיעבור לגולן או להוט, 99שקל ו89שקל בהתאמה.dima_vy כתב:תעבור לאורנג', 125 ש"ח......
אין שום סיבה להישאר ב3 החברות הגדולות עד שלא ייתנו חבילה זהה....
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
הייתי בפלאפון כמה חודשים, רשת בסדר, שירות לא מזהיר בלשון המעטה.
חזרתי לאורנג', 135 ש"ח כולל שירות פאנטון + 1גיגה גלישה + gps, לטעמי השירות שלהם הוא הטוב מכולם, לא מה שהיה פעם אמנם אבל עדייין טובים מהאלטרנטיבות. בנוסף גם יש לי הכי פחות ניתוקים איתם.
חזרתי לאורנג', 135 ש"ח כולל שירות פאנטון + 1גיגה גלישה + gps, לטעמי השירות שלהם הוא הטוב מכולם, לא מה שהיה פעם אמנם אבל עדייין טובים מהאלטרנטיבות. בנוסף גם יש לי הכי פחות ניתוקים איתם.
שי
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
- Jonny123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1526
מה הכוונה "חשבון מאופס"?shraga007 כתב:גילוי נאות: אינני עובר לחברות החדשות מכיוון שניתוק זיקה נותן לי חשבון מאופס....
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
Jonny123 כתב:מה הכוונה "חשבון מאופס"?shraga007 כתב:גילוי נאות: אינני עובר לחברות החדשות מכיוון שניתוק זיקה נותן לי חשבון מאופס.......
החשבונית שלי היא על סך: 0.00 ש"ח לאחר זיכוי ניתוק זיקה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Jonny123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1526
ואוווו
!!! איך לא השתמשתי בחוק הזה עד היום?
אשמח אם תוכל להסביר לי, גם לי נמאס לשלם לחברות הסלולר יותר ממה שצריך...
תודה רבה!
איך אפשר? הרי הם לא נותנים זיכי של 150 ש"ח לדוגמה על תכנית של 150 ש"ח...?shraga007 כתב:החשבונית שלי היא על סך: 0.00 ש"ח לאחר זיכוי ניתוק זיקה....
אשמח אם תוכל להסביר לי, גם לי נמאס לשלם לחברות הסלולר יותר ממה שצריך...
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי Jonny123 ב 24/05/2012 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
כשאורנג' הייתה בידי האצי'סון וואמפואה , ובזק הייתה בידי סבן , אזי בשני המקרים הם קיבלו מחיר גבוה על מוניטין .dima_vy כתב:אני אישית לא אוהב את איכות השמע בסלקום (גולן טלקום בינתיים רוכבים עליהם) ולא אוהב חוסר אפשרות להשתמש בדור 2 (המצב של פלאפון והוט מובייל). ויש לי חיבה אישית לרשת אורנג' שבהקמת השקעתי שנתיים של חייariel-ro כתב:שיעבור לגולן או להוט, 99שקל ו89שקל בהתאמה.dima_vy כתב:תעבור לאורנג', 125 ש"ח......
אין שום סיבה להישאר ב3 החברות הגדולות עד שלא ייתנו חבילה זהה.......
אתה יודע למה ?
כי הם זרים
אתה מבין , הזרים כבר יודעים ששירות טוב עולה המון כסף , אבל התרומה שלו לאכות הנתפסת של התאגיד , היא יותר גבוהה מכול הפרסום שיש בעולם . כמו כן , היא לא נמדדת ביום יום , אלא בטווח ארוך . ולכן חברה שהיא בשליטה זרה , תמיד /כמעט תמיד , תיתן שירות ברמה יותר גבוהה מחברה שמנוהלת על ידי ישראלים .
אם אתה חושב שאיי פעם אתה תקבל את האיכות שבשבילה בחרת באורנג/ מלכתחילה , צר לי לאכזב אותך , כול עוד היא תהיה בידיים ישראליות , היא תיתן שירות עלוב כמו בישראל
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

למען האמת אני כמעט ולא הייתי צריך שירות באורנג'. במרכזי שירות הייתי פעמים בודדות וגם זה עם חברים, כי מאז שהתפטרתי אף פעם לא קניתי לעצמי טלפון מספק סלולר בארץ, ולכן לא היה לי צורך בקבלת שירות עבור המכשירים שלי. ותמיד הייתי מרוצה מאיכות הרשת.
אגב, לגבי בזק - גם היום היא נותנת אחלה שירות.
אגב, לגבי בזק - גם היום היא נותנת אחלה שירות.
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
תכלס זה די דפוק, אורנג' נותנים חבילה כזאת ב 125, בסלקום צריך לנייד מספר וגם ההנחה רק ל 12 חודשים WTF 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "