מסך 42" LCD של PRIMEVIEW לצפייה במצלמות טמ"ס ??
שלום,
אני מחפש מסך דק וגדול לצפייה במצלמות טמ"ס. אני מעדיף LCD על פלאזמה מכיון שהתמונות נוטות להיות סטאטיות ועלולה להיות בעיה של צריבה.
בעיה נוספת שאני נתקל בה היא יחס התמונה. המצלמות מוציאות 4:3 ואילו המסך מציג 16:9, עכשיו אם נחלק את המסך ל-4 או 9 על מנת לראות כמה מסכים במקביל יוצא שהתמונות יראו מעוותות בגלל היחסים. מה עושים ?
קיבלתי הצעת מחיר למסך LCD 42" של PRIME VIEW. האם המסך מומלץ לאפליקציה ?
מדובר במסך שפועל 24 שעות ביממה.
תודה
אני מחפש מסך דק וגדול לצפייה במצלמות טמ"ס. אני מעדיף LCD על פלאזמה מכיון שהתמונות נוטות להיות סטאטיות ועלולה להיות בעיה של צריבה.
בעיה נוספת שאני נתקל בה היא יחס התמונה. המצלמות מוציאות 4:3 ואילו המסך מציג 16:9, עכשיו אם נחלק את המסך ל-4 או 9 על מנת לראות כמה מסכים במקביל יוצא שהתמונות יראו מעוותות בגלל היחסים. מה עושים ?
קיבלתי הצעת מחיר למסך LCD 42" של PRIME VIEW. האם המסך מומלץ לאפליקציה ?
מדובר במסך שפועל 24 שעות ביממה.
תודה
כמובן שבמקרה זה העדפה של LCD על פלזמה נכונה, לגבי העיוות ,אז נכון שיהיה עיוות כלשהו אך לא נראה שזה אמור להיות קריטי , הפתרון היחיד זה לקנות 4 או 9 טלוויזיות 14 אינץ.
לגבי המסך עצמו , האפליקציה הנדרשת לא דורשת מהמסך דברים מסובכים מלבד זה שהוא צריך להיות סוס עבודה ובמקרה הצורך שירות טוב, לגבי החברה שציינת אין לי ניסיון איתם.
לגבי המסך עצמו , האפליקציה הנדרשת לא דורשת מהמסך דברים מסובכים מלבד זה שהוא צריך להיות סוס עבודה ובמקרה הצורך שירות טוב, לגבי החברה שציינת אין לי ניסיון איתם.
נערך לאחרונה על ידי lironk ב 06/08/2006 7:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים