אז חיפשתי טלוויזיה חדשה, אחת כזאת שתוכל לנגן בהצלחה תכני FHD מ-HTPC, אחרי סקר שוק לא קטן החלטתי ללכת על הסמסונג, לשמחתי זאת היתה החלטה נכונה...הצבעים נהדרים, התמיכה בעידן + טובה, מה עוד טלוויזיה מציגה בהצלחה תכני תלת מימד, בקיצור אחלה טלוויזיה , VALUE FOR MONEY נהדר, ממליץ בחום
הטלוויזיה נקנתה מ"סינימה פרדיסו" של מולי שרל (אחלה מחיר, שירות נעים והתקנה נהדרת על הקיר), שאר המערכת שגם נקנתה ממולי :
רמקולים קדמיים : wharfedale diamond 9.5
אחוריים :paradigm atom monitor v5
סנטר : wharfedale diamond 9 cc (קטן אבל ממזר...)
סאב Wharfedale PC8
כבלי ה-HDMI 1.4, אחד הוזמן מ-EBAY בעלות של 6 (ללא "שם")דולר והשני הוא מתנה ממולי, שניהם מריצים תלת מימד בהצלחה, אין קטיעות, ניתוקים ושאר ירקות, אני ממליץ לא להתפתות ולהשקיע בכבל HDMI יותר מהמחיר של EBAY, חבל על הכסף שלכם.
ה-HTPC מבוסס על מעבד ה-AMD A6-3500 בעל שלוש ליבות שמריץ כול חומר כולל ריפים 50GB של תלת מימד, בנוסף הוא מבצע hd bitstreaming בצורה מושלמת, בקיצור אני ממליץ בחום על המעבד, לא יקר ונותן אחלה תמורה לכסף(370 ש"ח).
המחשב מריץ את כול התכנים על הרשת האלחוטית (10 מגה בזק תשתית+ספק) כולל 1080P, התוכן היחידי שהוא לא מתנגן על הרשת האלחוטית זה ריפים של 50GB.
הרסיבר הוא pioneer VSX-421 שנקנה מהדיוטי פרי - שומעים נהדר יחסית לרסיבר "כניסה", אחלה תמורה לכסף.
אני יושב במרחק 2.8 מטר מהטלויזיה ונהנה מכול רגע - משחקי הכס נראים מעולם לא נראו טוב יותר...
המון תודה למולי שרל מ"סינימה פרדיסו" על השירות היחס והמחיר.
אני פה לשאלות..
עידו