מייצב מתח חדש נכנס לשוק, או שזה בלוף???
לפי דעתי זה בלוף.
הקיץ הזה מדינת ישראל הולכת להיכנס להפסקות חשמל אזוריות כי אין מספיק חשמל, וחברת החשמל מתחננת שרק נחסוך.
נראה לי שאם זה היה חוסך 35 אחוז שזה המון! כבר היו מתקינים או לפחות אומרים לנו להתקין את זה בבתים.
אבל אולי אני טועה, ככה שנחכה למבינים בתחום.
הקיץ הזה מדינת ישראל הולכת להיכנס להפסקות חשמל אזוריות כי אין מספיק חשמל, וחברת החשמל מתחננת שרק נחסוך.
נראה לי שאם זה היה חוסך 35 אחוז שזה המון! כבר היו מתקינים או לפחות אומרים לנו להתקין את זה בבתים.
אבל אולי אני טועה, ככה שנחכה למבינים בתחום.
ברור שזה בלוף. ועוד יש לזה רק כניסה, בלי יציאה (החשמל לא עובר "דרך" זה למכשירים, סתם מחברים את זה לקיר). למעשה, זה אפילו צורך חשמל, בשביל הנורה הקטנה הזאת. לא הרבה, אבל עדיין מבזבז. פתחו פעם אחד כזה ושחזרו את המעגל שלו. כל מי שלמד כמה שעות אלקטרוניקה ישר קלט שזה מחובר רק לנורה קטנה (וכל מיני קבלים ונגדים במעגלים שם בכלל לא היו במתח).
נניח שזה עושה בדיוק מה שזה אומר, אוגר חשמל, ומשחרר אותו (הם טוענים שהחשמל החוזר "ירוק יותר", אולי יש בפנים צבע מאכל, לא יודע). כשהוא אוגר חשמל, זו לא צריכה? שלא לדבר על זה שמה שנמדד זה לא מתח, אלא הספק (קוט"ש). אז מה אם ייצב את המתח (אם בכלל).
בנוסף, המחיר "בהנחה" הוא יותר מכפול מהמחיר של זה סתם כך (30 דולר). בקיצור, גם לא מבזבז חשמל, גם יותר יקר בהנחה מאשר בלי הנחה. ובכל מקרה, 300 ש"ח בשביל קופסת מתכת קטנה ונורה זה קצת הרבה כסף. מי שצריך קבלים ונגדים ספייר יכול לקנות בחנויות המתמחות בגרושים.
עדיין מרגישים צורך להיות פראיירים הבוקר? אולי זה יוציא לכם את החשק:
עדיין מדגדג לכם? תסתכלו על שם המוצר ותבינו שזו בדיחה. על חשבונכם.
נניח שזה עושה בדיוק מה שזה אומר, אוגר חשמל, ומשחרר אותו (הם טוענים שהחשמל החוזר "ירוק יותר", אולי יש בפנים צבע מאכל, לא יודע). כשהוא אוגר חשמל, זו לא צריכה? שלא לדבר על זה שמה שנמדד זה לא מתח, אלא הספק (קוט"ש). אז מה אם ייצב את המתח (אם בכלל).
בנוסף, המחיר "בהנחה" הוא יותר מכפול מהמחיר של זה סתם כך (30 דולר). בקיצור, גם לא מבזבז חשמל, גם יותר יקר בהנחה מאשר בלי הנחה. ובכל מקרה, 300 ש"ח בשביל קופסת מתכת קטנה ונורה זה קצת הרבה כסף. מי שצריך קבלים ונגדים ספייר יכול לקנות בחנויות המתמחות בגרושים.
עדיין מרגישים צורך להיות פראיירים הבוקר? אולי זה יוציא לכם את החשק:
עדיין מדגדג לכם? תסתכלו על שם המוצר ותבינו שזו בדיחה. על חשבונכם.
מוקי27
ראית את הסרטון??
בדרך כלל מייצב חשמל, צריך לקבל חשמל ולהעביר אותו הלאה למכשירים כמו UPS.. (כניסה, יציאה) פה רק נכנס
להדליק נורה, ופיוז לא אומר שהוא אוגר חשמל ומוציא אותו הלאה, נקי יותר.
ואתה רואה בסרטון בבירור שזה מזוייף ולא עושה כלום!
אהבתי.
ראית את הסרטון??
בדרך כלל מייצב חשמל, צריך לקבל חשמל ולהעביר אותו הלאה למכשירים כמו UPS.. (כניסה, יציאה) פה רק נכנס
להדליק נורה, ופיוז לא אומר שהוא אוגר חשמל ומוציא אותו הלאה, נקי יותר.
ואתה רואה בסרטון בבירור שזה מזוייף ולא עושה כלום!
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אז מה זה עושה?מוקי27 כתב:אתה צודק שמדובר במחיר מופקע ושתיאור המוצר בעברית לא קשור לכלום, אבל אתה טועה אם אתה חושב שבסה"כ מדובר בנורה שדולקת....
אתה יכול לראות בסרטון שזה נבדק וזה לא עושה כלום.
בסך בההכל גימיק.
אני לא טענתי שזה מייצב חשמל.
כפי שרשמתי קודם, אני סבור שזה מכשיר לתיקון מקדם ההספק, וככזה הוא כן עושה משהו (משפר את מקדם ההספק).
מה שהוא לא עושה, זה להפחית את חשבון החשמל, שאצל הצרכן הבייתי מבוסס על ההספק שנצרך בפועל.
כפי שרשמתי קודם, אני סבור שזה מכשיר לתיקון מקדם ההספק, וככזה הוא כן עושה משהו (משפר את מקדם ההספק).
מה שהוא לא עושה, זה להפחית את חשבון החשמל, שאצל הצרכן הבייתי מבוסס על ההספק שנצרך בפועל.