פטיפון וינטאג'
הי '
אשמח לקבל עצות לגבי מחיר של הפטיפון בתמונות (הוא שייך לאבי שהחליט לשחרר כמה פטיפונים מהבויעדם)
הפטיפון במזוודה כולל הגברה פנימית ורמקול ועדיין תקין, נדרש להחליף ראש.
על הפטיפון מופיעה הכתובתRONTON
מנהלים בבקשה לא למחוק, אני באמת לא יודע כמה לבקש.
המון תודה,
עדי
אשמח לקבל עצות לגבי מחיר של הפטיפון בתמונות (הוא שייך לאבי שהחליט לשחרר כמה פטיפונים מהבויעדם)
הפטיפון במזוודה כולל הגברה פנימית ורמקול ועדיין תקין, נדרש להחליף ראש.
על הפטיפון מופיעה הכתובתRONTON
מנהלים בבקשה לא למחוק, אני באמת לא יודע כמה לבקש.
המון תודה,
עדי
נערך לאחרונה על ידי Adix ב 21/05/2012 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
זה לא ממש שייך לפורום "אודיו יוקרתי",וגם לא לוינטאג'..אין כיום מה לעשות עם פטיפונים מהסוג הזה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
לא חשבתי שהוא שייך ליוקרתי
טוב, נראה, אני מניח שלכל דבר יש את הקונה שלו.Kosh כתב:זה לא ממש שייך לפורום "אודיו יוקרתי",וגם לא לוינטאג'..אין כיום מה לעשות עם פטיפונים מהסוג הזה....
ננסה אולי ב EBAY...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Re: לא חשבתי שהוא שייך ליוקרתי
Adix כתב:טוב, נראה, אני מניח שלכל דבר יש את הקונה שלו.
ננסה אולי ב EBAY......
גם eBay גובים עמלה מהמוכר ואני לא רואה אף אחד משלם 100 פלוס ירוקים על משלוח של הדבר הזה. זה פטיפון נישא שהיה פופולרי בסוף שנות החמישים ולאורך שנות ה-60. מדובר במכשירים באיכות נמוכה ביותר עם זרוע קבועה ללא אפשרויות כיוונון משקל מחט ואנטיסקייט ולמעשה מדובר ב'מחרשה' מזיקה לויניל. נחמד בתור קוריוז אבל לא כל מה שהוא ישן בהכרח שווה משהו. אולי JEXY כאן 'ישמח לקבל' אבל האלטרנטיבה ההולמת באמת היא הצפרדע הקרובה למקום מגוריך. אם אין לך לב לזרוק, אפשר לנקות והחזיר לבוידעם.Assumption is the mother of all **** ups...
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
1+גם eBay גובים עמלה מהמוכר ואני לא רואה אף אחד משלם 100 פלוס ירוקים על משלוח של הדבר הזה. זה פטיפון נישא שהיה פופולרי בסוף שנות החמישים ולאורך שנות ה-60. מדובר במכשירים באיכות נמוכה ביותר עם זרוע קבועה ללא אפשרויות כיוונון משקל מחט ואנטיסקייט ולמעשה מדובר ב'מחרשה' מזיקה לויניל. נחמד בתור קוריוז אבל לא כל מה שהוא ישן בהכרח שווה משהו. אולי JEXY כאן 'ישמח לקבל' אבל האלטרנטיבה ההולמת באמת היא הצפרדע הקרובה למקום מגוריך. אם אין לך לב לזרוק, אפשר לנקות והחזיר לבוידעם....