אורנג' ושיטת המצליח - מעשה שהיה כך היה

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש עזבתי מקום עבודה, כחלק מהעזיבה החזרתי קו טלפון. יום אחרי החזרת הקו מהעבודה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אורנג וביקשתי להחזיר לפעולה קו ישן שלא היה פעיל. ציינתי בבירור שאינני מעוניין בחבילת גלישה וביקשתי לבטל את האופציה לגלוש בשני הקווים שברשותי. לפני כמה ימים קיבלתי חשבון מאורנג' על 258 ש"ח לפני מעמ על גלישה סלולארית ("חיוב שאינו במסגרת חבילת גלישה באינטרנט"). כמובן שניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות הטלפוני, דבר שהיה בלתי אפשרי בימים האחרונים. היום בבוקר ניגשתי למרכז השירות והנציגה החביבה טרחה להסביר לי שהחיוב התבצע על שירות שניתן לפני שביקשתי לנטרל את השירות. כמה נוח. לצערי אין לי דרך להוכיח מתי ביקשתי לנטרל את השירות ואין לי דרך מעשית להוכיח שלא צרכתי את השירות כך שעל הטיפשות שלי אני משלם דמי לימוד של 258 ש"ח לפני מעמ. אני מספר את סיפורי פה על מנת להזהיר את שאר הצרכנים מהחברה הנ"ל ומהדרכים לחייב את לקוחותיה בסכומים הזויים על שירות שבמקום אחר עולה שבריר מהמחיר. כמובן שהיום נכנסתי לאתר של גולן טלקטום והעברתי את 2 הקווים שלי. פה אני מקבל על שיחות ללא הגבלה, SMS ללא הגבלה, חבילת גלישה של 3 גיגה והכי חשוב, בלי ההפתעות ההזויות הללו שאונרג מכינה לי כל פעם מחדש.

שימו לב, אין שום סיבה להמשיך לצרוך שירות מחברות שמנצלות כל פירצה אפשרית לחייב בסכומים הזויים. אין שום סיבה להמשיך ולתת להם את הכח להיכנס לנו לכיס ולעשוק אותנו. כיום לנו כצרכנים יש את הכח להחליט להפסיק לתת לחברות הללו לעשות כרצונן ולגבות סכומים הזויים על שירות שלעיתים לא התבקש.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

Huber
מה זה אין דרך להוכיח? אתה לא זוכר מתי דיברת עם מרכז השירות?
לא קיבלת SMS "המכשיר שלך לא חסום לגלישה סלולרית"
לא בדקת אם אתה יכול לגלוש או לא?! לא מתאים לך...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”