שלט YES בעייתי
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי חברים
יש י את השלט השחור של YES HD-VOD הבעיה החלה לפני כמה שבועות שכפתור ה TV הפסיק להגיב ללחיצות הרגילות ורק לחיצה ממש חזקה מדליקה/מכבה את הטלויזיה.
עד כמה שידוע לי, YES בטח יפנו אותי להחלפת שלט בתשלום, כמה זה עולה והאם יש דרך להיפטר מהתשלום הזה.
בגדול זה ציוד שלהם, אחרי שאני מתנתק אני הרי מחזיר אותו אז למה אני צריך לשלם על שלט חדש אחרי ששלי מזייף.
יש י את השלט השחור של YES HD-VOD הבעיה החלה לפני כמה שבועות שכפתור ה TV הפסיק להגיב ללחיצות הרגילות ורק לחיצה ממש חזקה מדליקה/מכבה את הטלויזיה.
עד כמה שידוע לי, YES בטח יפנו אותי להחלפת שלט בתשלום, כמה זה עולה והאם יש דרך להיפטר מהתשלום הזה.
בגדול זה ציוד שלהם, אחרי שאני מתנתק אני הרי מחזיר אותו אז למה אני צריך לשלם על שלט חדש אחרי ששלי מזייף.
לשלטים שלהם יש בלאי מהיר זה ידוע.אם אני לא טועה יס מבקשים על החלפת שלט 60 שקל ואתה אמור לעשות את זה עצמאי דרך הדואר.
אני בשנתיים האחרונות הייתי צריך להחליף שני שלטים (חצי מהכפתורים לא הגיבו..) ,ואחרי לחץ מתון בשימור לקוחות ( ביס הכל עובר דרך שימור לקוחות) החליפו לי פעמיים שלט ללא עלות..
אני בשנתיים האחרונות הייתי צריך להחליף שני שלטים (חצי מהכפתורים לא הגיבו..) ,ואחרי לחץ מתון בשימור לקוחות ( ביס הכל עובר דרך שימור לקוחות) החליפו לי פעמיים שלט ללא עלות..
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

מעניין אם הם ידרשו את ה 60 שקל האלה גם כתסתיים לי תקופת ההתחייבות.
אולי נציגה של YES בפורומים ורשתות חברתיות תחסוך לי את השיחה והוויכוח עם שירות/שימור לקוחות ותדאג להחלפת שלט ללא עלות.
בגדול זה לא ממש מטריד , אני מדליק ומכבה עם השלט היעודי של הטלויזיה, סתם נוחות.
אני לקוח של YES כבר שנים רבות ואין סיבה שיקחו ממני אקסטרה על שלט תקול.
יש לי שלט ישן (האפור) שלא בשימוש אולי הם מוכנים לעשות עליו החלפה
אולי נציגה של YES בפורומים ורשתות חברתיות תחסוך לי את השיחה והוויכוח עם שירות/שימור לקוחות ותדאג להחלפת שלט ללא עלות.
בגדול זה לא ממש מטריד , אני מדליק ומכבה עם השלט היעודי של הטלויזיה, סתם נוחות.
אני לקוח של YES כבר שנים רבות ואין סיבה שיקחו ממני אקסטרה על שלט תקול.
יש לי שלט ישן (האפור) שלא בשימוש אולי הם מוכנים לעשות עליו החלפה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אפשר קישור?inonr כתב:חברים, אתמול נסיתי את ההסבר שיש בסרטון.
מה אני אגיד, עובד מעולה. היה קצת קשה להפריד בין חלקי השלט השחור אחרי הוצאת הבורג אבל עם קצת מאמץ ומברג שטוח הצלחתי.
ממליץ לכולם לנסות במקום לשלם...
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

צודקזורו44 כתב:אפשר קישור?inonr כתב:חברים, אתמול נסיתי את ההסבר שיש בסרטון.
מה אני אגיד, עובד מעולה. היה קצת קשה להפריד בין חלקי השלט השחור אחרי הוצאת הבורג אבל עם קצת מאמץ ומברג שטוח הצלחתי.
ממליץ לכולם לנסות במקום לשלם......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
זה יכול לקרות לכל שלט שהמגע הולך. אכן, ניקוי מגעים עוזר.
יצא לי כמה פעמים כבר להחליף שלטים בדואר, זה סיפור זול ויעיל למי שהשלט שלו כבר עבר כמה דברים בחיים שלו...
יצא לי כמה פעמים כבר להחליף שלטים בדואר, זה סיפור זול ויעיל למי שהשלט שלו כבר עבר כמה דברים בחיים שלו...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אחרי הרבה זמן שאני סובל עם שלט מקס HD שלא מגיב טוב, החלפתי אותו בדואר ורציתי לומר שאמנם זה מעצבן לשלם 40 שח אבל תאמינו לי שזה שווה את זה כי שלט שלא עובד טוב יכול לשגע... חוץ מזה שקיבלתי שלט יותר טוב, הוא מרגיש יותר נעים (מבחינת הציפוי) וכשלוחצים על הכפתורים אין שום רעש (בניגוד לשלט שהיה לי שעושה מין קליק כזה מעצבן בכל פעם שמשתמשים בלחצני הניווט)
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

אצלי השלט נוח מאוד לאחיזה ואין שום בעיה של רעש עם הכפתורים, לכן זה עצבן אותי לשלם 40 שקל על כפתור תקול ובסופו של דבר בעבודה של 3 דקות הצלחתי לסדר.
המצב שלך קצת שונה והחלפה היתה כנראה בלתי נמנעת. תתחדש
המצב שלך קצת שונה והחלפה היתה כנראה בלתי נמנעת. תתחדש
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני ניסיתי לתקן בעצמי בזמנו.
הפתיחה הייתה קצת קשה, והפעלתי יותר מידי לחץ ונשבר קליפס אחד, אח"כ כבר אי אפשר היה לסגור אותו.... - אז תזהרו כשפותחים!
הפתיחה הייתה קצת קשה, והפעלתי יותר מידי לחץ ונשבר קליפס אחד, אח"כ כבר אי אפשר היה לסגור אותו.... - אז תזהרו כשפותחים!
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...