לאן נעלם השרשור - מסלול יס ספורט 1+2
הרגע סיימתי לשוחח עם יס וקיבלתי את המבצע ללא שום בעיות דרך שיחה עם שימור לקוחות יס (הייתי בהתחחיבות לעוד 3 חודשים).
אגב המבצע מהיום מפורסם בתקשורת ובאתר יס עצמו - https://secure.yes.co.il/secure/join.aspx
ח''ח לקובי הסוכן !
יש 2 מבצעים
249 - ממיר מקס HD + חבילת סרטים +חבילת בידור + חבילת ספורט + 2 חבילות לבחירה + ערוצי ספורט 1 + 2 + ספורט 1 HD
229 - אותו דבר רק עם ממיר HD רגיל ( לא מקליט)
לקוח קיים דרך שימור לקוחות אין התקנה בתשלום (הרי יש לנו כבר ממיר)
לקוח חדש משלם התקנה
אני חסכתי בשיחה ובמבצע הזה 65 שקל כל חודש. עד היום הייתי משלם על אותם ערוצים 315 ,עכשיו 249.
תהנו...
אגב המבצע מהיום מפורסם בתקשורת ובאתר יס עצמו - https://secure.yes.co.il/secure/join.aspx
ח''ח לקובי הסוכן !
יש 2 מבצעים
249 - ממיר מקס HD + חבילת סרטים +חבילת בידור + חבילת ספורט + 2 חבילות לבחירה + ערוצי ספורט 1 + 2 + ספורט 1 HD
לקוח חדש משלם התקנה
אני חסכתי בשיחה ובמבצע הזה 65 שקל כל חודש. עד היום הייתי משלם על אותם ערוצים 315 ,עכשיו 249.
תהנו...
אני פרסמתי את השרשור
אבל המנהלים פה החליטו למחוק אותו...
אני לא יודע עכשיו אם אני יכול לעזור או לא...
אני לא יודע עכשיו אם אני יכול לעזור או לא...
Re: אני פרסמתי את השרשור
היה עוד שרשור אתמול שנמחק היום.maxtotal כתב:אבל המנהלים פה החליטו למחוק אותו...
אני לא יודע עכשיו אם אני יכול לעזור או לא......
אני חוזר שוב,המבצע כבר מפורסם באתר של יס.לקוחות קיימים תתקשרו,תבקשו ניתוק וישר מעבירים אתכם לשימור לקוחות.אני בחמש דקות שיחה סיימתי הכל,וללא שום בעיה מצד הנציגים של יס בשימור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
חברים, כפי שהוסבר לא פעם - הפורום אינו מקום שעוסקים בתחום יכולים לפרסם מבצעים או הוזלות.
אם חברה מעוניינת לפרסם מבצעים, שלא יעשו את זה בפורום, יש פתרונות אחרים. הפורום היה וימשיך להיות נקי מדברים כאלה.
אם חברה מעוניינת לפרסם מבצעים, שלא יעשו את זה בפורום, יש פתרונות אחרים. הפורום היה וימשיך להיות נקי מדברים כאלה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
"את ההצעה, ההחלטה היא שלך, תתחבר והרווח גם שלך, לא תתחבר ההפסד שלך." גם שלך
למה המשפט הזה מוכר לי ממקום אחר?
uh99 כתב:"את ההצעה, ההחלטה היא שלך, תתחבר והרווח גם שלך, לא תתחבר ההפסד שלך." גם שלך...
למה המשפט הזה מוכר לי ממקום אחר?
uh99 כתב:"את ההצעה, ההחלטה היא שלך, תתחבר והרווח גם שלך, לא תתחבר ההפסד שלך." גם שלך...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Re: למה המשפט הזה מוכר לי ממקום אחר?
kobibz כתב:uh99 כתב:"את ההצעה, ההחלטה היא שלך, תתחבר והרווח גם שלך, לא תתחבר ההפסד שלך." גם שלך......
זה יפה שהמשפט מוכר לך אך התוכן ממש לא מוכר לך "לא תתחבר ההפסד שלך." כיאלו איין לך הפסד דומה ,
זה כולל VOD או שיש תשלום נוסף?ירקרק כתב:הרגע סיימתי לשוחח עם יס וקיבלתי את המבצע ללא שום בעיות דרך שיחה עם שימור לקוחות יס (הייתי בהתחחיבות לעוד 3 חודשים).
ח''ח לקובי הסוכן !
יש 2 מבצעים
לקוח חדש משלם התקנה
תהנו......
בדיוק.dman23 כתב:אז מה ? להתקשר לשירות לקוחות ולהגיד שאני רוצה לדבר עם שימור?...
יותר נכון שהנציג/ה בשירות לקוחות יענו לך תגיד לה שאתה רוצה להתנתק,ואז מעבירים אותך ישירות לשימור לקוחות.בשימור לקוחות יכולים להציע לך את החבילה הזו גם כלקוח קיים.