המלצה לסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
the פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש סטרימר עבור דבר אחד עיקרי - הרצת סרטים בפורמט MKV כולל תרגום (לא מובנה) דרך רשת אלחוטית. ממה שקראתי הבנתי שיש הרבה בעיות עם רשתות אלחוטיות. האם יש חיה כזו, סטרימר שינגן סרטי HD בצורה חלקה דרך WIFI?
דרך אגב את הסטרימר עצמו אני יכול לחבר דרך כבל מכיוון שהוא ישב ליד הראוטר אבל לא את המחשב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #2 

כל הסטרימרים יחוו גמגומים כאשר יתקילו אותם בתכנים בעלי קצב נתונים גבוה. במידה וכל התכנים שלך הינם קבצי mkv בעלי קצב נתונים לא גבוה במיוחד, ייתכן והפתרון יהיה תקין עבורך, אבל אל תבנה על זה.

the פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

האם סרטי 720p עשויים להיות בעלי קצב נתונים גבוה מידי? אין לי בעיה אם 1080 לא תמיד יעבוד חלק.
במקרה שזה כן תקין האם יש סטרימרים שעובדים יותר טוב ברשת אלחוטית מאחרים? אם כן האם אפשר המלצה על דגמים ספציפיים?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #4 

the פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה לך ולמי שכתב את הכתבה. בהחלט עשה לי סדר. בשורה התחתונה אם אני עובר לגור באוהל באמצע המדבר בלי קירות בטון ובלי שכנים אני מבין שהמצב אמור להיות טוב יותר :)

שתי שאלות:
- מישהו בדיון כתב שהסטרימר של יס עושה את הדבר הכי קרוב לסטרימינג אלחוטי כפי שהוא צריך להיות. האם זה נכון? יש לי סטרימר של יס והוא עובד טוב בחלק מהמקרים של תכני HD ב-WIFI ובאחרים הוא מקרטע. האם סטרימר יעודי יעבוד פחות טוב בנושא הספציפי הזה?
- אני מניח שאני לא היחיד שיש לו מחשב נייח בחדר אחד וטלביזיה בחדר אחר והוא רוצה לנגן תכנים מהמחשב בטלביזיה. מה האפשרויות העומדות בפני? שימוש בדיסק נייד אותו אני מעביר הלוך ושוב בין המחשב לסטרימר? העברת כבל בין החדרים לא באה בחשבון. האם יש אפשרויות נוספות?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”