אין VIBER ב CM9 - מעצבן מאוד! יש פתרון ?
ניסית את הפתרון הזה?
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1557988
(לא יודע אם זה באמת עובד, אבל הכותרת שלו נראית לי מתאימה)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1557988
(לא יודע אם זה באמת עובד, אבל הכותרת שלו נראית לי מתאימה)
הפתרון הזה עובד.
פשוט תוריד את וייבר. ועוד אפליקציה שקוראים לה build.prop editor
תכנס לאפליקציה - שם צריך לשנות שני פרמטרים.
הראשון הוא ro.product.model
תשנה שם מ-gt-9000 ל- Nexus S
אחרי זה לקראת סוף הרשימה יש ro,product.brand
שם תשנה מ-samsung
ל- Samsung
תעשה ריסטרט והוייבר יעבוד.
פשוט תוריד את וייבר. ועוד אפליקציה שקוראים לה build.prop editor
תכנס לאפליקציה - שם צריך לשנות שני פרמטרים.
הראשון הוא ro.product.model
תשנה שם מ-gt-9000 ל- Nexus S
אחרי זה לקראת סוף הרשימה יש ro,product.brand
שם תשנה מ-samsung
ל- Samsung
תעשה ריסטרט והוייבר יעבוד.
מילה של אקסטרימיסט.
אחלה!Viber כתב:שלום לכולם,
כאן נציג רשמי של חברת Viber.
במידה ויש לכם שאלות נוספות בקשר לאפליקציה- אנחנו כאן כדי לעזור! (:
תודה רבה,
Viber Team...
אז יש לי שאלה.
למיטב הבנתי הבעיה היתה שאתם מזהים מכשירים לפי הקוד של סמסונג - SGH-I9000
ברומים AOSP משתמשים בקוד אחר GT-I9000
ובגלל זה המכשיר לא זוהה על ידי התוכנה והמיקרופון לא עבד.
אם אני משנה ל-SGH-I9000 זה גם יעבוד אבל תהיה לי חוסר התאמה לאפליקציות במרקט.
בגלל זה בדכ משנים ל-NEXUS S. אבל עדיין אחרי כל התקנה/עדכון של רום אני צריך לשנות באופן ידני את ההגדרות האלה. כמו כן הרבה משתמשים פשוט לא מכירים את הפתרון הזה ועוזבים את וייבר לטובת אפליקציות אחרות.
מה העמדה שלכם לגבי פתרון של הבעיה בוייבר עצמה? ולחסוך את הפרוצדורה הזאת? סהכ לא נראה שזה מצריך עבודה רבה - בעיקר משום שהפתרון ידוע.
תודה
היי @Oferot,
אתה בגדול צודק - הבעיה היא אכן שה-ROM'ים המקוסטמים דורסים את הגדרת המכשיר הקיימת (המקורית) ומשתילים משהו חדש משלהם, והדבר פוגע בזיהוי של וייבר את המיקרופון של המכשיר.
הבעיה היא שפתרון חוסר-התאימות הזה הוא לא כ"כ פשוט כפי שזה נשמע. ה-VOICE ENGINE שוייבר משתמש בו הוא מאוד מתקדם וזקוק לעשות אדפטציה לכל מכשיר (ואפילו לפעמים תתי-גרסאות של מכשירים) שהוא מותקן עליו. זה אומר שעל וייבר לזהות באופן מדויק וודאי את המכשיר "האמיתי" עליו הוא רץ. לפעמים, ROM'ים מצליחים למחוק כמעט ב-100% את ה"עקבות" של המכשיר המקורי, ואז אין לוייבר אין את היכולת לעשות את הזיהוי הזה כ"כ בקלות - זה יצריך מאיתנו פיתוח, התאמה לכל מכשיר, והכי גרוע - התאמה לכל CUSTOM ROM שיש בעולם, באופן יאורטי!
כמובן, פיתוח כזה גם צריך להיבדק על כלל המכשירים וה-ROM'ים, וצריך לוודא שהוא לא גורם לנזק בתרחישים אחרים, וכו' וכו'.
בשלב זה, אין ביכולתנו להשקיע את המשאבים הללו - אנחנו מריצים פרויקטים רבים במקביל, ובאופן רישמי לא מתכננים לתמוך ב-ROM'ים כרגע.
אולם, בעיה זו מוכרת לנו וזה נמצא אצלנו בצ'קליסט. אנחנו עדיין לא בטוחים מתי נוכל לגשת לבחינה וטיפול בעניין, אבל אין ביכולתינו להעריך מתי זה יקרה בשלב זה.
מקווים שהסברנו את עצמנו כהלכה, ואם יש עוד שאלות למישהו, אתם כמובן יותר ממוזמנים
תודה,
צוות וייבר.
אתה בגדול צודק - הבעיה היא אכן שה-ROM'ים המקוסטמים דורסים את הגדרת המכשיר הקיימת (המקורית) ומשתילים משהו חדש משלהם, והדבר פוגע בזיהוי של וייבר את המיקרופון של המכשיר.
הבעיה היא שפתרון חוסר-התאימות הזה הוא לא כ"כ פשוט כפי שזה נשמע. ה-VOICE ENGINE שוייבר משתמש בו הוא מאוד מתקדם וזקוק לעשות אדפטציה לכל מכשיר (ואפילו לפעמים תתי-גרסאות של מכשירים) שהוא מותקן עליו. זה אומר שעל וייבר לזהות באופן מדויק וודאי את המכשיר "האמיתי" עליו הוא רץ. לפעמים, ROM'ים מצליחים למחוק כמעט ב-100% את ה"עקבות" של המכשיר המקורי, ואז אין לוייבר אין את היכולת לעשות את הזיהוי הזה כ"כ בקלות - זה יצריך מאיתנו פיתוח, התאמה לכל מכשיר, והכי גרוע - התאמה לכל CUSTOM ROM שיש בעולם, באופן יאורטי!
כמובן, פיתוח כזה גם צריך להיבדק על כלל המכשירים וה-ROM'ים, וצריך לוודא שהוא לא גורם לנזק בתרחישים אחרים, וכו' וכו'.
בשלב זה, אין ביכולתנו להשקיע את המשאבים הללו - אנחנו מריצים פרויקטים רבים במקביל, ובאופן רישמי לא מתכננים לתמוך ב-ROM'ים כרגע.
אולם, בעיה זו מוכרת לנו וזה נמצא אצלנו בצ'קליסט. אנחנו עדיין לא בטוחים מתי נוכל לגשת לבחינה וטיפול בעניין, אבל אין ביכולתינו להעריך מתי זה יקרה בשלב זה.
מקווים שהסברנו את עצמנו כהלכה, ואם יש עוד שאלות למישהו, אתם כמובן יותר ממוזמנים
תודה,
צוות וייבר.