המהפכה הסלולריות ודיבורית לרכב
שאלה זו נשאלה בדרך אגב באחד השרשורים הקודמים ועדיין אין תשובה ברורה, לכן פתחתי שרשור נפרד רק לסוגיה זו.
השאלה:
לחלק נכבד מאיתנו דיבורית ברכב, כך שבנהיגה השיחות נכנסות (ויוצאות) בדיבורית.
להבנתי התכונה עדיין לא נתמכת באף אחת מהחברות החדשות וזה יכול להיות חסם מעבר למי שנוהג שעות ארוכות ביום והרכב הוא כלי עבודה משמעותי.
אשמח ממי שהתנסה ו/או יודע האם יש חדש בנושא ואיזו חברה תומכת בכך.
השאלה:
לחלק נכבד מאיתנו דיבורית ברכב, כך שבנהיגה השיחות נכנסות (ויוצאות) בדיבורית.
להבנתי התכונה עדיין לא נתמכת באף אחת מהחברות החדשות וזה יכול להיות חסם מעבר למי שנוהג שעות ארוכות ביום והרכב הוא כלי עבודה משמעותי.
אשמח ממי שהתנסה ו/או יודע האם יש חדש בנושא ואיזו חברה תומכת בכך.
הוט מובייל הודיעה שהיא תתמוך בזה בעתיד, בלי לתת זמן מסוים, אבל אני מאמין שהם ינסו לקדם את זה כמה שיותר מהר.
גולן טלקום פשוט רשמו שהם לא תומכים בסים כפול ולא נתנו מידע מעבר לזה.
בזה מסתכם הנושא אפשר להגיד נכון לעכשיו.
גולן טלקום פשוט רשמו שהם לא תומכים בסים כפול ולא נתנו מידע מעבר לזה.
בזה מסתכם הנושא אפשר להגיד נכון לעכשיו.
תקן אותי אם אני טועה אבל דיבורית BT עובדת על הפלאפון ואם אתה רוצה לחייג למישהו אז אתה צריך להחזיק את הפלאפון בזמן הנהיגה נכון?(מניח שיש כאלה עם מסך מגע גדול אבל סביר להניח שהמחיר בהתאם), בכל מקרה לדעתי הדיבוריות המובנות הכי נוחות, הכי איכותיות והכי בטיחותיות ואני לא רואה סיבה שאנשים יתחילו להחליף אותם, החברות החדשות יצטרכו למצוא פתרונות.C0rnFlex כתב:זה כזה קריטי?
למשתמש הממוצע דיבורית BT תספיק....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האמת שזה בכל מקרה לא בטיחותי לחייג תוך כדי נהיגה.
בשביל זה יש פתרונות זיהוי קולי.
בשביל זה יש פתרונות זיהוי קולי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ברור שחא, אבל אין ממש ברירה, פה לפחות המקשים גדולים ואתה לא מתאמץ בשביל לענות\לחייג יחסית לסמארטפון עם מסך מגע שדורש ממך 700 פעולות עד שאתה יכול לחייג.pixies כתב:האמת שזה בכל מקרה לא בטיחותי לחייג תוך כדי נהיגה.
בשביל זה יש פתרונות זיהוי קולי....