רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת.
כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64.
נתוני מערכת:
מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.
לוח GA-870A-UD3
זכרון 4GB
התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות.
אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת.
ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100.
העדכון היחיד שלא הורדתי הוא העדכון הקשור לאקטיביזציה (גם לא בצעתי אותה) היות ולפני שמערכת ההפעלה תקושר למחשב הספציפי הזה (אליו כבר מקושרת באופן חוקי מערכת הפעלה WIN7 86 ) רציתי לוודא שהכל פועל כשורה.
אז ניסיתי להתקין דרייברים שהכנתי מראש. בתחילה ניסיתי את הדרייברים מלוח האם (הקפדתי להוריד את גרסת ה- WIN7 64). יש לציין שבעבר הורדתי דרייברים של 32 משם למערכת זו (ולמערכות אחרות מעמודים אחרים באתר של ג'גבייט) ומעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי.
לכל דרייבר שניסיתי להתקין משם קבלתי הודעת שגיאה.
אז ניסיתי להתקין כמה דרייברים ממקומות אחרים.
דרייברים לציפ של לוח האם מ-AMD (דווקא הלך אבל מעניין שבעוד שלפי מה שכתוב שם הוא מכיל דרייבר ל- USB30. לפי ההתקנה שלי הוא הכיל דרייבר ל-USB1) דרייבר לכרטיס Lan (גם הלך) אבל דרייברים לכרטיס הקול עשו בעיות וגם את הקטליסט לא הצלחתי להתקין.
נסיתי למצא פתרון במקומות שונים אבל לשווא. בשלב מסויים לא ממש ידעתי מה עוד ניתן לעשות והתקנתי הכל מחדש. :s05:
שוב, כמעט כל העדכונים לא כולל את עדכון האקטיבציה. התקנתי אווסט 7, וניסיתי להתקין את הדרייברים, בעיקר את אלו שלא הצלחתי קודם. התוצאה היתה זהה.
מצורפות תמונות מסך של כמה מהודעות השגיאה שקיבלתי (בסיבוב השני).
אני ממש לא יודעת מה לעשוות מכאן
אולי ניתן למצא דרייברים אחרים שכן יעבדו אבל יש לי הרגשה שמדובר על משהו מעט יותר בסיסי וחמור ולדעתי הדרך הנכונה היא לתקן אותו ולא למצא כל מיני דברים שאיכשהו יסתדרו איתו ואז סביר להניח גם להתקל בבעיות בהמשך.
מקווה מאוד שמומחי הפורום יעזרו לי.
תודה ושבת שלום :