יעוץ לפני קניית רסיבר (דנון 3312)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
nirs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתלבט בין הדנון למקבילים של אונקיו וימאהה (שמעתי פיוניר 2021 מול אונקיו 609, העדפתי בבירור את האונקיו).
יש לי אפשרות לקנות מחו"ל את הדנון ב 4000 ש"ח או את האונקיו 809 ב 4500 ש"ח (שניהם 220V) או לקנות בארץ את האונקיו 709 בערך ב 4K. האם יש אופציות אחרות עדיפות עד 5K?
הדברים שחשובים לי ברסיבר: 1. איכות הסאונד בסטריאו 2. איכות הסאונד בקולנוע ביתי 3. איכות עיבוד הוידאו 4. מע' כיול 5. Networking
האונקיו 809 נראה לי עדיף על הדנון מבחינת עיבוד וידאו וכניסות/יציאות אבל הבנתי שהיו איתו לא מעט בעיות ולכן נראה לי שאם אלך על האונקיו עדיף לקנות אותו בארץ.
ראיתי שיצאו דגמים חדשים לרסיברים של דנון ואונקיו אבל נראה לי שעדיף לנצל את ההזדמנות ולקנות רסיבר מסדרה יותר גבוהה מאשר דגם חדש יותר. ה2313 אמור לעלות יותר מהמחיר הנוכחי של ה 3312.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

כדאי לשמוע גם את הימאהה המקביל (710 או 771 למשל...) מול האונקיו והדנון.

אני מסכים איתך מאוד לגבי רכישת סדרה "ותיקה" שנכנסת עכשיו למכירת חיסול מאשר לשלם פרמיה לא קטנה על עוד איזה 2-3 פיצ'רים יחסית זניחים באותו דגם מסדרה חדשה יותר של אותו היצרן. (Y)

nirs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

דנון 3312 VS אונקיו 709

שליחה #3 

הבנתי שהמחירים בארץ גבוהים יותר ממה שחשבתי (חשבתי שאפשר להשיג בארץ את האונקיו 709 בסביבות 4K אבל הסתבר לי שהמחיר שלו הוא יותר מ 5K וגם המחיר של הימאהה 771 הוא מעבר ל 5K ) ולכן החלטתי להזמין מחו"ל ואני מתלבט איזה מ 2 הרסיברים האלה להזמין.
הדנון יעלה 4000 ש"ח והאונקיו 3200 ש"ח, לשניהם אותה מע' כיול, לאונקיו יש יותר אפשרויות חיבור, לשניהם יכולות ניגון מהרשת, לדנון יש גם AirPlay, לאונקיו אפליקציה לאייפון ולאנדרויד, אני חושב שעיבוד הוידאו של האונקיו טוב יותר, הדנון הוא דגם גבוה יותר (מתחרה ב 809) ולכן אני מניח שההגברה שלו טובה יותר, שמעתי על בעיות אמינות של האונקיו (בעיקר ב 809) אבל קראתי שהיו גם בעיות עם עדכון ה Firmware של הדנון, פער המחיר של הדנון מול המחיר בארץ משמעותית גבוה יותר.

מה הייתם בוחרים?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

בזה שנשמע לך יותר טוב עם הרמקולים שלך... (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”