כפתור Pause בשלט תואם MCE נקלט פעמיים ב-XBMC 12 Nightly
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני מנסה לאחרונה את ה-XBMC האחרון (גירסה 12 אחרונה מה-Nightlies).
עובד בסה"כ יפה מאוד כולל פורמטי אודיו מתקדמים.
אני נתקל בבעייה ממש מרגיזה בעבודה של ה-XBMC עם שלט תואם MCE.
החיצים, OK, וכפתורי REW ו-FF עובדים בסה"כ בסדר.
אבל ה-Pause לא. נראה שה-XBMC קולט אותו פעמיים וממשיך מייד לנגן את הסרט. כאשר לוחצים הרבה פעמים או בצורה רציפה יותר על הכפתור לפעמים הוא מצליח לעשות Pause.
כאשר מצליחים, אז גם הכפתור Play עובד באותה צורה מוזרה. צריך ללחוץ כמה פעמים או באופן רציף עד שזה מצליח לצאת ממצב Pause.
כ-Workaround אני לוחץ פעמיים על OK ואז זה עושה Pause דרך פנל הכפתורים הגדול המופיע בתחתית המסך, אבל זה מאוד לא נוח ומסתיר את הכתוביות.
ניסיתי להתקין את הפלאגין MCERemote אבל ה-XBMC לא נותן לי וכותב ליד הפלאגין שהוא Broken.
בכל התוכנות האחרות, כולל Boxee שהיא גם מבוססת על הגרעין של XBMC ה-Pause כמובן עובד מצויין ואין שום בעייה.
יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה?
עובד בסה"כ יפה מאוד כולל פורמטי אודיו מתקדמים.
אני נתקל בבעייה ממש מרגיזה בעבודה של ה-XBMC עם שלט תואם MCE.
החיצים, OK, וכפתורי REW ו-FF עובדים בסה"כ בסדר.
אבל ה-Pause לא. נראה שה-XBMC קולט אותו פעמיים וממשיך מייד לנגן את הסרט. כאשר לוחצים הרבה פעמים או בצורה רציפה יותר על הכפתור לפעמים הוא מצליח לעשות Pause.
כאשר מצליחים, אז גם הכפתור Play עובד באותה צורה מוזרה. צריך ללחוץ כמה פעמים או באופן רציף עד שזה מצליח לצאת ממצב Pause.
כ-Workaround אני לוחץ פעמיים על OK ואז זה עושה Pause דרך פנל הכפתורים הגדול המופיע בתחתית המסך, אבל זה מאוד לא נוח ומסתיר את הכתוביות.
ניסיתי להתקין את הפלאגין MCERemote אבל ה-XBMC לא נותן לי וכותב ליד הפלאגין שהוא Broken.
בכל התוכנות האחרות, כולל Boxee שהיא גם מבוססת על הגרעין של XBMC ה-Pause כמובן עובד מצויין ואין שום בעייה.
יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שנמכתי ל-XBMC 11 Eden וגם שם ה-Pause לא עובד כמו שצריך.
עוד רעיונות?
עוד רעיונות?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה, אני אנסה את זה.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-XBMC Custom Registry לא פתר את הבעייה, אבל מצאתי את הפתרון.
מסתבר שזה קורה כאשר מותקנת התוכנה IR Server Suite (משמשת בעיקר עבור מי שעובד עם כרטיס טלוויזיה ו-IR Blaster עם מדיה פורטל או GBPVR).
כדי לפתור את הבעייה ועדיין לא לפגום בפעילות ה-IR Blaster, מה שצריך לעשות זה לבטל את ריבוע ה-Receive של MCE Remote ב-IR Server Configuration. את ה-Transmit אפשר להשאיר מסומן.
וכמובן, מי שכבר לא משתמש בתוכנה, מומלץ פשוט להסיר אותה.
מסתבר שזה קורה כאשר מותקנת התוכנה IR Server Suite (משמשת בעיקר עבור מי שעובד עם כרטיס טלוויזיה ו-IR Blaster עם מדיה פורטל או GBPVR).
כדי לפתור את הבעייה ועדיין לא לפגום בפעילות ה-IR Blaster, מה שצריך לעשות זה לבטל את ריבוע ה-Receive של MCE Remote ב-IR Server Configuration. את ה-Transmit אפשר להשאיר מסומן.
וכמובן, מי שכבר לא משתמש בתוכנה, מומלץ פשוט להסיר אותה.
-
- IR Server Configuration