אנטיוירוס חינם או לא יקר
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
גיליתי פתאום ש ESET וגם KASPERSKY מאוד יקרים.
שנה שעברה קניתי ב 109 שקל את ה Kaspersky Internet Security
היום רק האנטיוירוס עולה 95 שקל
וגם חידוש זה עניין יקר
החלטתי שזה יותר מידי עבור אנטיוירוס.
אני מעוניין לבדוק אפשרויות אחרות - חינם, או מחיר זול מאוד - 50 שקל נשמע הגיוני.
שנה שעברה קניתי ב 109 שקל את ה Kaspersky Internet Security
היום רק האנטיוירוס עולה 95 שקל
וגם חידוש זה עניין יקר
החלטתי שזה יותר מידי עבור אנטיוירוס.
אני מעוניין לבדוק אפשרויות אחרות - חינם, או מחיר זול מאוד - 50 שקל נשמע הגיוני.
מצטרף לקודמי. אני משתמש בחינמי של מייקרוסופט כבר זמן מה בכמה וכמה מחשבים ועובד מצויין (לא מציק מידי, לא כבד ואין ווירוסים).
מה שכן, באחד מהמחשבים העדכון האוטומטי לא עובד ומידי פעם צריך לאשר לו ידנית לעדכן את הגדרות הוירוסים.
מה שכן, באחד מהמחשבים העדכון האוטומטי לא עובד ומידי פעם צריך לאשר לו ידנית לעדכן את הגדרות הוירוסים.
המיקרוסופט אמנם לא מציק, אבל גם לא מועיל. בעיקר אם אתה מאלו שמורידים תוכנות פרוצות שיכולות להגיע עם הפתעות לא נעימות.. המיקרוסופט גם לעיתים מתנגש עם תוכנות אחרות, מתריע על וירוסים שלא קיימים (הוא מזהה את כל התוכנות המעולות של NIRSOFT כאיום ממשי...). פתרון חינמי שעובד מצויין הוא הגרסה האחרונה של ZONEALARM - גם אנטיוירוס חינמי וללא פרסומות מעצבנות כמו AVIRA המטריד, וגם FIREWALL מעולה. שווה גם לשקול רכישה של רשיון בכדי לקבל חבילת הגנה מושלמת, אם כי האנטיוירוס עובד מצויין בגירסה החינמית.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני עם AVAST 7.
דיי התלבטתי בנושא אולם הבנתי שהוא נחשב לטוב וגם אם לא תמיד מצטיין בכל המבחנים ( למשל הבנתי שלפחות בחלקם AVIRA עולה עליו) הוא אינו כולל פרסומות מעצבנות או התקנת סרגלים בלתי רצויים, וגם כולל בין השאר הגנת P2P.
במקרה שלי (ולדעתי של לא מעט מהאנשים כאן) זה דיי רלוונטי.
אגב, כאשר התקנתי את האווסט7 הוא הביא איתו חבר בצורת התקנת כרום. הסרתי אותו. אם ארצה אתקינו בעצמי.
בנוסף, כנראה שאתקין גם אנטי ספייוור או אנטי מלוורס.
דיי התלבטתי בנושא אולם הבנתי שהוא נחשב לטוב וגם אם לא תמיד מצטיין בכל המבחנים ( למשל הבנתי שלפחות בחלקם AVIRA עולה עליו) הוא אינו כולל פרסומות מעצבנות או התקנת סרגלים בלתי רצויים, וגם כולל בין השאר הגנת P2P.
במקרה שלי (ולדעתי של לא מעט מהאנשים כאן) זה דיי רלוונטי.
אגב, כאשר התקנתי את האווסט7 הוא הביא איתו חבר בצורת התקנת כרום. הסרתי אותו. אם ארצה אתקינו בעצמי.
בנוסף, כנראה שאתקין גם אנטי ספייוור או אנטי מלוורס.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.