קניה מחו"ל- מה לבדוק?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
yoel14 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מתכנן ב"ה לקנות גלקסי נקסוס מחו"ל http://www.expansys-usa.com/google-nexu ... ne-224148/
השאלה שלי היא כזו-
בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר-
1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year
האם זו שונה או כמו גוגל?

2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו'
או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב?

3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסית?
אני מעדיף בתור התחלה לעבוד עם "סטוק OS" ולא ישר להתעסק ברומים ומודים :|
תודה!!!! :wink:

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

1. מגוגל בארה"ב ניתן לרכוש את זה ב10 דולר פחות למעשה.
http://1.hidemyass.com/ip-6/encoded/czo ... X2hzcGE%3D
צריך חשבון גוגל ונוכחות פיזית בארה"ב.

אחריות היצרן באקספנסיס זהה לאחריות שגוגל נותנת. בשני המקרים צריך לפנות לסמסונג ארה"ב.

2. מצב חדש, וכו' תמיד כדאי , עדכוני מערכת , לא יזיק למרות שאין סיבה.
3. לא צריכה להיות בעיה להוריד עדכוני מערכת כל עוד יש אינרטנט , לא תלוי מיקום .

yoel14 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

גדוווול!!
היה לי לינק לאתר\דרך לצפות באתרים שבודקים IP מחו"ל , אבל בדפדפן אחר שלי [אני משתמש בכמה =] אבל לא זכרתי מה זה היה!!
אפילו חיפשתי חבר'ה מחו"ל במיוחד שיבדקו לי באתר של גוגל הנ"ל- כי לא לא הייתה גישה O.0
אז פתרת לי את זה (Y)

חוץ מזה- כן, תכננתי להזמין , לקנות בעצמי!
רק שע"י expansys אני יכול לעשות צ'קאאוט עם אמזון! ולשלם ע"י אשראי שלי!!
דרך גוגל- יש מצב [חזק] שלא אוכל- ואז אצטרך שמישהו ישלם עבורי, ואחרי זה אחזיר לו דרך פייפאל או משהו- העדפתי להמנע ממצב זה.
עוד דבר- אני מבין שדרך גוגל- יהיה קטע קטן של TAX ומשלוח ובלה בלה- וזה מגיע ל435$ !!
ולכן זה יהיה יותר זול [המחיר הסופי שמוצג] בEXPANSYS... [אבל בכללי אתה אומר שהמכשיר יהיה זהה עבורי- EXPANSYS מספקים מכשירים מקוריים עם אביזרים וכו' כאילו קניתי מגוגל עצמה?]
ותודה רבה על המידע שאתה מוסיף לי פה- ולכל מי שרוצה עוד להחכים אותי!
כי אף פעם לא רכשתי בחו"ל - אז כל מידע מועיל :)

דבר נוסף- מטען לסלולרי- לא צריכה להיות לי בעיה עם 220 וולט? אמור להיות מטען שתומך בין 110 ל220 נכון?
מתאם לתקע ["שיניים" מרובעות לעגולות] כבר יש לי [וגם מתאם למתח אמריקאי עד 30W אם אני לא טועה...]

hahaggai
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

רק תוודא שהחשבונית של הקנייה היא על שמך לטובת ניתוק זיכה, אני חושב שזה כל מה שצריך אבל לא סגור על זה.
אני בדיוק מקבל את שלי שנקנה דרך גוגל ומגיע מארה"ב ביום ראשון (Y)

yoel14 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

לגבי השם בחשבונית פחות קריטי לי- כי אין לי כבר מחויבות לאף מפעיל- וכנראה לא אצטרך להשתמש בזה עם החברות החדשות- אבל תודה על הטיפ.
אז יצא לך 435$ מגוגל נכון? משהו כזה- ואיך רכשת- היתה אפשרות צ'קאאוט מפייפאל\אמאזון דרכם?
כי אם לא אולי עדיף לי דרך 410$EXPANSYS ? או שאתה רואה איזה שהם יתרונות לקנייה דרך גוגל? אנא ספר :wink:
חוץ מזה- מה אתה אומר לגבי שאר התהיות\שאלות [מטען\אביזרים\תשלום ישיר\עקיף] וכמה זמן לקח להם לשלוח...
אני אשמח גם לשמוע ממך רשמים בהמשך אחרי שתקבל אותו.
תודה ושבת שלום

:בירה:

hahaggai
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

חברה שלי קנתה לי את זה בארה"ב. תוך 3 ימי עבודה זה כבר הגיע אליה... לא הכרתי את האופציה של EXPANSYS, רוצה לומר אין שום אידאולוגיה מאחורי הקנייה ישירות מגוגל לי זה יצא 430$, כולל הכל, מיסים של בוסטון.
אני קניתי מעמד לשולחן בהטענה, לא המקורי של סמסונג. מגן מסך ומגן סיליקון. אחרי שאקבל אגיד לך מה דעתי.
רק כמובן לבדוק שזה מתאים לרשת שאתה רוצה GSM, בתדר המתאים

לבריאות

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”