קפריסין ויוון ב- DTT בקו החוף ?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אם בם היו יודעים לכמה פרסום הם זוכים כאן... בעצם נראה לי שהם יודעים הרי כל ממיר שמתומכר אצלהם מקבל לינק לסיקור מהפורום שלנו, מדהים נפלאות האינטרט.. בכל מקרה לזרוק 250 ש"ח על אנטנה בשביל מספר ערוצים קטן שמתוכם כמה דוברי אנגלית ובעלי תוכן ענייני? בזבוז.. הערוץ היחידי ששווה צפייה אולי זה היורו ניוז שבאנגלית ואותו ניתן לראות בחינם דרך האינטרנט לייב באיכות HD אם רוצים ובלי אנטנות
תודה על המידע
לא מדוייק. רשות השידור של קפריסין משדרת הרבה תחרויות ספורט חשובות וכיוון שהשידור קרקעי, אין הצפנה והחשכת שידור כמו בלווין.benny123 כתב:אם בם היו יודעים לכמה פרסום הם זוכים כאן... בעצם נראה לי שהם יודעים הרי כל ממיר שמתומכר אצלהם מקבל לינק לסיקור מהפורום שלנו, מדהים נפלאות האינטרט.. בכל מקרה לזרוק 250 ש"ח על אנטנה בשביל מספר ערוצים קטן שמתוכם כמה דוברי אנגלית ובעלי תוכן ענייני? בזבוז.. הערוץ היחידי ששווה צפייה אולי זה היורו ניוז שבאנגלית ואותו ניתן לראות בחינם דרך האינטרנט לייב באיכות HD אם רוצים ובלי אנטנותתודה על המידע
...
אגב, מצרים 2 משדר את הליגה האנגלית בחינם. רק בקרקעי (בלווין מחליפים את המשחקים בסרטים).
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מי שיכול לקלוט את השידורים הללו שיבושם לו, לטעמי זו השקעה מיותרת כי זה תלוי בלא מעט משתנים כפי שניסיונות עבר פה הראו, הקליטה באה והולכת.. צלחת מצד שני אתה תוכל להעיד שזה פתרון קבוע יותר
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
באיזה תדר הם משדרים?
DTT באזור רמת גן
ברמת גן קולטים היטב את קפריסין בשני תדרים. בערוץ 33 תדר 570 מה"ץ וחבילה נוספת בערוץ 37 בתדר 602 מה"ץ. ערוץ 33 נקלט חזק יותר. שני הערוצים נקלטים בעזרת אנטנה פשוטה מסוג דיפול אנכית (עשויה מחוט קואקס באורך 30 סנטימטר)
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום 4z1pf.ברמת גן קולטים היטב את קפריסין בשני תדרים. בערוץ 33 תדר 570 מה"ץ וחבילה נוספת בערוץ 37 בתדר 602 מה"ץ. ערוץ 33 נקלט חזק יותר. שני הערוצים נקלטים בעזרת אנטנה פשוטה מסוג דיפול אנכית (עשויה מחוט קואקס באורך 30 סנטימטר)...
נעים מאוד לראות אותך בפורום הזה.
אני הייתי תלמיד שלך בעבר ואהבתי מאוד את השיעורים שלך.
אני אנסה לקלוט את קפריסין, כרגע 2 ממירים מחוברים אצלי לאנטנה סטנדרטית שעל גג הבנין, אני לא יודע לאן היא מכוונת, במידה ולא אצליח לקלוט אני אנסה לבנות אנטנה כזאת, השאלה היא היא צריכה להיות על הגג או שהיא יכולה להיות מונחת על מקלט הטלויזיה למשל?
ערב טוב
יש לי שתי אנטנות שבניתי עבור DTT. אחת ממוקמת על המזגן והשנייה על המזנון קומה אחת למטה. בשני המקומות כאשר יש קליטה אז קולטים. יש לזכור שלא כל יום קיימת התפשטות גלים שמאפשר קליטה מכוון קפריסין. כאשר אתפנה אצלם את האנטנות ואוסיף כאן תמונה. המחיר שווה לכל נפש 0 (אפס) שקלים. מדדתי את עוצמת הקליטה באנטנה שעל המזגן וקיבלתי 40 ד"ב מיקרו (וולט) בקליטה מקפריסין ולשם השוואה 56 ד"ב מיקרו-וולט בקליטת ישראל.
יש לי שתי אנטנות שבניתי עבור DTT. אחת ממוקמת על המזגן והשנייה על המזנון קומה אחת למטה. בשני המקומות כאשר יש קליטה אז קולטים. יש לזכור שלא כל יום קיימת התפשטות גלים שמאפשר קליטה מכוון קפריסין. כאשר אתפנה אצלם את האנטנות ואוסיף כאן תמונה. המחיר שווה לכל נפש 0 (אפס) שקלים. מדדתי את עוצמת הקליטה באנטנה שעל המזגן וקיבלתי 40 ד"ב מיקרו (וולט) בקליטה מקפריסין ולשם השוואה 56 ד"ב מיקרו-וולט בקליטת ישראל.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

תודה.
אשמח מאוד לתמונה וגם להוראות אם אפשר, על איך לבנות את האנטנה, אתמול בלילה ניסיתי לקלוט אות בתדרים של קפריסין אך לא נקלט כלום, כנראה שהאנטנה על הגג אינה מכוונת לכיוון קפריסין.
אשמח מאוד לתמונה וגם להוראות אם אפשר, על איך לבנות את האנטנה, אתמול בלילה ניסיתי לקלוט אות בתדרים של קפריסין אך לא נקלט כלום, כנראה שהאנטנה על הגג אינה מכוונת לכיוון קפריסין.
הי
במשך השבוע האחרון כמעט ולא הייתה קליטה, היום מהבוקר הקליטה מעולה, כנראה בגלל החמסין שעומד לנחות עלינו.
בתמונה האנטנה שממוקמת על המזגן שבמרפסת הגג ותמונה שניה של האנטנה שממוקמת קומה למטה על המזנון. כאשר יש קליטה אז קולטים בשתיהן הייטב.[img]
במשך השבוע האחרון כמעט ולא הייתה קליטה, היום מהבוקר הקליטה מעולה, כנראה בגלל החמסין שעומד לנחות עלינו.
בתמונה האנטנה שממוקמת על המזגן שבמרפסת הגג ותמונה שניה של האנטנה שממוקמת קומה למטה על המזנון. כאשר יש קליטה אז קולטים בשתיהן הייטב.[img]
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

בתוך האנטנה יש בעצם חוט קואקס באורך 30cm?
ובנוסף היכן ניתן לרכוש אנטנה כזאת? האם יש דרישות מיוחדות?
ובנוסף היכן ניתן לרכוש אנטנה כזאת? האם יש דרישות מיוחדות?
DTT באזור רמת גן
כאשר אתפנה אסביר עם צילומים כיצד לבנות אנטנה כזו וגם לחשב את אורכה. הצינור הוא צינור חשמל רגיל מפלסטיק שמטרתו לשמור על החוט שבפנים במצב אנכי ולמנוע כניסת מים ולחות.