SERVICE MENU LG LED TV
שלום רב,
רכשתי בשבוע שעבר טלויזית LG 42 עם מסך LED. לאחר שהתקנתי את הטלויזיה בבית נחשפתי לטריק ישראלי מסריח
(כמו שמגלים בכל רכישה של מוצר אלקטרוני כלשהו בארץ הקודש, הוא חייב לעבור איזה שינוי בכדי להוציא עוד כסף מהצרכן)
בשורה התחתונה במצב הנוכחי של הגדרות הטלויזיה לא ניתן להגדיר את ישראל כמיקום ולא את העברית כשפה
לאחר חקר אינטרנטי ממושך גילית שניתן לעשות את הדבר באמצעות כניסה עם קוד טכנאי ל SERVICE MENU. בשיחה עם היבואן (י שלום) הנצלנים רוצים 100 ש"ח על טכנאי וטוענים כי המוכר היה צריך לציין עובדה זו, אמרתי כי מדובר בהתנהלות סחטנית ועלובה שלהם ואני לא מוכן להיות קורבן לתכסיס העלוב שלהם.
בכל מקרה, רציתי לדעת האם ניתן להשיג את קוד הטכנאי לטלויזיה?
בתודה מראש
יואב
רכשתי בשבוע שעבר טלויזית LG 42 עם מסך LED. לאחר שהתקנתי את הטלויזיה בבית נחשפתי לטריק ישראלי מסריח
(כמו שמגלים בכל רכישה של מוצר אלקטרוני כלשהו בארץ הקודש, הוא חייב לעבור איזה שינוי בכדי להוציא עוד כסף מהצרכן)
בשורה התחתונה במצב הנוכחי של הגדרות הטלויזיה לא ניתן להגדיר את ישראל כמיקום ולא את העברית כשפה
לאחר חקר אינטרנטי ממושך גילית שניתן לעשות את הדבר באמצעות כניסה עם קוד טכנאי ל SERVICE MENU. בשיחה עם היבואן (י שלום) הנצלנים רוצים 100 ש"ח על טכנאי וטוענים כי המוכר היה צריך לציין עובדה זו, אמרתי כי מדובר בהתנהלות סחטנית ועלובה שלהם ואני לא מוכן להיות קורבן לתכסיס העלוב שלהם.
בכל מקרה, רציתי לדעת האם ניתן להשיג את קוד הטכנאי לטלויזיה?
בתודה מראש
יואב
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
במידה והרכישה בוצעה לא מהיבואן הרשמי ח.י אלא מיבוא מקבילי, ניתן להפוך את המסך לעברית רק על ידי הוספת עדכון תוכנה.
100 ש"ח זה מחיר בדיחה, שבמקומך הייתי כבר ביום ראשון מסדר את העניין...
100 ש"ח זה מחיר בדיחה, שבמקומך הייתי כבר ביום ראשון מסדר את העניין...
לא מחיר בדיחה
ראשית תודה על התגובה.
אבל כאשר מבינים מהם הפעולות שמבצע "הטכנאי", המחיר אינו מחיר בדיחה, מדובר על פעולה בתוך התפריטים הקיימים כאשר אין צורך לעדכן תוכנה, גם אם כן מדובר שוב בפעולה פשוטה (דרך USB).
בכל מקרה, אם אתה יבואן, רציני, ששרות לקוחות היינו ערך חשוב בעינך, אתה אמור לספק את הטלויזיה במדינת ישראל בשפה המקומית (כפי שהדבר נעשה בכל העולם וכפי שח.י. עושים)
הכל יחסי
אבל כאשר מבינים מהם הפעולות שמבצע "הטכנאי", המחיר אינו מחיר בדיחה, מדובר על פעולה בתוך התפריטים הקיימים כאשר אין צורך לעדכן תוכנה, גם אם כן מדובר שוב בפעולה פשוטה (דרך USB).
בכל מקרה, אם אתה יבואן, רציני, ששרות לקוחות היינו ערך חשוב בעינך, אתה אמור לספק את הטלויזיה במדינת ישראל בשפה המקומית (כפי שהדבר נעשה בכל העולם וכפי שח.י. עושים)
הכל יחסי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אם הטלוויזיה היתה SMART אז היה פתרון פשוט להיכנס ל SERVICE MENU.
https://play.google.com/store/apps/deta ... droid.lgsm
בכל מקרה כניסה לתפריט הזה מסוכנת ויכולה בטעות קטנה אחת להשבית את הטלוויזיה. אז אני מציע לך לאכול את הכובע ולשלם את ה 100 שקל.
https://play.google.com/store/apps/deta ... droid.lgsm
בכל מקרה כניסה לתפריט הזה מסוכנת ויכולה בטעות קטנה אחת להשבית את הטלוויזיה. אז אני מציע לך לאכול את הכובע ולשלם את ה 100 שקל.
ממש לא, פעם ראשונה שאני נחשף לייבוא המקבילי או איך שלא קוראים לזה, שאתה נכנס לאתר LG הרשמי ואתה מחפש דגמים אתה לא רואה איזושהי אזהרה או הצהרה על כך שאפשר לקבל את אותו מוצר , אותו דגם עם הבדלים. מחוץ מזה שההתנהלות של י.שלום היא התגלמות הישראלי המכוער , הפונקציה קיימת , אתה מוכר את המוצר בישראל, למה אתה לא מוציא את המוצר מהחנות שלך בהתאם לשוק המקומי?!!, מדובר בפונצקיה שקיימת במכשיר, הטכנאי הגאון שלו לא כותב שפת קוד חדשה עם כל הכבוד לו !, זה כמו שתקנה רכב עם חלונות חשמל, תבוא לפתוח את החלון , פתאום תגלה שהוא לא עובד, תתקשר ליבואן ואז הוא יגיד לך "נכון , יש חלון חשמלי, אבל אם אתה רוצה לפתוח אותו צריך לשלם 100 ש"ח לטכנאי שיחבר לך אותו"
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה תמכור ותקנה חדשה מח.י,
אז אתה לא תשלם לי. שלום את ה100 שקל האלה אבל בסוף מי שתמכור לו ישלם אותם, לא עשית פה כלום,
אל תלך ראש בקיר תהנה מהטלויזיה גם אם זה אומר עוד 100 שקל
אז אתה לא תשלם לי. שלום את ה100 שקל האלה אבל בסוף מי שתמכור לו ישלם אותם, לא עשית פה כלום,
אל תלך ראש בקיר תהנה מהטלויזיה גם אם זה אומר עוד 100 שקל
אני שב ואומר, אם היבואן, החובבן, הנצלן, חושב שהוא יוציא כסף בתחבולות מלקוחות, הוא טועה במקרה שלי, גם אם אני הולך מאוד להקשות על עצמי, ולהפסיד עוד כסף , זה עדיף לי מאשר לבזבז עוד אגורה אחת על בעל עסק שמתנהג בצורה כזו, אני אומר די לצרכנות טיפשית, די לפרנס גזלנים, הגיע הזמן שנקבל שירות עבור הכסף שלנו ושרות מלא כמו שניתן בכל מדינה מערבית. די לארץ הקומבינות. בוא גם נשים דברים בפרופורציות, אני לא הולך להסתובב עם הטלויזיה ברכב ולהציע אותה לאנשים ברחוב, תמונה אחת ביד -2 ואני מעיף אותה, לאחר מכן מבצע רכישה באינטרנט ומקבל את הטלויזיה החדשה עד הבית וסוגר סיפור, בוא נשים דברים בפרופורציות.
פרופורציות...?Fyoav כתב:אני שב ואומר, אם היבואן, החובבן, הנצלן, חושב שהוא יוציא כסף בתחבולות מלקוחות, הוא טועה במקרה שלי, גם אם אני הולך מאוד להקשות על עצמי, ולהפסיד עוד כסף , זה עדיף לי מאשר לבזבז עוד אגורה אחת על בעל עסק שמתנהג בצורה כזו, אני אומר די לצרכנות טיפשית, די לפרנס גזלנים, הגיע הזמן שנקבל שירות עבור הכסף שלנו ושרות מלא כמו שניתן בכל מדינה מערבית. די לארץ הקומבינות. בוא גם נשים דברים בפרופורציות, אני לא הולך להסתובב עם הטלויזיה ברכב ולהציע אותה לאנשים ברחוב, תמונה אחת ביד -2 ואני מעיף אותה, לאחר מכן מבצע רכישה באינטרנט ומקבל את הטלויזיה החדשה עד הבית וסוגר סיפור, בוא נשים דברים בפרופורציות....
שמע בנאדם, גם לי יש עקרונות ברזל בדיוק כמו שלך, אבל מדובר כאן על 100 ש"ח, נניח והטכנאי מגיע אליך, רק הדלק עולה חצי מזה, נכון שזה לא אידיאלי בעולם מתוקן, אבל אתה מדבר כאן על להפסיד מאות או אלפי שקלים בכך שתמכור את הטלויזיה שלך (הרי תצטרך למכור במחיר הפסד, אלא אם כן תמצא "תמים" כלשהו - סיכוי נדיר, ישראלים אנשים לא קלים) - כל זה יכול להפתר אם תפרד מ-100 ש"ח...
את העבודה שלך כבר עשית, העברת ביקורת על היבואן, כולנו קראנו, נזהרנו... נראה לי שעדיף לך לשלם מאשר להתקע עם אותן עקרונות ברזל..
Utopia
תלמד ממני יש לי עקרונות ברזל אבל אם צריך יש לי עקרונות אחרים (-:
שלם 100 שקל וחייך יחזרו למסלולם עם לקח לעתיד "שאין לך מספיק כסף לקנות דברים זולים"
ולפעמים כידי לקנות מהיבואן הרשמי
ולפעמים כידי לקנות מהיבואן הרשמי
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
LIKEkipikipod כתב:פרופורציות...?Fyoav כתב:אני שב ואומר, אם היבואן, החובבן, הנצלן, חושב שהוא יוציא כסף בתחבולות מלקוחות, הוא טועה במקרה שלי, גם אם אני הולך מאוד להקשות על עצמי, ולהפסיד עוד כסף , זה עדיף לי מאשר לבזבז עוד אגורה אחת על בעל עסק שמתנהג בצורה כזו, אני אומר די לצרכנות טיפשית, די לפרנס גזלנים, הגיע הזמן שנקבל שירות עבור הכסף שלנו ושרות מלא כמו שניתן בכל מדינה מערבית. די לארץ הקומבינות. בוא גם נשים דברים בפרופורציות, אני לא הולך להסתובב עם הטלויזיה ברכב ולהציע אותה לאנשים ברחוב, תמונה אחת ביד -2 ואני מעיף אותה, לאחר מכן מבצע רכישה באינטרנט ומקבל את הטלויזיה החדשה עד הבית וסוגר סיפור, בוא נשים דברים בפרופורציות....
שמע בנאדם, גם לי יש עקרונות ברזל בדיוק כמו שלך, אבל מדובר כאן על 100 ש"ח, נניח והטכנאי מגיע אליך, רק הדלק עולה חצי מזה, נכון שזה לא אידיאלי בעולם מתוקן, אבל אתה מדבר כאן על להפסיד מאות או אלפי שקלים בכך שתמכור את הטלויזיה שלך (הרי תצטרך למכור במחיר הפסד, אלא אם כן תמצא "תמים" כלשהו - סיכוי נדיר, ישראלים אנשים לא קלים) - כל זה יכול להפתר אם תפרד מ-100 ש"ח...
את העבודה שלך כבר עשית, העברת ביקורת על היבואן, כולנו קראנו, נזהרנו... נראה לי שעדיף לך לשלם מאשר להתקע עם אותן עקרונות ברזל.....