SERVICE MENU LG LED TV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
רכשתי בשבוע שעבר טלויזית LG 42 עם מסך LED. לאחר שהתקנתי את הטלויזיה בבית נחשפתי לטריק ישראלי מסריח
(כמו שמגלים בכל רכישה של מוצר אלקטרוני כלשהו בארץ הקודש, הוא חייב לעבור איזה שינוי בכדי להוציא עוד כסף מהצרכן)
בשורה התחתונה במצב הנוכחי של הגדרות הטלויזיה לא ניתן להגדיר את ישראל כמיקום ולא את העברית כשפה
לאחר חקר אינטרנטי ממושך גילית שניתן לעשות את הדבר באמצעות כניסה עם קוד טכנאי ל SERVICE MENU. בשיחה עם היבואן (י שלום) הנצלנים רוצים 100 ש"ח על טכנאי וטוענים כי המוכר היה צריך לציין עובדה זו, אמרתי כי מדובר בהתנהלות סחטנית ועלובה שלהם ואני לא מוכן להיות קורבן לתכסיס העלוב שלהם.

בכל מקרה, רציתי לדעת האם ניתן להשיג את קוד הטכנאי לטלויזיה?
בתודה מראש
יואב

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

במידה והרכישה בוצעה לא מהיבואן הרשמי ח.י אלא מיבוא מקבילי, ניתן להפוך את המסך לעברית רק על ידי הוספת עדכון תוכנה.
100 ש"ח זה מחיר בדיחה, שבמקומך הייתי כבר ביום ראשון מסדר את העניין...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

לא מחיר בדיחה

שליחה #3 

ראשית תודה על התגובה.
אבל כאשר מבינים מהם הפעולות שמבצע "הטכנאי", המחיר אינו מחיר בדיחה, מדובר על פעולה בתוך התפריטים הקיימים כאשר אין צורך לעדכן תוכנה, גם אם כן מדובר שוב בפעולה פשוטה (דרך USB).
בכל מקרה, אם אתה יבואן, רציני, ששרות לקוחות היינו ערך חשוב בעינך, אתה אמור לספק את הטלויזיה במדינת ישראל בשפה המקומית (כפי שהדבר נעשה בכל העולם וכפי שח.י. עושים)

הכל יחסי

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

זהו? אף אחד לא התנסה במקרה דומה?! אין פתרון ללא נצלנות של היבואן?!

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #5 

על איזה דגם מדובר?

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

integral כתב:על איזה דגם מדובר?
...
LG LED TV MODEL: 42LV355U-ZH

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

אם הטלוויזיה היתה SMART אז היה פתרון פשוט להיכנס ל SERVICE MENU.

https://play.google.com/store/apps/deta ... droid.lgsm

בכל מקרה כניסה לתפריט הזה מסוכנת ויכולה בטעות קטנה אחת להשבית את הטלוויזיה. אז אני מציע לך לאכול את הכובע ולשלם את ה 100 שקל.

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני מעדיף למכור את הטלויזיה ולקנות אותו דגם רק הפעם דרך ח.י , הם מוכרים עם התפריט בעברית ללא תוספת תשלום, את כל דגמי הטלויזיה שלהם

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #9 

מעצבן, נכון!
אבל עדיין מחיר זניח.
תבלע את הרוק ותשדרג.
חבל להחזיר, לקחת, לקנות....סתם באלגן בשביל 100 ש"ח

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

בשביל עקרונות אני מוכן להזיע ולהתאמץ העיקר שיבואן נצלן וחובבן, סוג ז , לא ייראה ממני שקל!

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #11 

כשקנית ב י.שלום מה חשבת?
חשבת לחסוך כסף לא?
לפעמים מצליחים לחסוך ולפעמים לא.
במקרה שלך זה עלה לך ב 100 ש"ח.

רוצה לריב איתו בבקשה, אף ריב לא שווה 100 ש"ח
אבל תהנה לך.

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

ממש לא, פעם ראשונה שאני נחשף לייבוא המקבילי או איך שלא קוראים לזה, שאתה נכנס לאתר LG הרשמי ואתה מחפש דגמים אתה לא רואה איזושהי אזהרה או הצהרה על כך שאפשר לקבל את אותו מוצר , אותו דגם עם הבדלים. מחוץ מזה שההתנהלות של י.שלום היא התגלמות הישראלי המכוער , הפונקציה קיימת , אתה מוכר את המוצר בישראל, למה אתה לא מוציא את המוצר מהחנות שלך בהתאם לשוק המקומי?!!, מדובר בפונצקיה שקיימת במכשיר, הטכנאי הגאון שלו לא כותב שפת קוד חדשה עם כל הכבוד לו !, זה כמו שתקנה רכב עם חלונות חשמל, תבוא לפתוח את החלון , פתאום תגלה שהוא לא עובד, תתקשר ליבואן ואז הוא יגיד לך "נכון , יש חלון חשמלי, אבל אם אתה רוצה לפתוח אותו צריך לשלם 100 ש"ח לטכנאי שיחבר לך אותו"

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

אתה תמכור ותקנה חדשה מח.י,
אז אתה לא תשלם לי. שלום את ה100 שקל האלה אבל בסוף מי שתמכור לו ישלם אותם, לא עשית פה כלום,
אל תלך ראש בקיר תהנה מהטלויזיה גם אם זה אומר עוד 100 שקל

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

אם ימכור אותה מיד שניה ישלם הרבה יותר מ 100 שקל כי מי יקנה מסך מיד שניה באותו מחיר שהיא עולה בחנות? (שלא לדבר על ההתעסקות).

עצתי למקרים שכאלו היא להיות חכם ולא צודק :).

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #15 

לא להתקרב ליבואן י.שלום :evil: :evil: :evil:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אני שב ואומר, אם היבואן, החובבן, הנצלן, חושב שהוא יוציא כסף בתחבולות מלקוחות, הוא טועה במקרה שלי, גם אם אני הולך מאוד להקשות על עצמי, ולהפסיד עוד כסף , זה עדיף לי מאשר לבזבז עוד אגורה אחת על בעל עסק שמתנהג בצורה כזו, אני אומר די לצרכנות טיפשית, די לפרנס גזלנים, הגיע הזמן שנקבל שירות עבור הכסף שלנו ושרות מלא כמו שניתן בכל מדינה מערבית. די לארץ הקומבינות. בוא גם נשים דברים בפרופורציות, אני לא הולך להסתובב עם הטלויזיה ברכב ולהציע אותה לאנשים ברחוב, תמונה אחת ביד -2 ואני מעיף אותה, לאחר מכן מבצע רכישה באינטרנט ומקבל את הטלויזיה החדשה עד הבית וסוגר סיפור, בוא נשים דברים בפרופורציות.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #17 

Fyoav כתב:אני שב ואומר, אם היבואן, החובבן, הנצלן, חושב שהוא יוציא כסף בתחבולות מלקוחות, הוא טועה במקרה שלי, גם אם אני הולך מאוד להקשות על עצמי, ולהפסיד עוד כסף , זה עדיף לי מאשר לבזבז עוד אגורה אחת על בעל עסק שמתנהג בצורה כזו, אני אומר די לצרכנות טיפשית, די לפרנס גזלנים, הגיע הזמן שנקבל שירות עבור הכסף שלנו ושרות מלא כמו שניתן בכל מדינה מערבית. די לארץ הקומבינות. בוא גם נשים דברים בפרופורציות, אני לא הולך להסתובב עם הטלויזיה ברכב ולהציע אותה לאנשים ברחוב, תמונה אחת ביד -2 ואני מעיף אותה, לאחר מכן מבצע רכישה באינטרנט ומקבל את הטלויזיה החדשה עד הבית וסוגר סיפור, בוא נשים דברים בפרופורציות.
...
פרופורציות...?

שמע בנאדם, גם לי יש עקרונות ברזל בדיוק כמו שלך, אבל מדובר כאן על 100 ש"ח, נניח והטכנאי מגיע אליך, רק הדלק עולה חצי מזה, נכון שזה לא אידיאלי בעולם מתוקן, אבל אתה מדבר כאן על להפסיד מאות או אלפי שקלים בכך שתמכור את הטלויזיה שלך (הרי תצטרך למכור במחיר הפסד, אלא אם כן תמצא "תמים" כלשהו - סיכוי נדיר, ישראלים אנשים לא קלים) - כל זה יכול להפתר אם תפרד מ-100 ש"ח...

את העבודה שלך כבר עשית, העברת ביקורת על היבואן, כולנו קראנו, נזהרנו... נראה לי שעדיף לך לשלם מאשר להתקע עם אותן עקרונות ברזל..
Utopia

Fyoav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

אם מישהו יכול להשיג לי טכנאי, שאינו קשור ליבואן הנ"ל אני מוכן לשלם גם 200 ש"ח , טכנאי שמעביר את הכסף למסחטת הכספים הנצלנית של י.שלום לא ידרוך בביתי .

natis
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 1 פעם

תלמד ממני יש לי עקרונות ברזל אבל אם צריך יש לי עקרונות אחרים (-:

שליחה #19 

שלם 100 שקל וחייך יחזרו למסלולם עם לקח לעתיד "שאין לך מספיק כסף לקנות דברים זולים"
ולפעמים כידי לקנות מהיבואן הרשמי

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #20 

kipikipod כתב:
Fyoav כתב:אני שב ואומר, אם היבואן, החובבן, הנצלן, חושב שהוא יוציא כסף בתחבולות מלקוחות, הוא טועה במקרה שלי, גם אם אני הולך מאוד להקשות על עצמי, ולהפסיד עוד כסף , זה עדיף לי מאשר לבזבז עוד אגורה אחת על בעל עסק שמתנהג בצורה כזו, אני אומר די לצרכנות טיפשית, די לפרנס גזלנים, הגיע הזמן שנקבל שירות עבור הכסף שלנו ושרות מלא כמו שניתן בכל מדינה מערבית. די לארץ הקומבינות. בוא גם נשים דברים בפרופורציות, אני לא הולך להסתובב עם הטלויזיה ברכב ולהציע אותה לאנשים ברחוב, תמונה אחת ביד -2 ואני מעיף אותה, לאחר מכן מבצע רכישה באינטרנט ומקבל את הטלויזיה החדשה עד הבית וסוגר סיפור, בוא נשים דברים בפרופורציות.
...
פרופורציות...?

שמע בנאדם, גם לי יש עקרונות ברזל בדיוק כמו שלך, אבל מדובר כאן על 100 ש"ח, נניח והטכנאי מגיע אליך, רק הדלק עולה חצי מזה, נכון שזה לא אידיאלי בעולם מתוקן, אבל אתה מדבר כאן על להפסיד מאות או אלפי שקלים בכך שתמכור את הטלויזיה שלך (הרי תצטרך למכור במחיר הפסד, אלא אם כן תמצא "תמים" כלשהו - סיכוי נדיר, ישראלים אנשים לא קלים) - כל זה יכול להפתר אם תפרד מ-100 ש"ח...

את העבודה שלך כבר עשית, העברת ביקורת על היבואן, כולנו קראנו, נזהרנו... נראה לי שעדיף לך לשלם מאשר להתקע עם אותן עקרונות ברזל..
...
LIKE

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”