HTC One X
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
שלום,
רציתי לשתף אותכם בדעה שלי על המכשיר.
רכשנו שני מכשירים בברלין וגרמניה, כל מכשיר עולה 560 יורו והחזר מס של 62 בשדה תעופה.
המכשיר מדהים ביופיו בתור מוצר, הגב של המכשיר (בצבע לבן) פשוט מעוצב מדהים.
אני צופה בעיה עם המצלמה עקב הבליטה שלה בגב המכשיר. כיסוי ככל הנראה ימנע את זה אבל זוגתי לא אוהבת לשים.
המכשיר קל מאוד, אולי בשל גודלו הפיזי זה אפילו מורגש יותר קל מהמספר (130 גרם)
המכשיר הודלק, מסך מטריף, חד כתער, בהיר, צבעים אמייתיים.
בלי לראות את הגלקסי 3, אני בטוח שיש פה תחרות מאוד מאוד קשה.
הגודל של המכשיר הוא נוח ביד, קצת קשה לעבור מקצה לקצה ביד אחת אבל בכל זאת יש יתרונות.
המערכת עצמה, כמו שרק HTC יודעים לעשות, מצויינת, הכל מוכן לעבודה, סנכרונים לפייסבוק קיימים, הכל פשוט נוח.
קצת קשה לחוות דעה על זמני סוללה, יום ראשון שהמכשיר מחובר לרשת סלולרית, נדע בעוד כמה ימים.
הדבר היחיד שקצת הפריע לי, והוא אני מניח אל-חזור, הוא המחסור בכפתור MENU.
אחת הדברים שאהבתי באנדרויד הם הכפתור הזה, וצחקתי על אייפונרים שהם צריכים לתפוס מקום במסך בשביל תפריט.
פה מתווסף מתחת למסך שורה של כ0.8 ס"מ עם 3 נקודות, שמשמשת בתור כפתור תפריט לכל דבר.
אני ידוע שלא ביקורת מלאה, יש כאלה עשרות ברשת, אם יש שאלות אשמח לענות.
רציתי לשתף אותכם בדעה שלי על המכשיר.
רכשנו שני מכשירים בברלין וגרמניה, כל מכשיר עולה 560 יורו והחזר מס של 62 בשדה תעופה.
המכשיר מדהים ביופיו בתור מוצר, הגב של המכשיר (בצבע לבן) פשוט מעוצב מדהים.
אני צופה בעיה עם המצלמה עקב הבליטה שלה בגב המכשיר. כיסוי ככל הנראה ימנע את זה אבל זוגתי לא אוהבת לשים.
המכשיר קל מאוד, אולי בשל גודלו הפיזי זה אפילו מורגש יותר קל מהמספר (130 גרם)
המכשיר הודלק, מסך מטריף, חד כתער, בהיר, צבעים אמייתיים.
בלי לראות את הגלקסי 3, אני בטוח שיש פה תחרות מאוד מאוד קשה.
הגודל של המכשיר הוא נוח ביד, קצת קשה לעבור מקצה לקצה ביד אחת אבל בכל זאת יש יתרונות.
המערכת עצמה, כמו שרק HTC יודעים לעשות, מצויינת, הכל מוכן לעבודה, סנכרונים לפייסבוק קיימים, הכל פשוט נוח.
קצת קשה לחוות דעה על זמני סוללה, יום ראשון שהמכשיר מחובר לרשת סלולרית, נדע בעוד כמה ימים.
אחת הדברים שאהבתי באנדרויד הם הכפתור הזה, וצחקתי על אייפונרים שהם צריכים לתפוס מקום במסך בשביל תפריט.
פה מתווסף מתחת למסך שורה של כ0.8 ס"מ עם 3 נקודות, שמשמשת בתור כפתור תפריט לכל דבר.
אני ידוע שלא ביקורת מלאה, יש כאלה עשרות ברשת, אם יש שאלות אשמח לענות.
-
Chura
- חבר מביא חבר

לחברה שלי היה Wildfire, בהשוואה בינו לבין הHOX (HTC ONE X) המסך שלו בדיוק כפול מה Wildfire.
לי היה דיזייר.
מה שאני כל כך אוהב באנדרויד, ואין לו אפילו משהו קרוב באייפון, זה הקלות בהעברת נתנונים בעת שדרוג.
המצלמה הבולטת מטרידה אותי בגלל שמניחים בכל מקום על הגב, והמצלמה שהיא כל כך איכותית אגב, תפגע בשל שריטות בעדשה.
לי היה דיזייר.
מה שאני כל כך אוהב באנדרויד, ואין לו אפילו משהו קרוב באייפון, זה הקלות בהעברת נתנונים בעת שדרוג.
המצלמה הבולטת מטרידה אותי בגלל שמניחים בכל מקום על הגב, והמצלמה שהיא כל כך איכותית אגב, תפגע בשל שריטות בעדשה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
Chura אני כבר שנה עם הDHD , אהיה במינכן וברלין בספטמבר וגם חושב על שדרוג.
הבעיה שלי עם הDHD זה סוללה חלשה ומדי פעם המכשיר נתקע בגלל עומס של אפליקציות שיש לי על המכשיר. עשיתי לו ROOT וצרבתי עליו רומים מספר פעמים, העדכון האחרון היה לפני יותר מחצי שנה . כל פעם שאני בחול ושם בו SIM "זר" אני סובל מהרבה ריסטים ומכשיר נתקע.
אני מניח שזה בגלל ROM שהוא לא מקורי של המכשיר , אבל יכול להיות שיש סיבות נוספות שקשורות ליצרן.
בכל מקרה אתה מרגיש שיש סיבה אמיתית לשדרוג הזה? הרי גיימרים כבדים אנחנו לא , מצלמה תמיד עדיף להשתמש בדבר האמיתי במיוחד בתנאי חושך , ובתכלס הDHD דיי היה עונה לצרכים הבסיסיים. גודל מסך זה פיצ'ר נחמד ואולי איזה שיפור קטן ברזולוציה (לא שאני רואה בו סרטים).
סוללה זה אולי אחד הדברים היותר חשובים לי בשדרוג, וגם מצלמה קידמית! שלא היתה קיימת בDHD
לגבי פיצ'רים נוספים שצויינו בגאלאקסי 3 כמו מנגנון זיהוי קול חדיש ,סיבוב מסך שעוקב אחרי הפנים ובטח יש עוד כמה שלא בדקתי.
הבעיה שלי עם הDHD זה סוללה חלשה ומדי פעם המכשיר נתקע בגלל עומס של אפליקציות שיש לי על המכשיר. עשיתי לו ROOT וצרבתי עליו רומים מספר פעמים, העדכון האחרון היה לפני יותר מחצי שנה . כל פעם שאני בחול ושם בו SIM "זר" אני סובל מהרבה ריסטים ומכשיר נתקע.
אני מניח שזה בגלל ROM שהוא לא מקורי של המכשיר , אבל יכול להיות שיש סיבות נוספות שקשורות ליצרן.
בכל מקרה אתה מרגיש שיש סיבה אמיתית לשדרוג הזה? הרי גיימרים כבדים אנחנו לא , מצלמה תמיד עדיף להשתמש בדבר האמיתי במיוחד בתנאי חושך , ובתכלס הDHD דיי היה עונה לצרכים הבסיסיים. גודל מסך זה פיצ'ר נחמד ואולי איזה שיפור קטן ברזולוציה (לא שאני רואה בו סרטים).
סוללה זה אולי אחד הדברים היותר חשובים לי בשדרוג, וגם מצלמה קידמית! שלא היתה קיימת בDHD
לגבי פיצ'רים נוספים שצויינו בגאלאקסי 3 כמו מנגנון זיהוי קול חדיש ,סיבוב מסך שעוקב אחרי הפנים ובטח יש עוד כמה שלא בדקתי.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- sheva23
- חבר ותיק

עד כמה שידוע לי אפשר לדחוף את האחריות ל..... בארץ
במילים יפות אין אחריות בארץ למכשיר שאתה קונה בחו"ל. אבל תמיד אפשר לשלוח על חשבונך את המכשיר ליצרן לטובת תיקון. סיפור שלא אמור לעלות יותר מדי, הכאב ראש זה רק למלא מסמכים מול המכס שהמכשיר נשלח לצורך תיקון שלא תשלם עליו מכס נוסף
לא בדקתי אם חברות הסלולר הולכות למכור כאן את הONE X , במידה וכן ואתה הולך לרכוש אז תהיה אחריות.
לגבי סוללה, אפשר להזמין מEBAY סוללה מקורית לא אמור להעבור את ה100 ש"ח כולל משלוח. סוללה מזוייפת תעלה שליש מחיר.
לעומת IPHONE אין בעיה לפתוח את הכיסוי של הסוללה בHTC (זה "קשה" באותה מידה כמו להחליף סוללות בשלט טלוויזיה), אף אחד לא מונע ממך במכשירים מבוססי ANDROID להחליף סוללה במהלך השימוש היומיומי (לעבוד עם 2 סוללות).
במילים יפות אין אחריות בארץ למכשיר שאתה קונה בחו"ל. אבל תמיד אפשר לשלוח על חשבונך את המכשיר ליצרן לטובת תיקון. סיפור שלא אמור לעלות יותר מדי, הכאב ראש זה רק למלא מסמכים מול המכס שהמכשיר נשלח לצורך תיקון שלא תשלם עליו מכס נוסף
לא בדקתי אם חברות הסלולר הולכות למכור כאן את הONE X , במידה וכן ואתה הולך לרכוש אז תהיה אחריות.
לגבי סוללה, אפשר להזמין מEBAY סוללה מקורית לא אמור להעבור את ה100 ש"ח כולל משלוח. סוללה מזוייפת תעלה שליש מחיר.
לעומת IPHONE אין בעיה לפתוח את הכיסוי של הסוללה בHTC (זה "קשה" באותה מידה כמו להחליף סוללות בשלט טלוויזיה), אף אחד לא מונע ממך במכשירים מבוססי ANDROID להחליף סוללה במהלך השימוש היומיומי (לעבוד עם 2 סוללות).
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
sheva23 ,תבדוק את העובדות שלך שוב פעם ,יש כבר לא מעט מכשירי "אנדרואיד סופר דופר פתוחים פתוחים ומגישים" שאי אפשר להחליף את הסוללה בהם .
הHTC One X הוא אחד מהם ,אני משער ששאר הסידרה בדיוק אותו דבר , וHTC לא היחידה ...בRAZR גם אי אפשר להחליף את הסוללה , ובטוח יש עוד מכשירים .
הHTC One X הוא אחד מהם ,אני משער ששאר הסידרה בדיוק אותו דבר , וHTC לא היחידה ...בRAZR גם אי אפשר להחליף את הסוללה , ובטוח יש עוד מכשירים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אני מניח שאתה כבר יודע שברגע שתבצע ROOT תוכל לשייך את ה -"תפריט" ל "כפתור" ה - HOME (לחיצה ארוכה) וכך למנוע בזבוז של 0.8 ס"מ מסך .Chura כתב:
פה מתווסף מתחת למסך שורה של כ0.8 ס"מ עם 3 נקודות, שמשמשת בתור כפתור תפריט לכל דבר....
- sheva23
- חבר ותיק

צודקים דיי הפתיע אותי,ב ONE X HTC שינו מדיניות
אם טאצ'גרופ יביאו את המכשיר לארץ והסלולר יתמכו, אז הם אלה שיטפלו בהחלפת סוללה במידה ותהיה תקולה. פתיחת סוללה עי משתמש בהחלט תהרוס את האחריות.
IamEzio
יש איזו סיבה לזה ? כדוגמת שמירה טובה יותר על מבנה המכשיר ....אולי התקבלו תלונות רבות על מכשירים תקולים עי משתמשים שהתעסקו יותר מדי בהחלפת סוללה
לדעתי זה סוג של חסרון, סוללה נוספת בעיקר לנמצאים בחול ויוצאים לטיולים ארוכים ללא חשמל באזור יכולה להוות פתרון יעיל.
אם טאצ'גרופ יביאו את המכשיר לארץ והסלולר יתמכו, אז הם אלה שיטפלו בהחלפת סוללה במידה ותהיה תקולה. פתיחת סוללה עי משתמש בהחלט תהרוס את האחריות.
IamEzio
יש איזו סיבה לזה ? כדוגמת שמירה טובה יותר על מבנה המכשיר ....אולי התקבלו תלונות רבות על מכשירים תקולים עי משתמשים שהתעסקו יותר מדי בהחלפת סוללה
לדעתי זה סוג של חסרון, סוללה נוספת בעיקר לנמצאים בחול ויוצאים לטיולים ארוכים ללא חשמל באזור יכולה להוות פתרון יעיל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כעיקרון זה אמור לאפשר להם לעשות את המכשיר דק יותר בעוד כמה מילמטרים וכו' ,יש לזה את הסיבות העיצוביות שלו.
בעיקרון גם ככה *רוב* האנשים לא מתעסקים עם הדברים האלו והסוללות האלו בשימוש הגיוני בהחלט אמורות להחזיק שלוש שנים .. ככה שכנראה בחרו על העיצוב בהשוואה לשימושיות .
בעיקרון גם ככה *רוב* האנשים לא מתעסקים עם הדברים האלו והסוללות האלו בשימוש הגיוני בהחלט אמורות להחזיק שלוש שנים .. ככה שכנראה בחרו על העיצוב בהשוואה לשימושיות .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Chura - רק הערה קטנה - אני חושב שבימי הICLOUD - קצת קשה להגיד שבאייפון קשה לעבור טלפון/לשדרג... (כל עוד אתה משדרג לעוד אייפון
)
-
Chura
- חבר מביא חבר

החלפת סוללה מתבצעת כמו באייפון, ע"י פירוק מלא של המכשיר.
אבל מישהו העיר את תשומת ליבי למשהו, שהוא דיי נכון, החלפת סוללה לא מתבצעת על בסיס יומי אלא רק למקרים שצריך כמו חו"ל מילואים וכו'.
למצבים כאלו אפשר לקנות מטען סוללות נייד או אני מניח שיצא בקרוב כיסוי מטעין כזה.
אני לא יודע אם זה עדיף על סוללה מתחלפת אבל לטעמי האישי זה עדיף.
מה שמרגיז אותי כל הזמן שסמסונג הצליחו לעשות מכשיר זהה במימדים עם סוללה מתחלפת !
אני מניח שזה נעוץ עקב השימוש של מסונג בגורילה גלאס 2 לעומת 1 ב"אחד"
אבל מישהו העיר את תשומת ליבי למשהו, שהוא דיי נכון, החלפת סוללה לא מתבצעת על בסיס יומי אלא רק למקרים שצריך כמו חו"ל מילואים וכו'.
למצבים כאלו אפשר לקנות מטען סוללות נייד או אני מניח שיצא בקרוב כיסוי מטעין כזה.
אני לא יודע אם זה עדיף על סוללה מתחלפת אבל לטעמי האישי זה עדיף.
מה שמרגיז אותי כל הזמן שסמסונג הצליחו לעשות מכשיר זהה במימדים עם סוללה מתחלפת !
אני מניח שזה נעוץ עקב השימוש של מסונג בגורילה גלאס 2 לעומת 1 ב"אחד"
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אכזבה גדולה כל עניין הסוללה.
בגלל זה כנראה אוותר על ONE X ועל גלאקסי S3, ואשאר עם הדיזייר המתפרק שלי עד שיופיע טלפון ראוי לשמו שמחזיק לפחות יומיים בשימוש סביר.
ולא, מוטורולה רייזר לא נכלל ברשימה.
אגב אני בטוח שבידי החברות כבר מזמן טכנולוגיה לייצור סוללות מעל 3000 MAH, אבל הן כנראה סיכמו ביניהן על סוג של חוק מור.
להחליף סוללות באמצע היום? הצחקתם אותי.
בגלל זה כנראה אוותר על ONE X ועל גלאקסי S3, ואשאר עם הדיזייר המתפרק שלי עד שיופיע טלפון ראוי לשמו שמחזיק לפחות יומיים בשימוש סביר.
ולא, מוטורולה רייזר לא נכלל ברשימה.
אגב אני בטוח שבידי החברות כבר מזמן טכנולוגיה לייצור סוללות מעל 3000 MAH, אבל הן כנראה סיכמו ביניהן על סוג של חוק מור.
להחליף סוללות באמצע היום? הצחקתם אותי.
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
תתחדש תתחדש
אחלה של מכשיר תכננתי לקנות אותו כמה פעמים אבל ברגע שהכריזו על הגלקסי 3 נעצרתי קצת
בגלל שיש שם נתונים טיפה יותר טובים
אבל ללא ספק אלה שני מכשירים מעוצבים וטובים.
אני כרגע עם HTC ישן ועדיין מרוצה מהם
אחלה של מכשיר תכננתי לקנות אותו כמה פעמים אבל ברגע שהכריזו על הגלקסי 3 נעצרתי קצת
בגלל שיש שם נתונים טיפה יותר טובים
אבל ללא ספק אלה שני מכשירים מעוצבים וטובים.
אני כרגע עם HTC ישן ועדיין מרוצה מהם
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
-
Chura
- חבר מביא חבר

אחרי שבוע עם המכשירים, פשוט מדהים.
המכשיר פשוט טיל בליסטי, שום דבר לא מפריע לו, אני עדיין מתרגש כל פעם
לא כל כך הבנתי במה סמסונג עולה על הHOX (HTC One X).
הדבר היחיד ששונה מבחינתי הוא הסוללה וההטענה האלחוטית.
לגבי הסוללה ארצה להבהיר, הסוללה מצויינת בHOX, אני מחזיק איתו יום וחצי - יומיים, לעומת יום בלבד שהיה מחזיק הדיזייר הקודם.
בררתי את הנושא ומסתבר שיש למעבד מיני ליבה חמישית שכל כולה מתעסקת בחסכון במשאבים וסוללה, ומכבה ליבות כאשר לא צריך.
למיטב הבנתי אין זאת בגלקסי, ולכן מבחינת חיי מסך הם דיי מקבילים למרות הפרשי הקיבולת.
בנוסף, אני אישית, מאוד לא מתחבר לTouch Wiz, בלשון המעטה. מערכת קצת מסורבלת.
אכן סמסונג באים בגישה שונה בגירסא החדשה, אבל הבנתי שגם פה הם דיי כשלו.
נ.ב, הS Voice, יצא בתור APK, התקנתי אצלי, הוא לא מתקרב לSiri ולא כל כך מבין מה אני רוצה ממנו.
המכשיר פשוט טיל בליסטי, שום דבר לא מפריע לו, אני עדיין מתרגש כל פעם
לא כל כך הבנתי במה סמסונג עולה על הHOX (HTC One X).
הדבר היחיד ששונה מבחינתי הוא הסוללה וההטענה האלחוטית.
לגבי הסוללה ארצה להבהיר, הסוללה מצויינת בHOX, אני מחזיק איתו יום וחצי - יומיים, לעומת יום בלבד שהיה מחזיק הדיזייר הקודם.
בררתי את הנושא ומסתבר שיש למעבד מיני ליבה חמישית שכל כולה מתעסקת בחסכון במשאבים וסוללה, ומכבה ליבות כאשר לא צריך.
למיטב הבנתי אין זאת בגלקסי, ולכן מבחינת חיי מסך הם דיי מקבילים למרות הפרשי הקיבולת.
בנוסף, אני אישית, מאוד לא מתחבר לTouch Wiz, בלשון המעטה. מערכת קצת מסורבלת.
אכן סמסונג באים בגישה שונה בגירסא החדשה, אבל הבנתי שגם פה הם דיי כשלו.
נ.ב, הS Voice, יצא בתור APK, התקנתי אצלי, הוא לא מתקרב לSiri ולא כל כך מבין מה אני רוצה ממנו.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אתה צודק לגבי ניהול הסוללה של HOX.
ראו לכל המתלבטים את ההשוואה בין שני המכשירים. לדעתי חוות דעת אובייקטיבית.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... ew-759.php
ראו לכל המתלבטים את ההשוואה בין שני המכשירים. לדעתי חוות דעת אובייקטיבית.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... ew-759.php
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אם אני לא טועה ההבדל שבגגלו אני חושב לחכות לגלקסי
זה גם מה שיש בהשוואה שהבחור כתב
וגם לסמסונג יש מעבד מרובע ליבה 1.4 GHZ
ולHTC מרובע ליבה 1.0 GHZ
וגם יותר זכרון בסמסונג 2 גיגה RAM
וב HTC גיגה 1