ברור, גם וגםHeineken כתב:מגיע גם שלט רגיל אני מקווה נכון?keyser כתב:ב-671Y שלט מג'יק ג'יירוסקופי כלול באריזה.integral כתב:ב 671 יש לוקאל דימינג, אפסקיילר, שלט מג'יק, משקפי דואל פליי, עיצוב (ואני חושב שגם מתאם WIFI). אולי יש עוד הבדלים....
כמוכן כלולות 2 משקפי Dual Play - לאלה ששאלו מה זה - זו פונקציה בעיקר לגיימרים.
כשאתם משחקים עם חבר במשחק תחרותי שהמסך מתפצל בו ל-2 (כמו מירוץ מכוניות למשל) וכל אחד רואה חצי מסך, אז בהפעלת פונקציית ה Dual Play ובהרכבת המשקפיים, כל שחקן יראה את הצד שלו בלבד על מסך מלא.
ה-671Y גם כוללת WiFi מובנה.
העיצוב מיוחד יותר מזה של ה-620Y בכך שהמסגרת היא מאוד דקה, ולא בולטת החוצה אלא מיושרת עם המסך.
כשמכבים את המסך, השחור הוא אותו שחור של המסגרת וזה למעשה נראה כאילו אין מסגרת כלל (למעט הפס התחתון).......
LG 47LM671Y
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
שלום לכולם!
אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה!
יש לי טלויזיה LW57 47 אינט'ש...
עכשיו היא מעולה אבל יש לה בעיה בעיקר בתלת מימד שאין אותה בטלויזיות אקטיביות...ובעיה זו רשומה בכל אתר שעשה כתבה על הטלויזיה הזו...והיא שאם מסתכלים בתלת מיימד מקרוב רואים פסים לרוחב על כל התמונה...ושמסתכלים ממרחק שלפחות 2 מטר זה כבר לא נראה...לא יודע-לי באופן אישי זה מפריע...
אז לגבי השאלה-האם יש אותה בעיה גם בדגם החדש?
אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה!
יש לי טלויזיה LW57 47 אינט'ש...
עכשיו היא מעולה אבל יש לה בעיה בעיקר בתלת מימד שאין אותה בטלויזיות אקטיביות...ובעיה זו רשומה בכל אתר שעשה כתבה על הטלויזיה הזו...והיא שאם מסתכלים בתלת מיימד מקרוב רואים פסים לרוחב על כל התמונה...ושמסתכלים ממרחק שלפחות 2 מטר זה כבר לא נראה...לא יודע-לי באופן אישי זה מפריע...
אז לגבי השאלה-האם יש אותה בעיה גם בדגם החדש?