LG 47LM671Y
שלום לכולם,
אני קורה כבר הרבה זמן בפורום ומאד אוהב אותו.
אני מחפש טלוויזיה SMART 3D כבר הרבה זמן וקראתי פה במון בזמן האחרון על חלק מהטלווזיות החדשות.
לא הייתי סגור על כלום למרות שנטיתי לפאסיבי.
היום ראיתי את הטלוויזיה שבכותרת בטרקלין חשמל במחיר שנראה לי זול ורכשתי אותה ב-7700 ש"ח
ראיתי שב-ZAP הטלוויזיה מופיעה ב-10900 מינימום.
האם עשיתי עיסקה טובה?
האם הטלוויזיה טובה?
לא הצלחתי למצוא יותר מדי אינפורמציה על הדגם הנ"ל
איך הוא בהשוואה ל-620 ?
תודה מראש לעונים
אני קורה כבר הרבה זמן בפורום ומאד אוהב אותו.
אני מחפש טלוויזיה SMART 3D כבר הרבה זמן וקראתי פה במון בזמן האחרון על חלק מהטלווזיות החדשות.
לא הייתי סגור על כלום למרות שנטיתי לפאסיבי.
היום ראיתי את הטלוויזיה שבכותרת בטרקלין חשמל במחיר שנראה לי זול ורכשתי אותה ב-7700 ש"ח
ראיתי שב-ZAP הטלוויזיה מופיעה ב-10900 מינימום.
האם עשיתי עיסקה טובה?
האם הטלוויזיה טובה?
לא הצלחתי למצוא יותר מדי אינפורמציה על הדגם הנ"ל
איך הוא בהשוואה ל-620 ?
תודה מראש לעונים
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה ההבדל בין הדגמים?...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
במפרט בח.י. מצויין שהמג'יק כלול ב 671. תבדוק איתם.
http://www.engadget.com/2011/09/04/lgs- ... different/
http://www.engadget.com/2011/09/04/lgs- ... different/
המכשיר מגיע עם שלט חכם כלומר המגיק ,בדקתי עם החנות וגם באתר של היבואן מצויין שדגם זה מגיע עם שלט מגיק WI FI מובנה ושישה זוגות משקפיים ששתיים מהם זה ה-DUAL .
כמו הדגמים היותר מתדמים.
הייתי רוכש את ה-860 אבל הוא לא מגיע בגודל של 47 אינץ לארץ וה-760 לא מגיע בכלל כרגע למיטב הבנתי.
האם זה שה-TRUMOTION הוא 120 לעומת 240 בדגמים מתקדמים רואים הבדלים גדולים? והאם ה-MCI400 לעומת 800 גם מרגישים הבדלים גדולים?
כמו הדגמים היותר מתדמים.
הייתי רוכש את ה-860 אבל הוא לא מגיע בגודל של 47 אינץ לארץ וה-760 לא מגיע בכלל כרגע למיטב הבנתי.
האם זה שה-TRUMOTION הוא 120 לעומת 240 בדגמים מתקדמים רואים הבדלים גדולים? והאם ה-MCI400 לעומת 800 גם מרגישים הבדלים גדולים?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
ב-671Y שלט מג'יק ג'יירוסקופי כלול באריזה.integral כתב:ב 671 יש לוקאל דימינג, אפסקיילר, שלט מג'יק, משקפי דואל פליי, עיצוב (ואני חושב שגם מתאם WIFI). אולי יש עוד הבדלים....
כמוכן כלולות 2 משקפי Dual Play - לאלה ששאלו מה זה - זו פונקציה בעיקר לגיימרים.
כשאתם משחקים עם חבר במשחק תחרותי שהמסך מתפצל בו ל-2 (כמו מירוץ מכוניות למשל) וכל אחד רואה חצי מסך, אז בהפעלת פונקציית ה Dual Play ובהרכבת המשקפיים, כל שחקן יראה את הצד שלו בלבד על מסך מלא.
ה-671Y גם כוללת WiFi מובנה.
העיצוב מיוחד יותר מזה של ה-620Y בכך שהמסגרת היא מאוד דקה, ולא בולטת החוצה אלא מיושרת עם המסך.
כשמכבים את המסך, השחור הוא אותו שחור של המסגרת וזה למעשה נראה כאילו אין מסגרת כלל (למעט הפס התחתון).
מגיע גם שלט רגיל אני מקווה נכון?keyser כתב:ב-671Y שלט מג'יק ג'יירוסקופי כלול באריזה.integral כתב:ב 671 יש לוקאל דימינג, אפסקיילר, שלט מג'יק, משקפי דואל פליי, עיצוב (ואני חושב שגם מתאם WIFI). אולי יש עוד הבדלים....
כמוכן כלולות 2 משקפי Dual Play - לאלה ששאלו מה זה - זו פונקציה בעיקר לגיימרים.
כשאתם משחקים עם חבר במשחק תחרותי שהמסך מתפצל בו ל-2 (כמו מירוץ מכוניות למשל) וכל אחד רואה חצי מסך, אז בהפעלת פונקציית ה Dual Play ובהרכבת המשקפיים, כל שחקן יראה את הצד שלו בלבד על מסך מלא.
ה-671Y גם כוללת WiFi מובנה.
העיצוב מיוחד יותר מזה של ה-620Y בכך שהמסגרת היא מאוד דקה, ולא בולטת החוצה אלא מיושרת עם המסך.
כשמכבים את המסך, השחור הוא אותו שחור של המסגרת וזה למעשה נראה כאילו אין מסגרת כלל (למעט הפס התחתון)....