בעיית מהירות חמורה בבזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לפני כשבועיים הגדלתי את מהירות האינטרנט בתשתית בזק ל-50 מגה (רציתי 100 אך בזק טענו שאין באפשרותי להתחבר למהירות גבוהה יותר).

השאלתי מבזק מודם נטגייר VVG 2000 ומאז שהגדלתי את המהירות אני לא מקבל מהירות יותר גבוהה מ-10 מגה.
אז הגדרתי את המודם לבאמת מודם במצב ברידג' כי בזק לא עשו את זה וחיברתי אותו לראוטר טיפילינק 1043 אבל המהירות היא אותה מהירות.

במשך השבועיים האלה ניהלתי עם השירות הטכני של בזק בסביבות ה-10 שיחות והיו אצלי בבית 3 טכנאים.

היום היה אצלי שוב טכנאי שבדק משהו בתשתית ואז עשה בדיקת מהירות באתר של בזק שם הופיע מהירות של 30 מגה כנ"ל גם באתר של נטויז'ן אבל בספיד טסט המהירות לא עוברת את ה-10 מגה.
דרך אגב הטכנאי טען שאני סתם אומר שטויות שאני מעודכן במערכת למהירות 50 מגה אני מעודכן רק ל-30 (השיחה שלי עם בזק שאני מנוי למהירות 50 מגה מוקלטת כמו כל השיחות עם נותני שירותי התקשורת).

מה ניתן לעשות בקשר למהירות ואיך אפשר לסדר את הבעיה.

חוץ מזה 100 שקל על 30/50 מגה זה לא יקר?

תודה לכל העוזרים!

amirgoro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

גם אני הצטרפתי למבצע של ה-100\מה שיש ב 100 ומה שיש אצלי זה 50.
ביקשתי את המודם בהשאלה ולאחר שהוא לא עבד מהקופסא התמיכה של בזק עזרה לי לעשות לו RESTORE והגדירה לי אותו כראוטר.

מה שקרה זה שבקווי קיבלתי ~50 ואלחוטית 20. היום הגדרתי ב Wireless settings שידור של עד 270Mbps ואני מקבל 50 בספיד טסט גם באלחוטי.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”