The Newsroom - עונה 1
אחרי שחלק גדול מהביקורות לא אהבו (עד לממש קטלו) את הסידרה
שודר בלילה הפרק הראשון של The Newsroom.
לדעתי זה היה פרק ראשון טוב
עם בדיוק מה שאפשר לצפות לו בסידרה של סורקין (הכתיבה המצויינת, דיאלוגים חכמים ומהירים, ההומור)
וגם צוות שחקנים טוב
ובמיוחד השחקנים הראשיים (ג'ף דניאלס, אמילי מורטימר, סם ווטרסטון)
שנותנים הופעות מצויינות.
שודר בלילה הפרק הראשון של The Newsroom.
לדעתי זה היה פרק ראשון טוב
עם בדיוק מה שאפשר לצפות לו בסידרה של סורקין (הכתיבה המצויינת, דיאלוגים חכמים ומהירים, ההומור)
וגם צוות שחקנים טוב
ובמיוחד השחקנים הראשיים (ג'ף דניאלס, אמילי מורטימר, סם ווטרסטון)
שנותנים הופעות מצויינות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
צפיתי בפרק הראשון, בהחלט נראה מעניין וקצת יותר אינטיליגנטי מכמה סדרות אחרות שרצות כיום. אני רק לא מבין למה איכות התמונה כזאת זוועתית, כי אם זה אמור לשרת איזה שהוא מוטיב אומנותי, הם לקחו את זה קשה מידי וזה לא מוסיף שום דבר.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אוסף של קלישאות פרו-אמריקאיות במסווה של סידרה "אינטיליגנטית" "מעל הממוצע" ו"מאתגרת את הצופה".
הרבה מלל בסגנון הקבוע של סורקין. יישור קו עם המפלגה הליברלית.
לקח את הסידרה הבית הלבן והכניס אותו לרשת שידור.
מצד שני עוד לא ראיתי את הפרק השני אז אולי הסידרה מעולה
מצד שני עוד לא ראיתי את הפרק השני אז אולי הסידרה מעולה
Enjoy the Silence
זה כל כך קל לצמצם כל סדרה לאוסף קלישאות כל שהוא מבלי להתייחס ברצינותOferL כתב:אוסף של קלישאות פרו-אמריקאיות במסווה של סידרה "אינטיליגנטית" "מעל הממוצע" ו"מאתגרת את הצופה".
מצד שני עוד לא ראיתי את הפרק השני אז אולי הסידרה מעולה...
לתוכן שלה
על כל סדרה אפשר לומר שזו עוד סדרה קלישאתית על (תבחר בקלישאה המתאימה)
רופאים\בתי חולים ,שוטרים ,עורכי דין ,אנשי מאפיה ,סוחרי סמים ,פוליטקאים ,זומבים, ערפדים ...
זה גם נכון שיש דברים בסדרה שמעט דומים לסדרות קודמות של אותו
היוצר\כותב\מפיק (SPORTS NIGHT ,הבית הלבן , סטודיו 60 )
אבל רחוק מאוד מרמה כזו שאפשר לומר שהסדרות כמעט זהות.
כשאני ישבתי לצפות בסידרה
מה שאני ראיתי זו סידרה שבאה לטפל בבעיה של החדשות בטלויזיה האמריקאית
שכיום בהרבה מקרים בעיקר באות לייצג אינטרסים של החברות הגדולות ששולטות
בגופי השידור ואת הצד הפוליטי שלו הן מחוייבות
או גופי שידור של חדשות שעיקר הדגש שלהם הוא הרייטינג ולא החדשות עצמן.
זו גם סדרה שלדעתי אפילו אם יש בה (או ליוצר שלה) נטייה פוליטת מסויימת
מנסה לאזן ולא לתת ביטוי רק לצד אחד בצורה קיצונית
וגם מנסה לפעמים לעקוץ את שני הצדדים
כמו שאפשר לראות כבר בדקות הראשונות .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
היו שם כמה דברים שלדעתי קשה להעריך אותם ללא הבנה של מה שמתחולל בארה״ב בעשור האחרון. הפילוג שם קיצוני והמפלגות הפכו לקריקטורות דו מימדיות שמושכות לאידאלים הזויים וללחימה בכל מחיר גם אם הדבר פוגע בכלכלה ובקהילה.
ועדיין הם ממשיכים להגיד מעל כל במה שהם האומה החזקה והטובה בכל העולם. אם שדר טלויזיה היה עומד על במה ציבורית ואומר שארצות הברית אינה המדינה הטובה ביותר בעולם, יש מצב שהיה מפוטר על המקום ובוודאי שבכל מקרה היה מאבד אחוז נמכר מהקהל שלו.
לגבי שאר התוכנית. לא כל כך אהבתי את הזרימה שם. המטרה היתה להראות שהצוות החדש זה משהו שונה מהאיבון הסטטי של אנשי החדשות הקיימים אלא שהמציאות אומרת ההיפך. חדשות בארה״ב מחפשות כל הזמן את הזעזוע ומייצרות אותו גם כשאיננו.
לגבי הדעתנות וההטיה הפוליטית בחדשות. זה לדעתי הצרה והחולי הגדול של חדשות אמריקאיות בעשור האחרון. מאומה מאוזנת בהרבה (לפחות לאחר תרופת מקארתי) השידורים הפכו מוטים לחלוטין ודעתנים. Msnbc מריצים את אובמה לנשיאות (אין דרך אחרת לתאר את זה) בעוד שפוקס מריצים את המפלגה הרפובליקאית (רומני). פוקס יגרדו כל תירוץ שיכול להזיק לאובמה ויפרשנו הכל לטובת רומני. זה עד כדי כך פשוט ומגוחך.
ועדיין הם ממשיכים להגיד מעל כל במה שהם האומה החזקה והטובה בכל העולם. אם שדר טלויזיה היה עומד על במה ציבורית ואומר שארצות הברית אינה המדינה הטובה ביותר בעולם, יש מצב שהיה מפוטר על המקום ובוודאי שבכל מקרה היה מאבד אחוז נמכר מהקהל שלו.
לגבי שאר התוכנית. לא כל כך אהבתי את הזרימה שם. המטרה היתה להראות שהצוות החדש זה משהו שונה מהאיבון הסטטי של אנשי החדשות הקיימים אלא שהמציאות אומרת ההיפך. חדשות בארה״ב מחפשות כל הזמן את הזעזוע ומייצרות אותו גם כשאיננו.
לגבי הדעתנות וההטיה הפוליטית בחדשות. זה לדעתי הצרה והחולי הגדול של חדשות אמריקאיות בעשור האחרון. מאומה מאוזנת בהרבה (לפחות לאחר תרופת מקארתי) השידורים הפכו מוטים לחלוטין ודעתנים. Msnbc מריצים את אובמה לנשיאות (אין דרך אחרת לתאר את זה) בעוד שפוקס מריצים את המפלגה הרפובליקאית (רומני). פוקס יגרדו כל תירוץ שיכול להזיק לאובמה ויפרשנו הכל לטובת רומני. זה עד כדי כך פשוט ומגוחך.
לפחות דבר אחד טוב שיוצא מכל הבלאגן שאתה מתארoferlaor כתב:היו שם כמה דברים שלדעתי קשה להעריך אותם ללא הבנה של מה שמתחולל בארה״ב בעשור האחרון. הפילוג שם קיצוני והמפלגות הפכו לקריקטורות דו מימדיות שמושכות לאידאלים הזויים וללחימה בכל מחיר גם אם הדבר פוגע בכלכלה ובקהילה.
לגבי הדעתנות וההטיה הפוליטית בחדשות. זה לדעתי הצרה והחולי הגדול של חדשות אמריקאיות בעשור האחרון. מאומה מאוזנת בהרבה (לפחות לאחר תרופת מקארתי) השידורים הפכו מוטים לחלוטין ודעתנים. Msnbc מריצים את אובמה לנשיאות (אין דרך אחרת לתאר את זה) בעוד שפוקס מריצים את המפלגה הרפובליקאית (רומני). פוקס יגרדו כל תירוץ שיכול להזיק לאובמה ויפרשנו הכל לטובת רומני. זה עד כדי כך פשוט ומגוחך....
(הימניות הקיצונית של FOX השמלאניות הקיצונית של MSNBC והשטחיות
והרדיפה אחרי הרייטינג של CNN )
שזה נותן חומר מצויין לג'ון סטיוארט ולסטיבן קולבר (שהם עוד פעם בשבועיים חופש) לכל תוכנית
ורק עוד דבר אחד לגבי מה שאתה כותב
אני חושב שביל מאהר אומר את זה כמעט כל תוכנית שלואם שדר טלויזיה היה עומד על במה ציבורית ואומר שארצות הברית אינה המדינה הטובה ביותר בעולם, יש מצב שהיה מפוטר על המקום ובוודאי שבכל מקרה היה מאבד אחוז נמכר מהקהל שלו....
אבל אחרי כל הבלאגן שהיה לו עם Politically Incorrect
היום כשהוא ב HBO הוא יכול להגיד כמעט כל מה שבא לו
וכל עוד שהרייטינג טוב כנראה שלא יפטרו אותו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מסכים לחלוטין. צופה אדוק של שתי התוכניות האלה...לפחות דבר אחד טוב שיוצא מכל הבלאגן שאתה מתאר
(הימניות הקיצונית של FOX השמלאניות הקיצונית של MSNBC והשטחיות
והרדיפה אחרי הרייטינג של CNN )
שזה נותן חומר מצויין לג'ון סטיוארט ולסטיבן קולבר (שהם עוד פעם בשבועיים חופש) לכל תוכנית [מאוד שמח]...
לגבי ביל מאהר, לדעתי הוא לועס שוב ושוב את אותם חומרים (בניגוד לקולבר-ט, ולסטיואר-ט) ודי ירדתי מלהאזין לו (הייתי מקשיב לפודקסט שלו במקום לצפות בו מדקלם באדיקות את הטקסטים מהטלפרומפטר). זה יבש וזה לא שנון כמו הגישה של קומדי-סנטרל.
- OferL
- חבר מביא חבר

אני כמובן מסכים עם המשפט הראשון שלך לגבי הקלות, ולכן הוספתי את ההסתייגות בסוף לגבי הצפיה בפרק ראשון בלבד. (אני חייב לומר שעדיין לא יצא לי לראות את ההמשך, אולי אני נמנע מסיבה כלשהי...)rwg1 כתב:זה כל כך קל לצמצם כל סדרה לאוסף קלישאות כל שהוא מבלי להתייחס ברצינותOferL כתב:אוסף של קלישאות פרו-אמריקאיות במסווה של סידרה "אינטיליגנטית" "מעל הממוצע" ו"מאתגרת את הצופה".
מצד שני עוד לא ראיתי את הפרק השני אז אולי הסידרה מעולה...
לתוכן שלה
על כל סדרה אפשר לומר שזו עוד סדרה קלישאתית על (תבחר בקלישאה המתאימה)
רופאים\בתי חולים ,שוטרים ,עורכי דין ,אנשי מאפיה ,סוחרי סמים ,פוליטקאים ,זומבים, ערפדים ...
זה גם נכון שיש דברים בסדרה שמעט דומים לסדרות קודמות של אותו
היוצר\כותב\מפיק (SPORTS NIGHT ,הבית הלבן , סטודיו 60 )
אבל רחוק מאוד מרמה כזו שאפשר לומר שהסדרות כמעט זהות.
כשאני ישבתי לצפות בסידרה
מה שאני ראיתי זו סידרה שבאה לטפל בבעיה של החדשות בטלויזיה האמריקאית
שכיום בהרבה מקרים בעיקר באות לייצג אינטרסים של החברות הגדולות ששולטות
בגופי השידור ואת הצד הפוליטי שלו הן מחוייבות
או גופי שידור של חדשות שעיקר הדגש שלהם הוא הרייטינג ולא החדשות עצמן.
זו גם סדרה שלדעתי אפילו אם יש בה (או ליוצר שלה) נטייה פוליטת מסויימת
מנסה לאזן ולא לתת ביטוי רק לצד אחד בצורה קיצונית
וגם מנסה לפעמים לעקוץ את שני הצדדים
כמו שאפשר לראות כבר בדקות הראשונות ....
אני לא מסכים עם ההמשך. הקו של סורקין לאורך כל הסדרות שלו היה ונשאר מיושר עם המפלגה הדמוקרטית. ודאי שיש לו ביקורת גם עליה ומכאן האיזון שהוא מציג בסצינת הפתיחה שבה הוא שולל את שני הדוברים משני צידיו של הגיבור שלו. אבל מספיק לקרוא את השלט של הגברת בקהל "but it can be" כדי להבין את המוטו של הפרק ואולי של כל הסידרה.
מה שקורה בהמשך הוא תסריט די ירוד ביחס למה שמצופה מסידרת דרמה איכותית. דוגמאות: ההתייחסות לאחראי על הבלוג כביכול כבדיחה לא פוליטיקלי קורקט ( ד"א עשו את זה ב parks & rec הרבה יותר טוב), המשולש הרומנטי בין אנשי הצוות והדחיפה הלא מעודנת של המפיקה לעובד שלה להתחיל עם מגי, הדיאלוגים נוטפי הפאתוס. מי מדבר ככה עם הבוס שלו? חוץ מבסדרות של סורקין כמובן. זכורים לי דיאלוגים כמעט זהים בסטודיו ובבית הלבן.
הכל מחובר בתפרים גסים ולעוס היטב לטובת הצופה האמריקאי. למפיק הצעיר יש אחות שבמקרה עובדת ב BP... היה משהו מאתגר חשיבה בפרק הזה?
ההקשר למציאות שבה העולם הפוליטי האמריקאי הוא כמעט אחד עם עולמות התקשורת והעסקים כיום, מוכר וידוע (ד"א לא שונה בהרבה מישראל...). אבל זו לא סידרה על תואם סטיוארט/קולברט. זו סידרה על תוכנית חדשות, שבה המוטו הוא it can be. השדר מאמין בחלום האמריקאי בכל נפשו. וכל הצוות גם. כולם. בלי הסתייגות.
Enjoy the Silence
OferL כתב: אני כמובן מסכים עם המשפט הראשון שלך לגבי הקלות, ולכן הוספתי את ההסתייגות בסוף לגבי הצפיה בפרק ראשון בלבד. (אני חייב לומר שעדיין לא יצא לי לראות את ההמשך, אולי אני נמנע מסיבה כלשהי...)
אני לא מסכים עם ההמשך. הקו של סורקין לאורך כל הסדרות שלו היה ונשאר מיושר עם המפלגה הדמוקרטית. ודאי שיש לו ביקורת גם עליה ומכאן האיזון שהוא מציג בסצינת הפתיחה שבה הוא שולל את שני הדוברים משני צידיו של הגיבור שלו. אבל מספיק לקרוא את השלט של הגברת בקהל "but it can be" כדי להבין את המוטו של הפרק ואולי של כל הסידרה.
מה שקורה בהמשך הוא תסריט די ירוד ביחס למה שמצופה מסידרת דרמה איכותית. דוגמאות: ההתייחסות לאחראי על הבלוג כביכול כבדיחה לא פוליטיקלי קורקט ( ד"א עשו את זה ב parks & rec הרבה יותר טוב), המשולש הרומנטי בין אנשי הצוות והדחיפה הלא מעודנת של המפיקה לעובד שלה להתחיל עם מגי, הדיאלוגים נוטפי הפאתוס. מי מדבר ככה עם הבוס שלו? חוץ מבסדרות של סורקין כמובן. זכורים לי דיאלוגים כמעט זהים בסטודיו ובבית הלבן.
הכל מחובר בתפרים גסים ולעוס היטב לטובת הצופה האמריקאי. למפיק הצעיר יש אחות שבמקרה עובדת ב BP... היה משהו מאתגר חשיבה בפרק הזה?
ההקשר למציאות שבה העולם הפוליטי האמריקאי הוא כמעט אחד עם עולמות התקשורת והעסקים כיום, מוכר וידוע (ד"א לא שונה בהרבה מישראל...). אבל זו לא סידרה על תואם סטיוארט/קולברט. זו סידרה על תוכנית חדשות, שבה המוטו הוא it can be. השדר מאמין בחלום האמריקאי בכל נפשו. וכל הצוות גם. כולם. בלי הסתייגות....
בוא נתחיל מהסוף
אני לא משווה ולא מבין את נסיון ההשוואה של הסידרה הזו לתוכניות של קולברט וסטיוארט
שדרך אגב הן תוכניות סאטירה עם נטייה פוליטית ברורה
מה שכנראה לשיטתך הופך אותן מיידית לתוכניות גרועות.
אני גם לא מבין את המסקנה
שאם בקטע הפתיחה אחרי ששדר החדשות (הדמות הראשית) אומר שארצות הברית
היא כבר לא האומה הטובה בעולם אבל היא כן יכולה להיות
ובמיוחד כשהוא אומר את זה בתקופה שאובמה הוא הנשיא
מצביע על יישור קו של הסדרה עם המפלגה הדמוקרטית
האם הרפובליקנים לא חושבים שמצבה של ארה"ב יכול להיות יותר טוב?
עוד דבר שאני לא מבין זה
מה הופך את הנושא הבסיסי של הסידרה
שמצב החדשות בטלויזיה האמריקאית הוא לגמרי פוליטי מפלג ורדוד
ונסיון של כמה אנשי חדשות להביא אלטרנטיבה
לנושא גרוע כי הוא קשור (לפי מה שאתה כותב) לחלום האמריקאי
אם נושא הסידרה היה
נכון מצב החדשות בטלויזיה האמריקאית גרוע
אז בוא נראה איך אנחנו יוכלים לעשות אותו יותר רע
(או לא לפי החלום האמריקאי לשיטתך) היה מוסיף לאיכות הסידרה ?
כי מזה אפשר להבין שכל סידרה או סרט שבו הגיבור (או הגיבורים)
שואפים לאידיאלים כל שהם
שהצופה יכול גם להזדהות איתם
הם סרטים או סדרות גרועים מיסודם.
אבל בכל מקרה
אני מבין שאין בסידרה דבר אחד טוב לדעתך
לא התסריט,הדמויות או הדיאלוגים
ואני מכבד את דעתך
אבל אני חושב שזו (לפחות עד עכשיו) סדרה די טובה
אולי לא הסדרה הכי טובה שהיתה לסורקין עד היום
אבל בשום אופן לא סידרה גרועה כמו שאפשר להבין מהדברים שלך.
- OferL
- חבר מביא חבר

rwg1
אני מתנצל אם התנסחתי בצורה לא ברורה. אנסה להבהיר:
1. לא כתבתי שאני משווה את הסידרה הזו לסטיוארט/קולברט. כתבתי שזו אינה סידרה על הפקת תוכנית סאטירה כמו אלו, אלא על הפקת תוכנית חדשות והכל בהקשר של המשפטים הקודמים.
2. האבחנה שלי לגבי הנטיות הפוליטיות של סורקין ושל הסידרה אינה הופכת לדעתי את הסידרה לגרועה. מה שהופך אותה לדעתי לגרועה הוא בראש ובראשונה התסריט. לצורך העניין צפיתי גם בפרק השני ודעתי רק התחזקה בנושא. נוסף לי חיזוק גם בתחום הבימוי והמשחק הגרוע של כמעט כל המשתתפים.
3. עיתונאי שמאמין בחלום האמריקאי מחד ומציג את עצמו כמוביל עיתונאות חוקרת, קשוחה וצינית מאידך - זו סתירה בעייני. והסתירה הספציפית הזו מפוררת עבורי את אמינות הסיפור הזה, בגלל הפאתוס שמחובר לשני הצדדים. האמונה באמריקה מוצגת במונולוגים חוצבי להבות והאמונה בדרך העיתונאית חסרת הפניות, שאינה מושפעת מפוליטיקה או רייטינג, מדובררת בדיאלוגים לא פחות חוצבים. קצת פחות דרמטיות בכל שיחה אקראית וכל עניין הסתירה הפנימית היה יכול להתיישב הרבה יותר טוב. גיבור שמתחבט עם צדדים סותרים באישיותו יכול להיות דמות מצויינת. אבל כאן הוא לא. כבר כתבתי שהסידרה לא כתובה טוב.
4. כפי שכתבתי אין לי בעיה עם נטיה פוליטית של סידרה. להיפך, זו יכולה לתבל ולהעצים את העלילה. ובהחלט נהניתי מסדרות כמו הבית הלבן למשל.
יש לי בעיה עם גרבר. או כל סוג אחר של מזון לתינוקות שהפסקתי לאכול לפני למעלה מ-40 שנה. הסידרה הזו מאכילה אותי בכפית חומר טחון ולעוס היטב, כאשר כל עניין מוסבר לעייפה. אז אולי אני לא קהל היעד המתאים. אולי קהל היעד יושב בטריילר פארק בפאתי לאס וגאס. ואולי עבורם ההסברים אינם מיותרים. אני לא יודע.
אבל זו רק דעתי.
והיא אינה שווה את הפיקסלים שהיא תופסת על המסך שלך.
אני פורש מהסידרה באכזבה. זה בודאי יפריע לסורקין.
המשפט האחרון נכתב באירוניה.
אירונה מוגדרת כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%94
האכלה בכפית מוסברת כאן: http://www.doctors.co.il/forum-134/mess ... age-137699

אני מתנצל אם התנסחתי בצורה לא ברורה. אנסה להבהיר:
1. לא כתבתי שאני משווה את הסידרה הזו לסטיוארט/קולברט. כתבתי שזו אינה סידרה על הפקת תוכנית סאטירה כמו אלו, אלא על הפקת תוכנית חדשות והכל בהקשר של המשפטים הקודמים.
2. האבחנה שלי לגבי הנטיות הפוליטיות של סורקין ושל הסידרה אינה הופכת לדעתי את הסידרה לגרועה. מה שהופך אותה לדעתי לגרועה הוא בראש ובראשונה התסריט. לצורך העניין צפיתי גם בפרק השני ודעתי רק התחזקה בנושא. נוסף לי חיזוק גם בתחום הבימוי והמשחק הגרוע של כמעט כל המשתתפים.
3. עיתונאי שמאמין בחלום האמריקאי מחד ומציג את עצמו כמוביל עיתונאות חוקרת, קשוחה וצינית מאידך - זו סתירה בעייני. והסתירה הספציפית הזו מפוררת עבורי את אמינות הסיפור הזה, בגלל הפאתוס שמחובר לשני הצדדים. האמונה באמריקה מוצגת במונולוגים חוצבי להבות והאמונה בדרך העיתונאית חסרת הפניות, שאינה מושפעת מפוליטיקה או רייטינג, מדובררת בדיאלוגים לא פחות חוצבים. קצת פחות דרמטיות בכל שיחה אקראית וכל עניין הסתירה הפנימית היה יכול להתיישב הרבה יותר טוב. גיבור שמתחבט עם צדדים סותרים באישיותו יכול להיות דמות מצויינת. אבל כאן הוא לא. כבר כתבתי שהסידרה לא כתובה טוב.
4. כפי שכתבתי אין לי בעיה עם נטיה פוליטית של סידרה. להיפך, זו יכולה לתבל ולהעצים את העלילה. ובהחלט נהניתי מסדרות כמו הבית הלבן למשל.
יש לי בעיה עם גרבר. או כל סוג אחר של מזון לתינוקות שהפסקתי לאכול לפני למעלה מ-40 שנה. הסידרה הזו מאכילה אותי בכפית חומר טחון ולעוס היטב, כאשר כל עניין מוסבר לעייפה. אז אולי אני לא קהל היעד המתאים. אולי קהל היעד יושב בטריילר פארק בפאתי לאס וגאס. ואולי עבורם ההסברים אינם מיותרים. אני לא יודע.
אבל זו רק דעתי.
והיא אינה שווה את הפיקסלים שהיא תופסת על המסך שלך.
אני פורש מהסידרה באכזבה. זה בודאי יפריע לסורקין.
המשפט האחרון נכתב באירוניה.
אירונה מוגדרת כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%94
האכלה בכפית מוסברת כאן: http://www.doctors.co.il/forum-134/mess ... age-137699
Enjoy the Silence
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פרק 4 היה מצויין. לרגע ניתן לחשוב שמתעסקים בשטויות, אבל הכל אח"כ מתחבר למזימת העל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag