מזל טוב לי התחדשתי עם רסיבר חדש ורמקולים הכי טובים שיש RX6 מוניטור אודיו
הרמקולים האילו ניראים פשוט מדהים ונשמעים סוף הדרך
זו הקנייה הכי טובה שעשיתי .
כאשר שומעים מוסיקה נפתחת במה עם פירוט צלילים ונקיון ועושר שלא ניתקלתי בו ושמעתי המון רמקולים והרמקולים האילו לקחו בענק .לא הייתי צריך לשמוע פעמיים הספיקה לי פעם אחת וזו אהבה ממבט ראשון.
לכל מי שמחפש רמקולים ממליץ בחום ללכת ולשמוע אותם את פשוט לא תאמינו מה הרמקולים האילו עושים
ולסיום משהו שחשוב לי לומר יישר כח לחברים מקונקטור יבואני מוניטור אודיו שעזרו לי בכל גם בהכוונה ויעוץ עם הרבה סבלנות ומיקצועיות שפשוט לא ניתקלתי בדברים כאילו תודה לכם
הרמקולים אגב מחוברים לרסיבר של מרנץ SR5005
הכל נכתב על פי טעמי האישי וגדולה של רמקולים שהם נישמעים טוב ואיכותי בכל סיגנונות המוסיקה וניתןלהתאים אותם בקלות לכל רסיבר ומוניטור אודיו עושים זאת ובענק
תודה ולילה טוב -אייל
זו הקנייה הכי טובה שעשיתי .
כאשר שומעים מוסיקה נפתחת במה עם פירוט צלילים ונקיון ועושר שלא ניתקלתי בו ושמעתי המון רמקולים והרמקולים האילו לקחו בענק .לא הייתי צריך לשמוע פעמיים הספיקה לי פעם אחת וזו אהבה ממבט ראשון.
לכל מי שמחפש רמקולים ממליץ בחום ללכת ולשמוע אותם את פשוט לא תאמינו מה הרמקולים האילו עושים
ולסיום משהו שחשוב לי לומר יישר כח לחברים מקונקטור יבואני מוניטור אודיו שעזרו לי בכל גם בהכוונה ויעוץ עם הרבה סבלנות ומיקצועיות שפשוט לא ניתקלתי בדברים כאילו תודה לכם
הרמקולים אגב מחוברים לרסיבר של מרנץ SR5005
הכל נכתב על פי טעמי האישי וגדולה של רמקולים שהם נישמעים טוב ואיכותי בכל סיגנונות המוסיקה וניתןלהתאים אותם בקלות לכל רסיבר ומוניטור אודיו עושים זאת ובענק
תודה ולילה טוב -אייל
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

נ.ב. אתה יודע של-RX6 יש אחים גדולים בדמות ה-RX8, נכון?
נ.ב. אתה יודע של-RX6 יש אחים גדולים בדמות ה-RX8, נכון?
הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות בקטגוריית מחיר שלהם עם פוטנציאל להישמע יותר טוב כאשר יש ציוד איכותי ויקר מהם מאחוריהם. אייל, תתחדש ותהנה. אני שמח שהגעתה למסקנה שצריך לשדרג את הרסיבר ושהצלחתה להגיע לתוצאה הרצויהdaycalon כתב:לא הייתי אומר הרמקולים הכי טובים שיש.
תתחדש...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: