אין לי בעיה לריב עם חברות כאלה,אבל מתישהו גם אני עושה הפסקה.TheTurtle כתב:omerdo
זה מרתיח לי תעצבים שהם עושים את זה לכל אחד...... זה בסך הכל קופסה שבקושי עובדת, לא מאיץ חלקיקים!!!
זה מתחיל להישמע כמו השטויות שניסו להפריח עליי בזמנו עד שהשתכנעו ויצא המודם.
אמרתי לך ההנדסה הכי בכירה עם מנהלת בכירה אמרו לי שהבעיה אצלי כנראה בגלל הכבל רשת. מה שהם לא ידעו זה שהיה לי CAT6a, שהטחתי בפניהם שהכבל שלי יותר חדש מרוב הציוד בחברה שלהם הם פשוט אמרו לי בלי למצמץ, אדוני אין לנו מה לעשות!! זה אין פתרון, תתמודד!!
בשנייה שהבאתי את ההוט בוקס הכל נפתר, והבעיה היא בדוק בציוד שלהם משנת 1993!!! והסינכרון לראוטר מודרני!!!
אתה לא צריך לחפש את הראוטר שיעשה לך הכי פחות בעיות עם הציוד שלהם!!
כמעט כל בית הוא כבר בית מודרני עם ראוטרים (סוויצים ראוטרים ברבים ועוד), וכמה מחשבים, זה לא רק אחד ומודם.
אתה צריך את המודם הכי יציב שיעבוד עם הציוד שלך!!!
אם אין לך כוח למריבות איתם, ואתה מוכן לסבול את הניתוקים אז עזוב.
אם אתה כמוני ולא מוכן לסבול את הציוד הישן הזה והשטויות שלהם, ורוצה תמורה עבור כל הכסף שאתה משלם להם חודשית, שנתית.. ותעשה חישוב זה לא קצת, וגם תטיח את זה בפניהם.
אז תריב איתם עד הסוף המר... תגיד ניתוק מיידי תוך שלושה ימים תודה ויום טוב.
אתה צריך להגיע למחלקת שימור לקוחות הם יביאו לך בלי בעיה את המודם הזה, תתמקח על מה שמגיע לך!!!...
אם הייתי בטוח שההוטבוקס יפתור את הבעיות הייתי ממשיך לריב איתם,אבל לפי מה שהם אומרים יהיו לי יותר בעיות בגלל שהוא לא עובד טוב עם חייגן.
התנתקות זה לא בעיה, כבר כשדיברתי עם המנהל הוא אמר לי שלא צריך שימור לקוחות אם אני אבקש הוא ינתק אותי במקום- אין לי בעיה עם זה כי בזק מציעים אותם מחירים בדיוק,אבל אין לי כוונה לשלם על התקנה עכשיו והתעסק עם זה שוב כשאעבור,אני כבר אעשה הכל בבת אחת.
מעבר לזה,
הוט טוענים שהם שינו קצת דברים בהגדרות ובתשתית. ב-3 ימים האחרונים לא היו ניתוקים,נראה מה יהיה הלאה..