ניתוקים באינטרנט-מה יכולה להיות הבעיה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
omerdo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #21 

TheTurtle כתב:omerdo
זה מרתיח לי תעצבים שהם עושים את זה לכל אחד...... זה בסך הכל קופסה שבקושי עובדת, לא מאיץ חלקיקים!!!
זה מתחיל להישמע כמו השטויות שניסו להפריח עליי בזמנו עד שהשתכנעו ויצא המודם.
אמרתי לך ההנדסה הכי בכירה עם מנהלת בכירה אמרו לי שהבעיה אצלי כנראה בגלל הכבל רשת. מה שהם לא ידעו זה שהיה לי CAT6a, שהטחתי בפניהם שהכבל שלי יותר חדש מרוב הציוד בחברה שלהם הם פשוט אמרו לי בלי למצמץ, אדוני אין לנו מה לעשות!! זה אין פתרון, תתמודד!!
בשנייה שהבאתי את ההוט בוקס הכל נפתר, והבעיה היא בדוק בציוד שלהם משנת 1993!!! והסינכרון לראוטר מודרני!!!
אתה לא צריך לחפש את הראוטר שיעשה לך הכי פחות בעיות עם הציוד שלהם!!
כמעט כל בית הוא כבר בית מודרני עם ראוטרים (סוויצים ראוטרים ברבים ועוד), וכמה מחשבים, זה לא רק אחד ומודם.
אתה צריך את המודם הכי יציב שיעבוד עם הציוד שלך!!!
אם אין לך כוח למריבות איתם, ואתה מוכן לסבול את הניתוקים אז עזוב.
אם אתה כמוני ולא מוכן לסבול את הציוד הישן הזה והשטויות שלהם, ורוצה תמורה עבור כל הכסף שאתה משלם להם חודשית, שנתית.. ותעשה חישוב זה לא קצת, וגם תטיח את זה בפניהם.
אז תריב איתם עד הסוף המר... תגיד ניתוק מיידי תוך שלושה ימים תודה ויום טוב.
אתה צריך להגיע למחלקת שימור לקוחות הם יביאו לך בלי בעיה את המודם הזה, תתמקח על מה שמגיע לך!!!
...
אין לי בעיה לריב עם חברות כאלה,אבל מתישהו גם אני עושה הפסקה.
אם הייתי בטוח שההוטבוקס יפתור את הבעיות הייתי ממשיך לריב איתם,אבל לפי מה שהם אומרים יהיו לי יותר בעיות בגלל שהוא לא עובד טוב עם חייגן.
התנתקות זה לא בעיה, כבר כשדיברתי עם המנהל הוא אמר לי שלא צריך שימור לקוחות אם אני אבקש הוא ינתק אותי במקום- אין לי בעיה עם זה כי בזק מציעים אותם מחירים בדיוק,אבל אין לי כוונה לשלם על התקנה עכשיו והתעסק עם זה שוב כשאעבור,אני כבר אעשה הכל בבת אחת.

מעבר לזה,
הוט טוענים שהם שינו קצת דברים בהגדרות ובתשתית. ב-3 ימים האחרונים לא היו ניתוקים,נראה מה יהיה הלאה..

RYaniv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

לא יודע אם זה קשור אבל שווה לנסות:
תבדוק אם הראוטר מוגדר על Continuous או On Demand.
היתה אצלי בעיית ניתוקים ובספקית אמרו שיכול להיות שזה קשור לכך שהראוטר מנסה לחייג מחדש כל 10 דק' בערך. שיניתי ל On Demand ומאז זה הסתדר.

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #23 

"אין לי בעיה לריב עם חברות כאלה,אבל מתישהו גם אני עושה הפסקה.
אם הייתי בטוח שההוטבוקס יפתור את הבעיות הייתי ממשיך לריב איתם,אבל לפי מה שהם אומרים יהיו לי יותר בעיות בגלל שהוא לא עובד טוב עם חייגן.
התנתקות זה לא בעיה, כבר כשדיברתי עם המנהל הוא אמר לי שלא צריך שימור לקוחות אם אני אבקש הוא ינתק אותי במקום"

תאמין לי אני מכיר ומבין את ההרגשה, הם מנסים בכוח להתיש אנשים, שיפסיקו לשגע אותם... (W)
אני כרגע בתקופה של שקט מהם :|
תשים לב שכל תירוץ שהם נותנים זה נגד לתת לך את המודם הפשוט והרגיל, ויעדיפו להעביר דחפור וירטואלי ברחוב שלך מאשר כאילו לתת לך את ההוט בוקס. אין בעיה עם המודם ב L2TP מנסיון גם של בזק בין לאומי וגם של 012 ובכללי גם אפשר לבטל את הראוטר בו ולהפוך אותו רק למודם. וגם לבטל את החייגן בספק. (רובנו כבר בלי חייגן- למרות שאין בעיה גם עם חייגן במהירות שלך)
מה שכתבת בקשר למנהל ולשימור לקוחות זה לא בדיוק עובד ככה בהוט, אני יתן לך הסבר איך זה כן עובד, מנסיון ארוך:
1. נציג ראשון שעונה לך לא יכול לעשות כלום, גם זה מעליו וגם זה מעליו, וגם המנהל של כל החברה האלה, וגם המנהל הראשי של המנהל הזה!
2. הדרך היחידה להשיג מהם משהו בלי להתאמץ, ולהגיע למישהו בעמדת מיקוח, זה לבקש ניתוק.
ניתוק זה לא אשכרה ניתוק, הכוונה זה עד שלא באים ולוקחים ממך באופן פיזי את הממירים מהבית שלך אתה לא מנותק.
3. אחרי שביקשת ניתוק, שימור לקוחות צריך לחזור אליך תוך כמה שעות או ימים ולהתמקח איתך או לשאול אותך ברצינות מה אתה רוצה ומה לא בסדר והם יתנו לך בכיף את ההוט בוקס אם רק תנעל עליו.
אחרי שימור לקוחות יש גם את המנהלים של השימור שגם הם תותחים לפעמים ולא פעם נתנו לי הטבה מפציצה וגם את הציוד שביקשתי.
ופה תבין אתה עדיין לא קרוב לניתוק פיזי, רק רוחני :wink:
4. אם גם להם אמרת לא וביי, יש את סיירת השטח של הוט, אלה שבאים לנתק אותך פיזית, והם גם לא פעם הוציאו לי בול את מה שרציתי כולל עסקאות ומחירים מוזלים בהרבה ממה שהיה לי.
5. לסיירת השטח ולמנהלים של השימור לקוחות יש את הכוח הכי גדול בפירמידה!
שאתה אומר "אני רוצה להתנתק" בשבילך זה אומר כלום, כי גם אם באים אליך הביתה לקחת את הציוד אתה תמיד יכול להגיד להם ששינית את דעתך, או להוציא מהם משהו על הדרך בנסיון שימור אחרון.
מבחינתם זה אומר שאתה מתחיל לדבר בשפה שלהם!! מתחילים קצת לרעוד אם אתה עומד על הניתוק :!: , ומתחיל להיות לך קצת יותר כוח מיקוח.
קצת פוליטיקת הוט :roll:

omerdo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

טוב,
אז עוד שבוע יגיע הוטבוקס ועל הדרך גם כמה פיצויים והוזלות.
נראה מה הוא שווה.
אם לא ילך אני אנסה את הtp-link שלהם ואם לא נעבור לבזק עם private box.

חתיכת תהליך מתיש זה היה בשביל כלום.
אפשר לחשוב שחסר להם ממירי הוטבוקס במלאי

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”