עזרה בבחירת מגבר + רמקולים
שלום, יש לי בסלון טלוויזיה ומחשב מדיה ואני רוצה לחבר את המחשב לסט של מגבר+רמקולים.
הדרישות שלי הן:
1. תקציב : עד 1500 (עדיף עד 1000).
2. עוצמה: משהו סולידי לסלון של 4x4 מטר.
3. רמקולים כמה שיותר קטנים ומעוצבים עדיף צבע לבן אבל שחור גם הולך. וגם המגבר שיהיה קומפקטי. (הסאב יכול להיות יותר גדול, רצפתי).
אם למישהו יש המלצה למשהו כזה אשמח לקבל !
הדרישות שלי הן:
1. תקציב : עד 1500 (עדיף עד 1000).
2. עוצמה: משהו סולידי לסלון של 4x4 מטר.
3. רמקולים כמה שיותר קטנים ומעוצבים עדיף צבע לבן אבל שחור גם הולך. וגם המגבר שיהיה קומפקטי. (הסאב יכול להיות יותר גדול, רצפתי).
אם למישהו יש המלצה למשהו כזה אשמח לקבל !
סליחה על הבורות. אבל מה עם זה למשל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=806342leonard כתב:רגע שאני יבין...אתה מחפש גם מגבר גם רמקולים וגם סאב וכל זה ב1500 ש'ח??
גם ביד2 אין חייה כזאת.......
?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זאת מערכת רמקולים משולבת מגבר פנימי שכמעט תמיד לא ניתן לחבר אליה כמעט שום מקור חיצוני (ממיר, PS3, נגן בלו-ריי, סטרימר וכיו"ב...)
האופציה הרלוונטית היחידה פחות או יותר לצרכים שלך נמצאת בדיוטי פרי: רסיבר פיוניר 421 וסט רמקולים 5.1 של פיוניר (שמגיע רק בשחור למיטב ידיעתי). כל אחד מהרכיבים הנ"ל נמכר בדיוטי פרי ב-$200, כך שב-$400 אתה סוגר מערכת קומפלט.
האופציה הרלוונטית היחידה פחות או יותר לצרכים שלך נמצאת בדיוטי פרי: רסיבר פיוניר 421 וסט רמקולים 5.1 של פיוניר (שמגיע רק בשחור למיטב ידיעתי). כל אחד מהרכיבים הנ"ל נמכר בדיוטי פרי ב-$200, כך שב-$400 אתה סוגר מערכת קומפלט.
תודה על התשובה. מה הדגם של הרמקולים בדיוק? את ה-421 אני רואה בזאפ ב-1350 ש"ח.epony כתב:זאת מערכת רמקולים משולבת מגבר פנימי שכמעט תמיד לא ניתן לחבר אליה כמעט שום מקור חיצוני (ממיר, PS3, נגן בלו-ריי, סטרימר וכיו"ב...)
האופציה הרלוונטית היחידה פחות או יותר לצרכים שלך נמצאת בדיוטי פרי: רסיבר פיוניר 421 וסט רמקולים 5.1 של פיוניר (שמגיע רק בשחור למיטב ידיעתי). כל אחד מהרכיבים הנ"ל נמכר בדיוטי פרי ב-$200, כך שב-$400 אתה סוגר מערכת קומפלט....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
פיוניר S-HS100