התלבטות בין בזרות
אהלן,
אני מתלבט בין Bezzera bz09 S לבין Bezzera bz10, הצלחתי להגיע ליופי של מחיר עם קרלו מאתר לה-גונדולה.
הראשונה עולה 3300 והשנייה 4300 לא כולל מע"מ (אבל כולל את שאר העמלות הרגילות (מכס, insurance) והשילוח תוך 4 ימים)..
אנחנו שותים רק אספרסו/אמריקנו... כלומר אין כל חשיבות למקציף (אני מניח שנשתמש בו רק לאורחים).
השאלה אם יש הבדל באיכות הקפה bz09 חצי ליטר דוד, לבין ה-bz10 שלה יש דוד 1.5 ליטר ומחליף חום...שאר הפרמטרים ממה שבדקתי זהים לחלוטין (חוץ ממשקל כמובן). והאם ההבדל במכונות שווה לדעתכם את ה1000 שקל דלתא.
יונתן
מי שמעוניין להצטרף לרכישה או לקבל פרטים על המיסים מוזמן לשלוח בפרטי בכיף
אני מתלבט בין Bezzera bz09 S לבין Bezzera bz10, הצלחתי להגיע ליופי של מחיר עם קרלו מאתר לה-גונדולה.
הראשונה עולה 3300 והשנייה 4300 לא כולל מע"מ (אבל כולל את שאר העמלות הרגילות (מכס, insurance) והשילוח תוך 4 ימים)..
אנחנו שותים רק אספרסו/אמריקנו... כלומר אין כל חשיבות למקציף (אני מניח שנשתמש בו רק לאורחים).
השאלה אם יש הבדל באיכות הקפה bz09 חצי ליטר דוד, לבין ה-bz10 שלה יש דוד 1.5 ליטר ומחליף חום...שאר הפרמטרים ממה שבדקתי זהים לחלוטין (חוץ ממשקל כמובן). והאם ההבדל במכונות שווה לדעתכם את ה1000 שקל דלתא.
יונתן
מי שמעוניין להצטרף לרכישה או לקבל פרטים על המיסים מוזמן לשלוח בפרטי בכיף
ההפרש בין הדודים משמעותי וחשוב.
אני ידוע כמאוד אובייקטיבי לגבי המכונות של החברה הזאת, לכן אמליץ לך על המכונות שלהם, מבחינתי כולן מעולות ומתאימות לצרכן הביתי, למרות שבעיני החדישה יותר מומלצת יותר.
קבל לינק של החברה לצורך השוואות.
בהצלחה.
http://www.bezzera.it/home_ing.html
אני ידוע כמאוד אובייקטיבי לגבי המכונות של החברה הזאת, לכן אמליץ לך על המכונות שלהם, מבחינתי כולן מעולות ומתאימות לצרכן הביתי, למרות שבעיני החדישה יותר מומלצת יותר.
קבל לינק של החברה לצורך השוואות.
בהצלחה.
http://www.bezzera.it/home_ing.html
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הזברות זה בכוונה?
אני הייתי מעדיף את המחליף חום, סינגל בוילר בלי PID זה מסובך לתפעול כמו מחליף חום ובלי הקצפה במקביל אז כבר עדיף מחליף חום.
אני הייתי מעדיף את המחליף חום, סינגל בוילר בלי PID זה מסובך לתפעול כמו מחליף חום ובלי הקצפה במקביל אז כבר עדיף מחליף חום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מאיפה השגת את הג'וניור של דומובר ב-5000+מע"מ?
זה מחיר שבדקת והוא וודאי? אתה באמת יכול לקבל אותה ב-5000 + מע"מ?
בספורה מוכרים אותה ב-6500 כולל מע"מ (5555 לפני מע"מ).
בספורה מוכרים אותה ב-6500 כולל מע"מ (5555 לפני מע"מ).
הבנתי. תודה. אז זה כבר לא המחיר.
הם העלו אותו למחיר שציינתי. גם כשהתקשרתי לריסטרטו באופן עצמאי הם נתנו לי את אותו מחיר.
6500 ש"ח כולל מע"מ. יכול להיות שאפשר ללחוץ על עוד הנחה קטנה ולהתקרב למחיר שציינת.
כשאהיה עם כסף זמין לקנית המכונה אתקשר לבלבל להם את המוח
6500 ש"ח כולל מע"מ. יכול להיות שאפשר ללחוץ על עוד הנחה קטנה ולהתקרב למחיר שציינת.
כשאהיה עם כסף זמין לקנית המכונה אתקשר לבלבל להם את המוח
דרך אגב, המחיר שג'וני השיג מקרלו הוא מעולה!
כי קדמה (היבואנים של בזרה) מוכרים את המכונה ב-7890 ש"ח. שזה יוצא חסכון של 2859 ש"ח פחות אחרי תשלום מע"מ על המכונה הנכנסת במכס.
מה קורה עם אחריות למכונות שמייבאים באופן אישי? הרי לא בטוח שהיבואן יסכים לטפל במכונה במקרה תקלה בטענה שלא קנית אצלו. ולשלוח את המכונה לאיטליה זה לא ריאלי. איך מטפלים במכונה כזו במקרה של תקלה? יש למישהו ניסיון עם זה?
מה קורה עם אחריות למכונות שמייבאים באופן אישי? הרי לא בטוח שהיבואן יסכים לטפל במכונה במקרה תקלה בטענה שלא קנית אצלו. ולשלוח את המכונה לאיטליה זה לא ריאלי. איך מטפלים במכונה כזו במקרה של תקלה? יש למישהו ניסיון עם זה?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אין אחריות ופה מגולם הסיכון בהפרש התהומי במחיר, פשוט שולחים למעבדה ומתקנים בכמה מאות שקלים - זה עדיין הרבה יותר זול.
חלקים אפשר לקבל מקרלו בתקופת האחריות, צריך רק לשלם משלוח בדואר...
מכונה כזו כשמתחוזקת נכון תחזיק שנים ללא קילקולים.
חלקים אפשר לקבל מקרלו בתקופת האחריות, צריך רק לשלם משלוח בדואר...
מכונה כזו כשמתחוזקת נכון תחזיק שנים ללא קילקולים.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Re: דרך אגב, המחיר שג'וני השיג מקרלו הוא מעולה!
דיברת עם אלון מקדמה או שזה המחיר מהאתר? אני מאמין שהמחיר ירד בשיחה טלפונית.תמיר_מ כתב:כי קדמה (היבואנים של בזרה) מוכרים את המכונה ב-7890 ש"ח. שזה יוצא חסכון של 2859 ש"ח פחות אחרי תשלום מע"מ על המכונה הנכנסת במכס.
מה קורה עם אחריות למכונות שמייבאים באופן אישי? הרי לא בטוח שהיבואן יסכים לטפל במכונה במקרה תקלה בטענה שלא קנית אצלו. ולשלוח את המכונה לאיטליה זה לא ריאלי. איך מטפלים במכונה כזו במקרה של תקלה? יש למישהו ניסיון עם זה?...
אני ממליץ לדבר איתו קודם, יש לו הרבה סבלנות ורצון לעזור.
איציק.
לא דיברתי עם קדמה
אני יודע. שוחחתי איתו כבר בעבר. חסרים לי כמה אלפי שקלים עבור המכונה שאני רוצה. ואני מעדיף לא לקנות מאשר לקנות משהו שאתחרט עליו אח"כ. לכן, אני ממתין שיהיה לי את כל הכסף, ואז אצור איתו קשר שוב.