בעיית מים באקסטרימר!
יש קטע מוזר עם האקסטרימר פרו שלי. כשאני מנגן סרטים מהמחשב הסרטים רצים יפה וחלק עד לקטעים שבהם מופעים מים!! מסיבה מסויימת האקסטרימר לא יודע להתמודד עם סצינות מים, גשם והתמונה מתחילה לקרטע ולגמגם עד שהסצינה עוברת. קטעי מים נחשבים לקטעי ווידאו מהירים? או מה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
נשמע כמו בעית קליטה
שאלה.. יש מצב שאתה מחובר ברשת אלחוטית?
בזמו ניגון הסרט לחץ בבקשה על כפתור ה-INFO בשלט שלך, יהיה לך באנר למעלה, סתכל מצד ימין למעלה אתה תראה מספר עם גלים מעל.. זה מד העוצמת קליטה שלך האלחוטית. המצב צריך להיות שיש לך מעל 82+ לקליטה תקינה בשביל להריץ HD וכו', במידה ואתה מתחת ל-82.. בדוק שהנתב שלך לא ממוקם בחדר בטחון ולא בקומה מעל/מתחת אלא באותו קומה, מעבר לכך אם זה לא בעית מיקום זה בוודאות ערוץ לא נכון בנתב.. תצטרך ללכת בשיטה עיוורת ולבדוק ערוץ ערוץ בנתב (סך הכל 13 ערוצים) ומדי פעם להריץ את הסרט אחרי החלפת כל ערוץ ובדיקה ב-INFO עד שאתה מגיע ליעד, כשאתה תגיע ליעד של מעל 82 אתה תראה צפייה חלקה.. אם תרצה לבדוק את דבריי קח את הסרט וזרוק לכונן נשלף והפעל דרכו.. הסרט יעבוד חלק וזה רק כדי להמחיש לך שאין שום בעיה בסטרימר שלך.
שאלה.. יש מצב שאתה מחובר ברשת אלחוטית?
בזמו ניגון הסרט לחץ בבקשה על כפתור ה-INFO בשלט שלך, יהיה לך באנר למעלה, סתכל מצד ימין למעלה אתה תראה מספר עם גלים מעל.. זה מד העוצמת קליטה שלך האלחוטית. המצב צריך להיות שיש לך מעל 82+ לקליטה תקינה בשביל להריץ HD וכו', במידה ואתה מתחת ל-82.. בדוק שהנתב שלך לא ממוקם בחדר בטחון ולא בקומה מעל/מתחת אלא באותו קומה, מעבר לכך אם זה לא בעית מיקום זה בוודאות ערוץ לא נכון בנתב.. תצטרך ללכת בשיטה עיוורת ולבדוק ערוץ ערוץ בנתב (סך הכל 13 ערוצים) ומדי פעם להריץ את הסרט אחרי החלפת כל ערוץ ובדיקה ב-INFO עד שאתה מגיע ליעד, כשאתה תגיע ליעד של מעל 82 אתה תראה צפייה חלקה.. אם תרצה לבדוק את דבריי קח את הסרט וזרוק לכונן נשלף והפעל דרכו.. הסרט יעבוד חלק וזה רק כדי להמחיש לך שאין שום בעיה בסטרימר שלך.
תודה על התגובה בני.
המחשב נייד ,הסטרימר והראוטר נמצאים אחד ליד השני ומחוברים אלחוטית. ככה שמרחק זו לא הבעיה. אני הבחלט אנסה לשנות ערוצים כמו שהמלצת. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מעביר סרטים מהמחשב לכונן הקשיח שבתוך האקסטרימר רק כדי להיות בטוח שלא יהיו קפיצות. סתם מוזר שזה קורה תמיד בסצינות של גשם שוטף וסירה שמפליגה בים חחחח
המחשב נייד ,הסטרימר והראוטר נמצאים אחד ליד השני ומחוברים אלחוטית. ככה שמרחק זו לא הבעיה. אני הבחלט אנסה לשנות ערוצים כמו שהמלצת. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מעביר סרטים מהמחשב לכונן הקשיח שבתוך האקסטרימר רק כדי להיות בטוח שלא יהיו קפיצות. סתם מוזר שזה קורה תמיד בסצינות של גשם שוטף וסירה שמפליגה בים חחחח
אם הפורום הזה היה מקבל שקל אחד בכל פעם שמישהו היה פותח הודעה עם צירוף המילים "אקסטרימר" ו "בעיה" במשפט אחד, אז כבר לא היה צורך בכל הבאנרים והפרסומות המעצבנות שיש כאן... לא מבין איך אנשים עדיין ממשיכים להתעקש עם האקסטרימר... את שלי זרקתי לפח לאחר שלא הצלחתי למכור גם תמורת 200 שח...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
Sexter לי יש את האקסטרימר מזה כמה שנים ואני די מרוצה... אני לא זקוק לג'וקבוקס אלא לסטרימר יציב שיעשה את העבודה.. רוב השאלות שנפתחות הינן שאלות מפאת חוסר ידע ואנחנו כאן בכדי לעזור ולא בתור QA, כל עוד אין בעיות חומרה הכל פתיר ואין מה להסתיר אין ג'וקבוקס שעובד פיקס. אמרתי כבר בעבר לא זכור לי אם פה.. אקסטרימר איננו יצרן עלום שם, הוא בא לעולם ברעש גדול בזמנו ה-MK1 עם המאוורר הרועש, שכל ישראל קנתה אותו והיה אז את המשלוח האבוד מסין כשהתעקשו לקנות מהיצרן ולא מיבואן או כל הסדרה הראשונה שנשרפה אצל רוב המשתמשים שוב שרכשו מהיצרן ודלגו על שלב הייבוא המסודר של מכון התקנים.
היה בעיה במאוורר ב-MK1 אז מכרו קיט קירור פאסיבי של 2 צלעות שבהרכבה של 5 דקות על השעון סיים את הסאגה עם המאוורר ומאז כל קו המוצרים של אקססטרימר עבר מהפכה ומרגע לרגע השתפר... בקיצור אם לך אישית יש טעם רע מהמוצר אל לך להכליל. מאחורי אקסטרימר בין היתר יושב היצרן יוניקורן בשיתוף עם עוד כמה יצרנים, יוניקורן הביא לנו את MVIX... בקיצור אם יש לך את המוצר ואתה צריך עזרה אתה מוזמן לפנות כאן ונשמח לנסות לעזור לך כמה שניתן.
היה בעיה במאוורר ב-MK1 אז מכרו קיט קירור פאסיבי של 2 צלעות שבהרכבה של 5 דקות על השעון סיים את הסאגה עם המאוורר ומאז כל קו המוצרים של אקססטרימר עבר מהפכה ומרגע לרגע השתפר... בקיצור אם לך אישית יש טעם רע מהמוצר אל לך להכליל. מאחורי אקסטרימר בין היתר יושב היצרן יוניקורן בשיתוף עם עוד כמה יצרנים, יוניקורן הביא לנו את MVIX... בקיצור אם יש לך את המוצר ואתה צריך עזרה אתה מוזמן לפנות כאן ונשמח לנסות לעזור לך כמה שניתן.
אם יש מכשיר שבאמת יציב היום זה ה sidewinder mk1.
הכל עובד לי חלק, בלי תקיעות, גם אלחוטי עובד לי יפה ב HD ועכשיו גם תומך ב airplay לסרטונים ביוטיוב.
מי שלא מחפש ג'וקסבוקס ולא מעניין אותו מוטציות של אפליקציות אני בפירוש הייתי ממליץ היום על ה SW1, והמחיר שלו פחות מ 400.
הכל עובד לי חלק, בלי תקיעות, גם אלחוטי עובד לי יפה ב HD ועכשיו גם תומך ב airplay לסרטונים ביוטיוב.
מי שלא מחפש ג'וקסבוקס ולא מעניין אותו מוטציות של אפליקציות אני בפירוש הייתי ממליץ היום על ה SW1, והמחיר שלו פחות מ 400.
עידכון.
אז ככה, החלפתי ערוצים בראוטר במטרה למצוא ערוץ טוב שיבטל את הקרטועים והתוצאה היא שבכל הערוצים היו קרטועים.
הסיגנל WIFI שלי כשאני לוחץ על INFO עומד על 0. מוזר.
אני מתחיל לחשוב שאולי הדיסק הקשיח שבנייד שלי הוא החוליה החלשה. המהירות שלו היא 4200 RPM ואולי הוא זה שלא מצליח להעביר קטעים מהירים ולא הראוטר או האקסטרימר. מה אתם חושבים?
אז ככה, החלפתי ערוצים בראוטר במטרה למצוא ערוץ טוב שיבטל את הקרטועים והתוצאה היא שבכל הערוצים היו קרטועים.
הסיגנל WIFI שלי כשאני לוחץ על INFO עומד על 0. מוזר.
אני מתחיל לחשוב שאולי הדיסק הקשיח שבנייד שלי הוא החוליה החלשה. המהירות שלו היא 4200 RPM ואולי הוא זה שלא מצליח להעביר קטעים מהירים ולא הראוטר או האקסטרימר. מה אתם חושבים?
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
לפי דעתי הבעיה היא בכלל בסטרימר עצמו, עברתי על כל האתר שלהם ולא רשום בשום מקום
שהוא חסין למים... עדיף לעבוד בלי מים בכלל...
ח.....
לא נראה לי שהבעיה בדיסק של הנייד... יותר סביר שהבעיה היא בהעברה בין הנייד לסטרימר...
כמו ששי המליץ תחבר ביניהם כבל או את הנייד גם ישירות לראוטר בכבל ותבדוק...
סצנות כאלה בהחלט יכולות להעלות את עומס הנתונים (bit rate)
שהוא חסין למים... עדיף לעבוד בלי מים בכלל...
לא נראה לי שהבעיה בדיסק של הנייד... יותר סביר שהבעיה היא בהעברה בין הנייד לסטרימר...
כמו ששי המליץ תחבר ביניהם כבל או את הנייד גם ישירות לראוטר בכבל ותבדוק...
סצנות כאלה בהחלט יכולות להעלות את עומס הנתונים (bit rate)
גם אצלי בBBC LIFE כאשר יש מים(עכשיו שאני חושב על זה, זה תמיד קורה בכל פרק כשיש מים) האקסטרימר מקרטע.
רשת קווית, שעובדת מצויין עם קשיחים שעובדים מצויין.
אני בקרוב הולך להחליף לA300, נמאס לי מהאקסטרימר.
רשת קווית, שעובדת מצויין עם קשיחים שעובדים מצויין.
אני בקרוב הולך להחליף לA300, נמאס לי מהאקסטרימר.