זקוק לעזרה בחווט ביתי (אזור מודיעין)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני שעתיים יושב כאן ופשוט לא מצליח לחבר כבל לראש גוויס - הכבל מתנתק לי כל הזמן וכל פעם חוט אחר לא נוגע...
יש לי קרונה וכבר עשיתי לא מעט חיבורים וכבלים (יש לי את כל הציוד בבית) אבל בחיים שלא לא נתקלתי במצב שבו אני פשוט לא מצליח לחבר את זה כמו שצריך.
יש מישהו במקרה שמתעסק בתחום הזה באיזור מודיעין ויכול לעזור (אולי ראש הגוויס הזה לא תקין, או שאני לא יודע מה)...
אני משתגע כאן...
יש לי קרונה וכבר עשיתי לא מעט חיבורים וכבלים (יש לי את כל הציוד בבית) אבל בחיים שלא לא נתקלתי במצב שבו אני פשוט לא מצליח לחבר את זה כמו שצריך.
יש מישהו במקרה שמתעסק בתחום הזה באיזור מודיעין ויכול לעזור (אולי ראש הגוויס הזה לא תקין, או שאני לא יודע מה)...
אני משתגע כאן...
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חיבור עם קורונה זה ממש מעצבן, אני תמיד מזמין את החיבור הרגיל בהידוק ברגים תשקול את זה אם לא הולך לך, או מקסימום טכנאי של בזק יעשה את העבודה...
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אם עשית זאת בעבר אתה אמור לדעת העצמך אם פסי הקורונה תקינים או לו, תלחץ חזק עם הלוחץ קורונה עד שהוא יעשה קליק, אם לאחר מכן החוטים משתחררים אז ככל הנראה שהשקע שלך לא תקין
בדיוק אתמול לחצתי שקע רשת של גוויס וזה הלך ללא בעיות
בדיוק אתמול לחצתי שקע רשת של גוויס וזה הלך ללא בעיות
-
oferlaor
- מנהל

איך שאני עושה קליק החוטים נחתכים לי...
עשיתי את זה אלף פעם ואז עברתי למברג, המצב לא הרבה יותר טוב. יכול להיות שזה מיועד לכבל מסוג אחר?
אני מיואש לגמרי, הידיים שלי כבר זבות דם מנסיונות וזה פשוט לא הולך. הגעתי למצב שהכל היה מחובר תקין ואז כשהכנסתי את זה לשקע, ניתק כנראה אחד החוטים (יש לי מכשיר בדיקה).
בקיצור, מחפש מישהו שמתמחה בדברים האלה שיבוא להציל אותי...
עשיתי את זה אלף פעם ואז עברתי למברג, המצב לא הרבה יותר טוב. יכול להיות שזה מיועד לכבל מסוג אחר?
אני מיואש לגמרי, הידיים שלי כבר זבות דם מנסיונות וזה פשוט לא הולך. הגעתי למצב שהכל היה מחובר תקין ואז כשהכנסתי את זה לשקע, ניתק כנראה אחד החוטים (יש לי מכשיר בדיקה).
בקיצור, מחפש מישהו שמתמחה בדברים האלה שיבוא להציל אותי...
גם אני לפני שבוע בול נתקלתי באותה בעיה עם גוויס ונסיון לסנכרון לרשת גיגה פה אצלי בבית בזמן שידרוג תשתית.
שכל פעם שאני מושיב כבל ומחבר, אחד מתנתק. (או שהתשובת עצמה מתרחבת וכאילו לא לוחצת את הכבל)
השתגעתי גם, עד שפשוט את החוטים הבעייתיים שלא התיישבו, חשפתי רק קצת מהסוף ודחפתי עם מברג כדי להושיב אותו בול על החיבור והשתמשתי באפוקסי ישר על זה כדי שהחיבור לא יזוז גם עוד 20 שנה, עשיתי ככה לכל שורה ואז בכללי מסביב לכל המחבר והכניסה של הכבל...
טפו טפו דקה אחרי שחיברתי והאפוקסי התחיל להתקשות כבר ראיתי שהראוטר מסנכרן את הכבל לרשת ג'יגה והכל פועל.
עשיתי את זה ישר לעוד 2 מחברים בעייתיים שהיו לי פה והכל פועל פיקס.
דרך אגב אם אתה משתמש באפוקסי ורוצה לעשות עבודה יפה ואיכותית, כבר בשלב הלישה תן יריקה מכובדת לתוך העיסה ובכל שלב של ההדבקה יישור ואסטטיקה פשוט תשתמש בהמון רוק, זאת השיטה הכי טובה... מגעיל מגעיל, אבל אני מעצב כדים עם אפוקסי
שכל פעם שאני מושיב כבל ומחבר, אחד מתנתק. (או שהתשובת עצמה מתרחבת וכאילו לא לוחצת את הכבל)
השתגעתי גם, עד שפשוט את החוטים הבעייתיים שלא התיישבו, חשפתי רק קצת מהסוף ודחפתי עם מברג כדי להושיב אותו בול על החיבור והשתמשתי באפוקסי ישר על זה כדי שהחיבור לא יזוז גם עוד 20 שנה, עשיתי ככה לכל שורה ואז בכללי מסביב לכל המחבר והכניסה של הכבל...
טפו טפו דקה אחרי שחיברתי והאפוקסי התחיל להתקשות כבר ראיתי שהראוטר מסנכרן את הכבל לרשת ג'יגה והכל פועל.
דרך אגב אם אתה משתמש באפוקסי ורוצה לעשות עבודה יפה ואיכותית, כבר בשלב הלישה תן יריקה מכובדת לתוך העיסה ובכל שלב של ההדבקה יישור ואסטטיקה פשוט תשתמש בהמון רוק, זאת השיטה הכי טובה... מגעיל מגעיל, אבל אני מעצב כדים עם אפוקסי
נערך לאחרונה על ידי TheTurtle ב 16/05/2012 0:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אוי וויTheTurtle כתב:גם אני לפני שבוע בול נתקלתי באותה בעיה עם גוויס ונסיון לסנכרון לרשת גיגה פה אצלי בבית בזמן שידרוג תשתית.
דרך אגב אם אתה משתמש באפוקסי ורוצה לעשות עבודה יפה ואיכותית, כבר בשלב הלישה תן יריקה מכובדת לתוך העיסה ובכל שלב של ההדבקה יישור ואסטטיקה פשוט תשתמש בהמון רוק, זאת השיטה הכי טוב... מגעיל מגעיל, אבל אני מעצב כדים עם אפוקסי...
-
oferlaor
- מנהל

5e כתוב עליו. שלחתי את הקבלן שיחליף בחנות את השקע מחשש שאולי הוא לא בסדר... נראה לי שאני לא עושה משהו כמו שצריך או אולי הכבל עצמו נפגם במשיכות בתעלה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם קנית את אותו השקע שאני קניתי (http://www.ebay.co.uk/itm/200512648490) אז ההתקנה פשוטה יחסית. מתקין מקצועי ומנוסה אמר לי שיש מצבים שגידים יכולים להקרע בזמן השחלות אך לרוב זה קורה אם משתמשים בכבלים פחות איכותיים. כנראה שמדובר על כבל בעייתי. האם קיימת לך האפשרות לבדוק כל גיד בנפרד? כאשר אתה מבצע את הבדיקה לאחר ההתקנה האם בכל פעם אותו הגיד מופיע כלא מחובר?oferlaor כתב:5e כתוב עליו. שלחתי את הקבלן שיחליף בחנות את השקע מחשש שאולי הוא לא בסדר... נראה לי שאני לא עושה משהו כמו שצריך או אולי הכבל עצמו נפגם במשיכות בתעלה....
- פילפלון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
באיזה כבל אתה משתמש?
יכול להיות שאתה משתמש בכבל שמיועד לכבלי גישור,אשר לוחצים עליו מחברי RJ45.
כבל זה לא מיועד לנעיצה בשקע גוויס לתוך הקרונה.
הגידים של הכבל הנ"ל שזורים,ולפעמים ישנה בעיה עם הבידוד של הגידים,קורה שהגיד
נעוץ בתוך הסכין של הקרונה,אך הבידוד לא נחרץ,ואין מגע חשמלי עם הסכין.
אתה צריך כבל עם גידים קשיחים אשר נכנסים בצורה תקינה לקרונה,וגם נשארים בתוכה,ולא יוצאים מכל תזוזה.
כבל זה לא מיועד לנעיצה בשקע גוויס לתוך הקרונה.
הגידים של הכבל הנ"ל שזורים,ולפעמים ישנה בעיה עם הבידוד של הגידים,קורה שהגיד
נעוץ בתוך הסכין של הקרונה,אך הבידוד לא נחרץ,ואין מגע חשמלי עם הסכין.
אתה צריך כבל עם גידים קשיחים אשר נכנסים בצורה תקינה לקרונה,וגם נשארים בתוכה,ולא יוצאים מכל תזוזה.
כשאני מחבר את הגידים לשקע גוויס, אני לא משתמש בקורונה, יש 2 יח' פלסטיק שבעזרתם ניתן לנעוץ 4 גידים בכל צד. בדרך כלל אין בעיה וכל הגידים נכנסים , אם גיד מסויים לא נכנס כמו שצריך אני משתמש בקורונה.
עד היום חיברתי כנראה למעלה מ-500 והשיטה הזאת עובדת יפה.
עד היום חיברתי כנראה למעלה מ-500 והשיטה הזאת עובדת יפה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש עוד שיטה...oren5511 כתב:כשאני מחבר את הגידים לשקע גוויס, אני לא משתמש בקורונה, יש 2 יח' פלסטיק שבעזרתם ניתן לנעוץ 4 גידים בכל צד. בדרך כלל אין בעיה וכל הגידים נכנסים , אם גיד מסויים לא נכנס כמו שצריך אני משתמש בקורונה.
עד היום חיברתי כנראה למעלה מ-500 והשיטה הזאת עובדת יפה....
http://www.hometheater.co.il/vt167418.% ... 7%A8%D7%94
-
oferlaor
- מנהל

אגב, מישהו יכול לפרסם בצורה מסודרת, מה הסדר של חיבור הכבלים כאשר בצד האחד יש שקע ובצד השני יש מחבר?
בשקע הצבעים מודפסים על המחברים, מה הסדר על הכבל?
בשקע הצבעים מודפסים על המחברים, מה הסדר על הכבל?