יש בו USB-בשביל מה?
את ההארד דיסק אני יחבר למחשב-מה אני יראה(לאחר שהקלטתי סדרות)?(קבצי AVI\וכו' של הסדרות או AUDIO_TS\VIDEO_TS של הסדרות או משהו אחר?)
יש אפשרות להעביר מהמחשב סרטים להארד דיסק ולראות אותם בטלוויזיה?(לחבר את ההארד דיסק למחשב פשוט דרך קבל כמו הארד דיסק רגיל ולהעביר סרטים)אם אפשרי, איזה פורמטים נתמכים?
תודה!
ה- USB יפתח בהמשך כחלק מעדכוני התוכנה של הממיר.
ברגע שתחבר את ההארד דיסק למחשב לא תראה כלום אלא אם כן תבצע לו אתחול, ואתחול מוחק את כל מה ששמור עליו.
אם תעביר סרטים או כל קובץ אחר, הממיר לא יזהה אותו.
הממיר עובד בהצפנה יחסית גבוהה.
neorus כתב:תודה על התגובה המהירה קודם כל
שנית, יש שמועות על כאלו שהצליחו לפרוץ את ההצפנה אולי?
...
אין לזה מספיק ביקוש.
אם אתה רוצה להקליט תוכניות למחשב יש לך אלף ואחת דרכים אחרות לעשות את זה.
...
נו אז למה שלא יהיו אלף ושתיים דרכים? סתם צוחק
התעניינתי עם פרצו את זה ת'אמת רק מבחינה שרציתי להריץ אולי מהמחשב סרטים להארד דיסק ודרך הממיר על הטלוויזיה, אני יודע שיש סטרימרים ואלף ואחת דרכים לעשות זאת אבל לחסוך קצת מקום, שיהיה רק דבר אחד על הדלפק הטלוויזיה שיוכל לעשות הכל
בקיצור תודה שעניתם לי כל כך מהר
אם כבר, מה בכלל המקליט הזה אז יכול לעשות?(חוץ מפשוט להקליט) פשוט שמעתי שהיום יצא עדכון עם אני לא טועה ואפשרויות חדשות להקלטה(?), אפשר הסבר קצת?(די חדש בכל זה, עד עכשיו התעסקתי הרוב בסטרימרים וכו')
בקרוב גם ה- Magic HD יתמוך בסטרימינג. אתה תוכל להזרים סרטים,שירים ותמונות מהמחשב ישירות לטלוויזיות בבית.
מה שיהיה חדש לעומת הממיר של yes זה שה- Magic HD יוכל להזרים מדיה גם באופן אלחוטי.
יש עוד הרבה אופציות מגוונות בממיר שעדיין לא פתוחות בגלל שעדיין הממיר נמצא בשלבי פיתוח.
הממיר הזה תומך בערוץ חזור ולכן יש לנו מגוון שירותי VOD. הוא תומך ב- HD ויכול להקליט תיאורטית עד 3 ערוצים במקביל.
בעתיד הממיר יתפקד גם כ- Streamer, יציאות ה- USB ישמשו לחיבור שלטי משחק, מצלמות וידאו לשיחות ברשת או לחיבור דיסק און קי.
וככל שהזמן יעבור יתווספו עוד ועוד דברים חדשים.
nerya40 כתב:בקרוב גם ה- Magic HD יתמוך בסטרימינג. אתה תוכל להזרים סרטים,שירים ותמונות מהמחשב ישירות לטלוויזיות בבית.
מה שיהיה חדש לעומת הממיר של yes זה שה- Magic HD יוכל להזרים מדיה גם באופן אלחוטי.
יש עוד הרבה אופציות מגוונות בממיר שעדיין לא פתוחות בגלל שעדיין הממיר נמצא בשלבי פיתוח.
הממיר הזה תומך בערוץ חזור ולכן יש לנו מגוון שירותי VOD. הוא תומך ב- HD ויכול להקליט תיאורטית עד 3 ערוצים במקביל. בעתיד הממיר יתפקד גם כ- Streamer, יציאות ה- USB ישמשו לחיבור שלטי משחק, מצלמות וידאו לשיחות ברשת או לחיבור דיסק און קי.
...
ערוץ חזור-הכוונה START OVER? כי יש את זה לא רק בMAGIC HD יש את זה בכל ממיר VOD(מה שהיה לי עד עכשיו)
תיאורטית-תגדיר תיאורטית? זה עושה את זה או לא?
ויש שמועות מתי ה"עתיד" הזה יבוא?
כרגע הממיר מקליט רק 2 ערוצים במקביל. פעם מישהו פירסם את המפרט של הממיר כפי שמציגה אותו החברה הצרפתית שמשווקת אותו. שם היה רשום שהוא יכול להקליט 3 ערוצים במקביל. המידע עד כמה שאני יודע מבוסס רק על זה. אני לא רואה סיבה להאמין שהוט באמת יאפשרו הקלטת 3 ערוצים במקביל בעתיד
אוקיי עכשיו לי את הMAGIC HD, שמתי להקלטה משהו והלכתי לעסקים שלי, חזרתי יש לי את זה ברשימה בMAGIC HD מוקלטות, אבל כשאני מדליק התמונה פשוט קופאת אבל אני רואה שהדקות הולכות(יותר נכון רצות)
עכשיו יש לי אחד עם הארד דיסק ואחד בלי, לקחתי את אותו ההארד דיסק לממיר השני ועכשיו על הממיר השני מופיע לי על הצג t.t.t.t.
הסבר?
neorus כתב:תודה על התגובה המהירה קודם כל
שנית, יש שמועות על כאלו שהצליחו לפרוץ את ההצפנה אולי?
...
אין לזה מספיק ביקוש.
אם אתה רוצה להקליט תוכניות למחשב יש לך אלף ואחת דרכים אחרות לעשות את זה.
...
נו אז למה שלא יהיו אלף ושתיים דרכים? סתם צוחק
התעניינתי עם פרצו את זה ת'אמת רק מבחינה שרציתי להריץ אולי מהמחשב סרטים להארד דיסק ודרך הממיר על הטלוויזיה, אני יודע שיש סטרימרים ואלף ואחת דרכים לעשות זאת אבל לחסוך קצת מקום, שיהיה רק דבר אחד על הדלפק הטלוויזיה שיוכל לעשות הכל
בקיצור תודה שעניתם לי כל כך מהר
אם כבר, מה בכלל המקליט הזה אז יכול לעשות?(חוץ מפשוט להקליט) פשוט שמעתי שהיום יצא עדכון עם אני לא טועה ואפשרויות חדשות להקלטה(?), אפשר הסבר קצת?(די חדש בכל זה, עד עכשיו התעסקתי הרוב בסטרימרים וכו')
...
תעבור ליס ותקבל גם סטרימטר מובנה, נפח הקלטה כפול, תוכנה יציבה והיתרונות עוד רבים, או שתחכה שהוט יפתחו סטרימר בעוד שנה מקסימום עשור...
nerya40 כתב:בקרוב גם ה- Magic HD יתמוך בסטרימינג. אתה תוכל להזרים סרטים,שירים ותמונות מהמחשב ישירות לטלוויזיות בבית.
הממיר הזה תומך בערוץ חזור ולכן יש לנו מגוון שירותי VOD. הוא תומך ב- HD ויכול להקליט תיאורטית עד 3 ערוצים במקביל.
בעתיד הממיר יתפקד גם כ- Streamer, יציאות ה- USB ישמשו לחיבור שלטי משחק, מצלמות וידאו לשיחות ברשת או לחיבור דיסק און קי.
...
חחח ואיי אחי הלוואי שמה שאתה מדמיין יהפוך למציאות, זו חברת הוט לאן אתה עף? תגיד תודה שהממיר עכשיו נדלק ולא נתקע....