אז מה לקנות?
בנתיים ממש נחמד
אבל הבעיה שאין לי קליטה... (מראה על 50-40%) - תקיעות והרבה
אז לדעתי חובה לקנות אנטנה איתו
וסתם דבר אידיוטי הנחתי שיש בפנים בטריות ולא היה (לא על המחיר של הבטריות פשוט לקחתי את זה איך שזה לבסיס ונתקעתי בלי אבל בסוף הוצאתי משלט אחר...)
את כל הקטע של ההקלטה עוד לא ניסיתי
וביאס אותי שאין עידכונים
אבל בתכלס ממיר נחמד
(עוד דבר מבאס ולא קשור ראיתי בבסיס שאינובה 7002 עולה 190 שקל - לא שלא קניתי אותו בגלל המחיר פשוט תמיד אחרי שאני קונה משהו יש עליו מבצעים |-:])
וסתם דבר אידיוטי הנחתי שיש בפנים בטריות ולא היה (לא על המחיר של הבטריות פשוט לקחתי את זה איך שזה לבסיס ונתקעתי בלי אבל בסוף הוצאתי משלט אחר...)
וביאס אותי שאין עידכונים
אבל בתכלס ממיר נחמד
(עוד דבר מבאס ולא קשור ראיתי בבסיס שאינובה 7002 עולה 190 שקל - לא שלא קניתי אותו בגלל המחיר פשוט תמיד אחרי שאני קונה משהו יש עליו מבצעים |-:])
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
היית עוד יותר מתעצבן אם היית כן קונה אותו ב-250-300 שח ואז מגלה את המבצע.Mmoti6 כתב:בנתיים ממש נחמד
וביאס אותי שאין עידכונים
אבל בתכלס ממיר נחמד
(עוד דבר מבאס ולא קשור ראיתי בבסיס שאינובה 7002 עולה 190 שקל - לא שלא קניתי אותו בגלל המחיר פשוט תמיד אחרי שאני קונה משהו יש עליו מבצעים |-:])...
בני, נראה לך שה-NOWCOM והגרמיין הזה הם אותו מוצר אחד לאחד ואם לא מה ההבדלים?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אם אתה שואל אותי אז קניתי אותו ב-250 כשהוא בוודאות חדש ולא כמו שחברים פה בפורום מספרים שקנו ב-200 שקל אך משומש עם תקלות.
ואגב ליתר דיוק עם הממיר מגיעים זוג סוללות טריפל A מתנה, בדוק את האריזה היטב... אחרת זה מדליק נורה
ואגב ליתר דיוק עם הממיר מגיעים זוג סוללות טריפל A מתנה, בדוק את האריזה היטב... אחרת זה מדליק נורה